ایول مثل اینکه دمو بالاخره اومد
تازه شروع کردم به دانلود.
شش ساعت دیگه تموم دانلود میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایول مثل اینکه دمو بالاخره اومد
تازه شروع کردم به دانلود.
شش ساعت دیگه تموم دانلود میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
up??????????????????????????:46:نقل قول:
پس چرا زلاتان هنوز توی بارساست؟!
فکر کنم دوباره باید دنبال پچی چیزی باشیم تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنه
تماشاچی ها به نظر من جالب نیستن...اکثرا یک نوع لباس پوشیدن یعنی در اصل مدل های کم طراحی شده و اون مدلها چندین بار تکرار شده و جلوه قشنگی به استادیوم نمیده
شاید هدف کنامی این بوده که هرچند زلاتان از بارسا رفته و اما روح و قلبش با بارساست!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محتوای مخفی: سی
اقا واقعا متاسفم با این گرافیک چهره های مزخرف که ادم تا یک ساعت خندش میگیره. قیافه مسی بیشتر به سرجیو راموس شبیه هست تا خود مسی!
دوتا سوال ، دمو دو نفره میشه ؟؟ و دوم اینکه به جز تیم اسپانیا و ژاپن دیگه چه تیمی اضافه شده ؟؟ آیا این تیم های اضافه رسمی هستند از طرف خود کونامی ؟؟؟
----------------------
اگه کسی لینک از رپید میخواد ::
محتوای مخفی: لینک دانلود 7 پارت 200 مگی از رپیدشیر
دوستان اگر تکنیک خوب و جدیدی پیدا کردین اطلاع بدین اگر هم گل خیلی زیبایی زدین بفرستین ممنون
آره 6 تا تیم ایجاد شده که ژاپن و اسپانیا همخفی هستند با اون برنامه میشه نمایش داد اونها رو و ازشون استفاده کرد. البته بگم موقتا جایگزین می کنه و شما هر دفعه که بخوای از تیم ملی اسپانیا استفاده کنی باید از اون برنامه استفاده کنینقل قول:
Krauser جان لینک فیفا 11 که گذاشتی معتبر هست یا نه دانلود کنیم؟ ارزش داره فیفا رو برای pc بگیریم منظورم مثل کنسول است ؟