دوستان حالا سوال مهم اینجاست : آیا با قیمت های اعلام شده مایکروتل ، قیمت بدون گارانتی پایین میاد یا نه ؟ فکر میکنید چقدر ؟
دوستان حالا سوال مهم اینجاست : آیا با قیمت های اعلام شده مایکروتل ، قیمت بدون گارانتی پایین میاد یا نه ؟ فکر میکنید چقدر ؟
دوستان آیا راهی هستش که گوشی بتونه وب سایتهای فارسی را درست نشون بده ولی منوها و ....... انگلیسی باشه؟ میشه لطفا راهنمائی بفرمائید؟
نقل قول:
دوست عزیز
من یکی از دوستانم htc desire داره و گوشیش فارسی نداره ولی هم برای پیامک:31: و هم برای اینترنت برنامه ریخته که فارسی میخونه پس مشکلی برای فارسی شدن وجود نداره برای گوشی های اندرویدی
طبق گفته يه نفر از دوستان بلافاصله پس از اعلام قيمت گارانتي دار قيمت بدون گارانتي در نمايندگي هاي پارس مايكروتل حدود30تومن كاهش پيدا كردو به حدود 630رسيد(البته 8گيگ)؛ولي خوب 30تومن كه نشد كاهش.قيمت عادلانه واسه 16به نظرم600هست و واسه 8حدوداي 570اينا؛فعلا كه فاصله زياده.من كه 600پولم رو با 100بدبختي آماده كردم كه 16 اومد رو اين قيمت بگيرم:دينقل قول:
من از نمایندگی اصلیش پرسیدم گفت هنوز نیومده.نقل قول:
تو مغازه ها به اسم گارانتی پارس مایکروتل داشتن ولی خود مغازه داره هم می گفت این گارانتی اصلیش نیست...
صاحاب نداره دیگه به اسم شرکت های معتبر گارانتی تقلبی می دن :13:
اگر رام فارسی رو نصب کنید با فارسی هیچ مشکلی نخواهید داشت و منوها هم به انتخاب خودتون می تونه فارسی یا انگلیسی باشه:5::5:نقل قول:
pufffffffffffffffffffffffffffffff:13:
ببین من این چند روز که نبودم چه بلاهایی سر این گوشی اومد........:20:
به نظر شما نیاوردن این گوشی توسط مایکروتل ربطی به تحریم کره جنوبی نداره؟اخه کره تمام بانکای ایرانی وشرکتها رو تحریم کرده .
کسی قیمت از دبی نداره چنده این گوشی ؟ با قیمت جهانی که 400دلاره تفاوت قیمتی داره ؟
توو دبي يه هفته قبل از نمايندگی های سامسونگ پرسیدم یه جا 2600 و یه جا دیگه 2400 درهم بود ( هر درهم فک کنم 280 تومن باشه )نقل قول:
اگه نخوای از نمایندگی های سامسونگ بخری فک کنم ارزونتر هم پیدا بشه
سایت shop.ir قیمت 16 گیگ رو زده 665 دیجی کالا هم 675 . با این حساب رسیدن قیمت به 600 تومن توی مهر ماه اصلا بعید نیست.