سلام.نقل قول:
من مخابرات و لایزر رو امتحان کردم توو این دو مورد مخابرات پینگ پایین تری داشت و ازنظر باز کردن صفحات بهتر بود ولی از نظر دانلود نه.
هزینه مخابرات هم نسبت به شرکتای دیگه به صرفه تره.
Printable View
سلام.نقل قول:
من مخابرات و لایزر رو امتحان کردم توو این دو مورد مخابرات پینگ پایین تری داشت و ازنظر باز کردن صفحات بهتر بود ولی از نظر دانلود نه.
هزینه مخابرات هم نسبت به شرکتای دیگه به صرفه تره.
منم با کمال جان موافقم پینگ مخابرات خیلی خوبه ولی دانلود ...:41:
اگه فقط وب گردی میخوای بیا مخابرات و دعا کن من از مخابرات خلاص بشم :31:
خود وبگردی هم یه سرعتی میخواد بلخره! سرعت صرفا واسه دانلود نیست، پیشنهاد من اینه که از مخابرات سرویس نگیری و از شرکت ها استفاده کنی!نقل قول:
بین شرکت ها هم پیشنهاد من پارس انلاینه. قبل از این کمبود پهنای باند!! پینگم حدود 210 220 بود با 4.2.2.4 الان شده 280 290
البته پینگ پارس که من دارم با داخل کشور زیاد جالب نیست...
دوستان هم که لایزر دارن و میگن خوبه. مشکلات هم که کم و بیش همه جا هست
میثم جان ازون حرفا بودا!نقل قول:
وبگردی کجاش سرعت میخواد!
من الان سرعتمو لیمیت کردم رو 30ک سایتهارو توو 5 ثانیه لود میکنه!
بعدشم کسی که میخواد وبگردی کنه 128 4گیگ پارس(15000تومن) بگیره بهتره یا 256 8.5گیگ مخابرات(12000)؟؟؟
تازه به غیر از 15تومن رانژه و 5تومن گیگ اضافه!!!!
باز همون دعواهای قدیمی !
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظرم مخابرات با توجه به هزینش بهترین انتخاب برای وبگردی هستش پینگش هم بدک نیست.
من در حال حاضر هم از مخابرات و هم از لایزر اینترنت دارم برا وبگردی اگه یوتیوب زیاد استفاده نمی کنی همون مخابرات بهتره و گرنه سرعت بالاتر از 256 داشته باشی بهتره البته مخابرات بیش تر از 256 ساعات رایگان نداره ولی می تونی 512 رو با 15 گیگ حجم ماهیانه و هزینه 17 تومن انتخاب کنی...
راستی وحید جان شما مخابرات داری سرعت دانلود 256 روزا چقدره؟نقل قول:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
نه داداش چه دعوایی!نقل قول:
برید وایرلس بگیرید کیفیت رو حس کنید ! گرچه گرونه اما واقعا می ارزه به همه اینها
مخابرات که کلاه برداره واقعیه! بقیه هم کیفیت سرویس ندارند ، فقط پارس سرعت خوبی بهت میده، خوب به طبع قیمت هم گرونتره
نقل قول:
شما احیانا نمایندگی پارس نیستین؟!!
ولی بی مهابا رفتن سمت اینترنت وایرلس اصلا منطقی نیست!!!نقل قول:
باید ارزش و کارایی رو مدنظر قرار داد. چون اگر وایرلس و سیمی برای یه کاربر کارایی یکسان رو داشته باشه، اصلا
عقلانی نیست که با هزینه بسیار بسیار بیشتر از اینترنت سیمی مبادرت به خرید این نوع سرویس اینترنتی منه.
در ثانی با این قیمت میشه سرویسی به مراتب بهتر و کاراتر از وایرلس خریداری کرد.