آره، گفتم دیگه اگه یهوخ خواستین ;)نقل قول:
Printable View
آره، گفتم دیگه اگه یهوخ خواستین ;)نقل قول:
با این برنامه کم حجم و بسیار مفید میتونید جلوی قطع شدن پروسه های در حال اجرا رو با خاموش شدن صفحه نمایش بگیرید.
شیوه کارش هم به این صورته که پس از نصب این برنامه رو به کلید اکشن(کلید وسط) گوشی معرفی میکنید
کد:http://rapidshare.com/files/426785463/Screen_Off_v1.0.cab
دوست عزیز دقیقا میگی توی کدام پوشه هست،من گوشی ام را دو سه هفته ای هست خریدم -رام اش هم عوض نشده-فکر کنم بتوانم برایتان آپ کنمنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز!:11:
واقعا درکت میکنم :7:واسه آپلود این 260 مگ چقدر صبوری :42::45::34: از خودت نشون دادی!
من دان کردم،میخواستم بدونم که فایل ها رو چک کردی،مشکلی نداره؟
میشه رو گوشی که فریمور B7300jc2 هست ریخت با توجه به اینکه ماله JA1 هست؟
نقل قول:
ممنون، یکی آپ کرد ...
در مورد رام همانگونه که گفتم مشکلی نیست من خودم رام jc2 را بار گزاری و بعد از ان تنها ja1 را بار گزاری کردم بدون eboot و phon
نکته ای که دارد این است که این رام partion مربوط به زبان را ندارد بنابراین در برنامه BUCKINGHAM_Downloader هم در قسمت زبان انتخابی نخواهیم داشت و زبان رام همان ربان اصلی انگلیسی هست
partion زبان حجمی حدود 60 MB دارد و من این قیمت را دامپ نکردم
برای dump رام از انواع گوشی های PPC از برنامه رایگان itsutils میتوان استفاده نمود
یا اینکه از برنامه EXEcutor (که از همان itsutils برای dump بهره مگیرد ) که دارای User Interface خوب و ابزارهای فراوان دیگری است و برای کسانی که کار با CMD برایشان خوش ایند نیست مفید است
سلام مجدد به همه
يه سوال. توي محيط spbb shell موقعي كه ايكون backlight رو به صفحه اضافه مي كنيم بعد از كليك روش يه صفحهه مياد با 6 تا ايكون. 5 تاش كه درجات مختلف نور صفحه رو نشون ميده ويده ولي اخريش نفهميدم چيكار مي كنه. كسي ميدونه؟
سلام دوستان
کی میدونه در محیط spb shell اون محیط 3d اس ام اس هارو بیاریم رو دسکتاپ ؟؟
نقل قول:
از این قسمت میتونید به عنوان چراغ قوه استفاده کنید . که نورشم قابل تنظیمه .
تنظيماتش چطوريه؟ چون من ميذارم توي اون حالت ولي بازصفحه زود خاموش ميشهنقل قول: