سلام .
من یه هارد دسته دوم 80 گیگ گرفتم . البته از اون مدل های قدیمی که حداقل 7 کار کرده !
سوالم اینه که مشکلی در اجرای بازی ها که ایجاد نمیکنه ؟!؟ مثلا Call of duty یا جنون سرعت و .... نیاز به هاردهای پرسرعت ندارن که ؟
Printable View
سلام .
من یه هارد دسته دوم 80 گیگ گرفتم . البته از اون مدل های قدیمی که حداقل 7 کار کرده !
سوالم اینه که مشکلی در اجرای بازی ها که ایجاد نمیکنه ؟!؟ مثلا Call of duty یا جنون سرعت و .... نیاز به هاردهای پرسرعت ندارن که ؟
هاردهای وسترن دیجیتال ضریب اطمینان بالاتری دارند نسبت به هاردهای دیگر
هاردهای گرین عمر بیشتری دارند در مارک وسترن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
بین سه تا هارد زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
Seagate Barracuda Sata3 1TB 32Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Western Digital Caviar Green 1Tb
Western Digital Cavier Black 1.0 TB
سلام .نقل قول:
اگر فرض بگيرم كه هيچ محدوديتي در ميزان بودجه نداشته باشيد از بين سه مدلي كه گفتيد قطعاً WD Black انتخاب خوبي هست . مورد اولي (سيگيت) در هر حال پيشنهاد نميشه چون از سري قديمي 7200.12 هست توصيه ميشه از سري جديد 7200.14 خريداري كنيد . مورد دوم يعني WD Green هاردي مناسب براي اهداف آرشيو و يا نصب بصورت هارد دوم سيستم هست . ميتونتيد روي هاردهاي WD Green هم os نصب كنيد اما انتظار سرعت بالايي رو نداشته باشيد .
تو لینکهایی که دادم قیمتاشون یکی هستش که!!نقل قول:
اون WD Black كه شما لينكشو گذاشتيد مدل قديمي هست (SATAII و 32MB Cache مدل نامبر WD1001FALS) و به همين خاطر قيمتش پايين هست . مدل جديد (SATAIII و 64MB Cache مدل نامبر WD1002FAEX) حدود 365 هزار تومن هست .نقل قول:
دوستان من همین دیروز سیستم بستم :n03::n03:...هارد WD 2 Tera/64 Mg Buffer گرفتم..الان دیدم توی تاپیک میگن که سرعتش خیلی پایینه و نباید برای ویندوز استفاده میشد..در صورتی که من میخام فایلی در خورد هارد انتقال بدم تا 50-80 مگ در ثانیه منتقل میکنه...ولی از هارد اکسترنال حدود 30 مگ در ثانیه...گاربردم هم بازی و فیلم هست از پی سی..به نظرتون بفروشمش و Seegate بگیرم؟؟؟ توی بازی تاثیری نداره این هارد؟؟
هاردهای WD Green بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم و همچنین برای هاردهای اکسترنال هست . برای نصب ویندوز یا هر os دیگر و نصب و اجرای بازیها باید هارد پرسرعتتری میخریدید (قبلاً مشاوره نگرفتید؟) . میتونید Seagate از سری barracuda 7200.14 بخرید (برای دوترابایت مدل نامبر st2000dm001 پیشنهاد میشه) .نقل قول:
یعنی بفروشم و Seegate بگیرم؟؟؟ تفاوت سرعت اینقدر محسوسه؟ و اینکه برای اجرای بازی ها به مشکل بر میخورم؟نقل قول:
برای اجرای بدون لگ بازیها بیشتر گرافیک مهم هست . اگر سرعت پایین load شدن ویندوز یا برنامه ها و بازیها (با اجرای بدون لگ که به گرافیک مربوط هست فرق میکنه) یا سرعت پایین کپی پیست و ... برای شما مهم نیست پس نیازی به تعویض ندارید .نقل قول: