آقا من قضیه نفس اماره و لوامه ، خود دانی خود اصیل ، خود غیر اصیل رو قاطی میکنم دقیقا هر کدوم چه فرقی با اون یکی داره؟ رابطشون باهم چیه؟
Printable View
آقا من قضیه نفس اماره و لوامه ، خود دانی خود اصیل ، خود غیر اصیل رو قاطی میکنم دقیقا هر کدوم چه فرقی با اون یکی داره؟ رابطشون باهم چیه؟
بله.نقل قول:
خوب فرمولش همینه که دوستمون گفتن.علتش هم اینه ک تعداد حالتها(دختر و پسر که می شه 2 حالت)رو داریم باید به توان تعداد آزمایشها مون بکنیم.اون هم به این دلیله که بینشون و هست.ببین:
فلانی یک پسر و 3 دختر دارد.
حالا که ما گفتیم 4 فرزند می شه چند نمونه گفت.که بینشون ضربه که خود به خود می شه توان.:10:
کاری نداره که...نقل قول:
نفس اماره یعنی نفس بسیار امر کننده که امر کننده انسان به بدی ها و دشمن ترین دشمن اوست!
نفس لوامه همون روح عدالت خواهی و وجدان انسانه....
ممنون/:5:
به خدا توکل کنید توکل به خدا باعث شد پارسال یک روزم درس رو قطع نکنم انگیزه رو تقویت کنید مطمئن باشد به هدفتون می رسید این قانون جاذبه است.....!
اگر انگیزه و توکل داشته باشید هر معجزه ا ی رخ می دهد من خودم اولش امید نداشتم مجاز شم ولی توکل و انگیزه باعث شد بشم 2000 که البته اگر معدلم به جای 16 نوزده بود رتبم 1300 بود چون درصدام خیلی از زیر 1400 بالاتر بود
به هر کدوم از معلمام می گفتم رتبمو باور نمی کردند من انقدر وضعم خراب بود شما ها که وضعتون بهتره که دیگه باید بترکونید به خدا توکل کنید و تلاشتون رو بکنید مطمئن باشید به هدفتون می رسید این قانون جاذبه است
یا حق
نحوه تاثیر معدل چجوری بود؟
//
سوال: من نمیتونم معدلم هیج جوری تغییر بدم؟؟؟
سلام امسال می خواهم کنکور ارشد کامپیوتر شرکت کنم برای همین پارسه ثبت نام کرده ام و جزوات آن را گرفته ام حال سئوال اینجاست تو این 6 ماه مانده به امتحان فقط جزوات پارسه را بخوانم یا مطالب دیگری را باید بخوانم میشه در این مورد من را راهنمایی کنید
با خواندن کامل جزوات نتیجه میگیرم یا نه لطفا راهنمایی کنید
از کسانی که امسال قبول شده اند منو راهنمایی کنند
تاثیر معدل همون 15 درصد هس آره؟
تاثیرش به معدل کل نیس یعنی نمره ی هر درس تو آزمون اون درس تاثیر میزاره
معدلتو نمیتونی تغییر بدی دیگه هر چی گرفتی همونه
اگه میشه تغییر داد به منم خبر بده :دی
این تاپیک مربوط به کنکور کارشناسی نه ارشدنقل قول:
سوالتون رو اینجا مطرح کنین!
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=212450
آره،نقل قول:
یکی از مشاورا گفت شما در هر صورت یه بخشی از این نمره رو گرفتید... مثلا شما شده 16 شدی 12 درصد از 15 درصد رو گرفتی و اونی که 20 گرفته 15 درصد کامل رو گرفته... یه همچین چیزایی... با بقیه مقایسه میشه.
//
جبران این معدلی خیلی سخته ؟ جدا از این هست که ما با 1-2 تست بیشتر میتونیم اونو جبران کنیم؟ و اون کم کاری که کردیم رو با تلاش بیشتر از بین ببریم؟
بچه ها دروس عمومی هم بخونم تابستون؟:دی