سلام دوستان
من تازه این گوشی رو گرفتم ، ممنون میشم به سوالام جواب بدید:
1- من دیروز فارسی ساز EFY arabizer for omnia2 i8000 ریختم، ولی گوشی کمی سنگین تر شده و بعضی وقتا موقع بستن بعضی از برنامه ها (از جمله Media Player و منوی گوشی) Dont send میده. آیا فارسی سازهای دیگه هم همین مشکلو دارن؟
2- من کیبورد FingerKeyb-2.0-WVGA نصب کردم ولی موقع برگردوندنش کیبورد کوچیک نشون میده. آیا کیبورد بهتری سراغ دارید؟ کیبورد قبلیو چجوری پاکش کنم؟
3- موقعی که یه فایلی رو از یه گوشی دیگه بلوتوث می کنم، همون لحظه اول ارتباط قطع میشه ولی پیغام Recieved میده.
4- فایلهای رسیده از بلوتوث کجا ذخیره میشن؟
5- از چه راهی میتونم برنامه هایی که نصب کردم و تو installed Programs موجود نیستند رو Uninstall کنم؟ (با حذف پوشه فکر نکنم کامل حذف شده باشه)
6- برنامه coreplayer 4 رو نصب کردم ولی موقع پخش فایلهای MP4 و بعضی Divx ها تصویر گیر می کنه. آیا player بهتری سراغ دارید؟
7- از کجا می تونم آپدیتهای این گوشی رو پیدا کنم؟ تو سایت سامسونگ که نتونستم پیدا کنم(منظورم رام جدید نیست ، فایلهای کوچکی که مثل آپدیت ویندوز یه مشکلی از گوشی رفع می کنه. من برای HTC تو سایتش دیدم.)
اگه سوالام زیاد شد یا تکراری بود ببخشید. این اولین تجربه وبندوز موبایلمه و مشکلات زیادی باهاش دارم.
خیلی ممنون.