همه صبا افت سرعت دارن ؟ سرعت دانلود من به 20 و بعضی وقتا پایین تر رسیده
Printable View
همه صبا افت سرعت دارن ؟ سرعت دانلود من به 20 و بعضی وقتا پایین تر رسیده
آقا بالاخره ما هم رفتیم ADSL SHATEL Eco 128 (Based on 512) ro گرفتیم!!
خوشبختانه این ۲-۳ روز اسپید توپ بود. چه روزانه چه شبانه دانلود با 60Kb/s
انشالله سرعت بیشتر شه :46:
همیار نت هم بد نیست...
من 256K دارم سرعتم رو 50 هست تقریبا...
فقط 1 روز شاید تو این ماه قطعی داشته...
من رفتم از شاتل سرویس گرفتم که هنوز وصل نشده واسه مودم تحقیقات گسترده داشتم که دو مدل رو انتخاب کردم و روانه بازار بزرگ و متفاوت از دنیا یعنی pc center شدم .
1 زاکسل وایرلس (که خود شاتل هم ارائه دهنده هست )
2 لینکسیس 120n وایرلس
فروشندگان عزیز که خیلی دوستدارن با ارقام بازی کنند همجور قیمتی را به گوش بنده رساندند.
نهایتا به کمترین قیمتهای 86 برای مورد اول و 75 برای مورد دوم دست یافتم و به یک جمع بندی درباره مطالب گفته شده نرسیدم . (89/3/19)
حال ای همشهریان عزیز که از این جعبه های اجنبی استفاده میکنید اکنون شما را برای راهنمایی میطلبم :
1. با وجود قیمت پایینتر لینکسیس به گفته فروشنده 250 متر برد دارد و زاکسل 150 متر
این رو من شنیدم که وقتی از شرکتی مثل T-Mobile سرویس یا سیم کارت میخرید یک گوش با قیمتی بسیار پایینتر از بازار به شما میدهد. (طبق گفته سایتهای دیگر گوشی apple به این صورت حدود 300 تومانی میشد ) و اکنون بازار متفاوت در دنیا :
2. زاکسل که خود شاتل با قیمت رقابتی بسیار خوبی به مشترکین محترمش میده نزدیک به 3 4 تومان گرانتر نسبت به بازار است . دلیل !!؟؟
3.و نهایتا به شکل ظاهری بسیار متفاوت تر و زیبا تر لینکسیس نسبت به زاکسل میرسیم .
بنا به دلایل زیر نتیجه شما چیست ؟ (لطفا طرفداری نفرمایید )
1 برد 250 لینکسیس و 150 متر زاکسل ( در صورت صحت ) - 2 .قیمت کمتر لینکسیس - 3 . شکل ظاهری زیباتر لینکسیس - 4 . با وجود قیمت بالاتر این مدل از زاکسل تکنولوژی پایینتری نسبت به لینکسیس دارد ( 802.11b/g نسبت به 802.11n )
پرداخت هزینه بالاتر زاکسل شاتل دربرابر فروش آزاد فقط در مقابل طرح تشویقی شاتل ( که طبق صحبتهای دوستان فقط در سال یکبار اونهم عید نوروز حدود 2 یا 3 گیگ پهنای باند )
در ضمن کلا چرا زاکسل گرانتر از لینکسیسی میباشد که زاده شرکت مخابراتی بزرگی همچون cisco است .
راهنمایی ها را دریغ نفرمایید.
نقل قول:
هیچ شاتل داره دزدی میکنه الیته اکثر شرکتها توی فروش مودم همین کار رو می کنند ولی شاتل به طرز عجیبی اینکار رو دنبال میکنه به طوری که با Linksys پدر کشتگی داره شما همین الان زنگ بزن میگن این مودم اصلا ممنونع هست به دستور مدیریت ولی مودم های دیگه مثل اسوز و to-link فقط تنظیماتش به عهده خودتون هست.
اما دلیل گرون بودن قیمت زاکسل بر میگرده با اینکه شاتل و یک شرکت دیگه دست گذاشتن رو این موضوع و وارد کننده هم دیگه کف بازار رو نگاه نمیکنه قیمت بگذاره به شرکتها نگاه میکنه که سود بیشتر ببره. مثلا مودم کمبود زاکسل رو شما تو بازار 45 میخری ولی شاتل به شما میده 59 درصورتی که ارزشش بیشتر از 35 نیست.
اینجوری که از امضای شما معلومه با شاتل شاخ به شاخی اساسی به هرحال ممنون راهنمایی دیگری نیست ؟؟
چه شاخی همون تاپیک رو ببنید می فهمید چقدر شاکی داره متاسفانه یکسری هرفقط یک شب سرعتشون میره بالا میان 10 شب تعریف و تمجید می کنند. چه راهنمایی می خواهید؟ مودم لینکسیس بهتره به نظر من Wag320N هم داره هنوز نیومده بازار ولی اگر بیاد کمتر از 150 هزار تومان نیست چون امکاناتش بیشتر از Wag120N و Wag160N هست.نقل قول:
سلام آقا منم مثل شما رفتم شاتل ثبتنام کردم، خلاصه هرکاری کردن که اون مودمهای پوکیدهٔ توی انبار موندهٔ خاک خردشونو بندازن به ما من قبول نکردم گفتم تمام مسئولیتش با من.نقل قول:
خلاصه رفتم بد از کلی تحقیق Linksys 120n رو گرفتم، کانفیگ فوقالعاده راحتی داره و من واسه بار اول کابلو زدم توش ایکی ثانیه وصل شد الانم داره مثل بنز دو طبقه خونمونو ساپورت میکنه سپیدشم توپ، پیشنهاد میکنم حتما لینکسیس بگیری، نه قاطی داشته نه خرابی نه قطعی.
برو PC Center طبقه آخر نمایندگی لینکسیس اونجان، چون دیدم مدلای تقلبی هم هست،که پشت جبشون عربی نوشتئو ...
خلاصه بپا نکنن تو پاچت!
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
من 80 گرفتم
گفتم که اینها فقط می خوان جیب خودشون رو پر کنند وگرنه شما باید به مشکل می خوردی. می دونید چیه باید یک نامه رسمی به شرکت زاکسل زد که همچین شرکتی وجود داره که میگه مودم های Linksys با Dslam های زاکسل سازگار نیست بلکه زاکسل بهشون یک ایمیل داد خجالت بکشند از این حرفشون.نقل قول:
دانلود شبانه سرعت چقدر؟؟نقل قول:
همیارم جدیداً قیمتشو خوب آورد پائین، قبلاً خیلی گرون بود!
در کلّ همیار نت خیلی شرکت معتبر و بزرگیه،تمام شرکتای بزرگ توی شیراز ازش سرویس میگیرن مخصوصاً ویرلسشو.