رفقا این مشخصات خوبه برای یه DVD Player که بشه باهاش موزیک هم گوش داد؟
Video S/N: More than 65dB
Audio S/N: 115 dB
Dynamic Range CD: 100dB
Printable View
رفقا این مشخصات خوبه برای یه DVD Player که بشه باهاش موزیک هم گوش داد؟
Video S/N: More than 65dB
Audio S/N: 115 dB
Dynamic Range CD: 100dB
اولشی مثل سایر دستگاه هاست اما 2 تای آخری خوبه.... به مشخصات دیگه هم توجه کن مثل ضریب شکستگی و 24 بیت بودن البته آمپ قوی خیلی از مشکلات صدا رو تا حدی حل می کنه به شرطی که از پلیر نخوای به عنوان دستگاه آنالوگ صدا استفاده کنی و فقط یه کد خون و فرستنده صفر و یک به امپ باشه اون وقت دیگه کیفیت صدا تا حد زیادی به امپ مربوطه تا پلیر.نقل قول:
منظورت اینه که با کابل دیجیتال وصل بشود؟
که فقط کد خوان باشد.
بله... اینجوری امپ کار تبدیل صفر و یک رو به صدای آنالوگ انجام می د ه . در این مورد می تونی با دوستانی که تو این زمینه اطلاعات بیشتری دارند مشورت کنی تا از نتیجه کار مطمئن بشی.نقل قول:
پس اگه سورس دیجیتال باشه فرقی نمیکنه که بیت ریتش 16 باشه و یا 24؟
یعنی شما اگه یه دی وی دی سونی با بیت 16 و یا یک دی وی دی دنون با بیت بیشتر رو با یک کابل دیجیتال مثل کابل HDMI به یک آمپ دیجیتال وصل کنی فرقی در کیفیت صدا ندارد.
سلام کسی می تونه به من بگه که بلوری پلیر سامسونگ مدل BD-C5500 پسوند های MKV رو به همراه زیرنویس فارسی SRT می خونه یا نه و اینکه هارد اکسترنال رو ساپورت می کنه ؟
با تشکر
سلام
این مدل هارد اکسرنال رو ساپورت می کنه ؟
فایل های MKV رو با زیرنویس فارسی SRT پخش میکنه ؟
نقل قول:
منم سامسونگ دارم ازش خیلی رازیم:20:
فکر کنم بدونم داری به چه مدل دی وی دی پلیری فکر می کنی!!! (یحتمل سونی) واقعیتش در مورد اینکه بیت ریت در صدای دیجیتال هم موثر هست یا نمی تونم راهنمایی کنم چون خودم هم دقیق مطمئن نیستم بنابراین نمی خوام راهنمایی اشتباه کرده باشم ... ولی در هر صورت من 24 بیت رو ترجیح می دم به 16 چون وقتی یه کمپانی به جزئیات مهمی مثل بیت بی توجهی می کنه (شاید هم علتی داره که من ندونم) احتمال داره جزئیات دیگه ای رو هم از قلم بندازه که ما ازش بی خبر باشیم.نقل قول:
درود
یه دی وی دی پلیر میخواستم up scaling خوب و خروجی اپتیکال داشته باشه HDMI هم داشته باشه
pioneer ۴۲۰ انتخاب کرده بودم که خروجی اپتیکال نداره
توشیبا XDE 600 نظر خودمه دوستان راهنمایی کنن