اره خوبنقل قول:
ولی باید موقع رانندگی موقع ظهر باید عینک افتابی بزنی (نور خورشید کاملا تو چشته(نور پردازی بد)):31:
Printable View
اره خوبنقل قول:
ولی باید موقع رانندگی موقع ظهر باید عینک افتابی بزنی (نور خورشید کاملا تو چشته(نور پردازی بد)):31:
اتفاقا این نشون میده چه نورپردازی قوی داره که نور خورشید از تو مانیتور واقعی به نظر میاد این یه قدرت نمایی از ea هست تازه من که به این شدت هم که شما میگی نور تو چشمم نبودنقل قول:
سلام به همگی . من یه مشکلی داشتم کسی هست که این بازی رو تموم کرده باشه منو راهنمایی کنه .
مشکل من این هستش که نمی دونم بازی چطوری تموم می شه من تمام مسابقه ها رو دادم اما تو قسمت skill هنوز همه پر نشده و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم اگر منو راهنمایی کنید ممنون می شم
اینم اضافه کنم که من تو level 18 هستم
یه چیز دیگه من تا حالا با شخصیت های بازی به صورت تصویری روبرو نشدم (یعنی تا حالا هیچ فیلمی مثل نسخه های قبلی تو بازی ندیدم)
احتمال خیلی زیاد نسخه ی بازی شما rip شده هست .نقل قول:
یه چیز دیگه من تا حالا با شخصیت های بازی به صورت تصویری روبرو نشدم (یعنی تا حالا هیچ فیلمی مثل نسخه های قبلی تو بازی ندیدم)
فکر کنم احتمالا شما توی قسمت quick race رفتید ... اگه اینطور باشه باید به قسمت career برید(که احتمالا اینطور نیست!!!!)... احتمال دوم اینه که dvd یازی خراب باشه و یا درست نصب نشده باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
بله دی وی دی شما دستکاری شده اصل نیست بازیتون امان از دست این شرکت های کرم ریز
آقا من تا مرحله 18 رفتم .. اسامي رو نوشت و تموم شد .. همين بود Undercover ؟ اون قسمت مهارت ها هنوز پر نشده كه؟
اونا اصلا نیازی نیست که کاملا پر بشه !!نقل قول:
من خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم تازه مهارتهام هم خیلی کم بود ولی بعد از لول 18 توی دموی اخرش وقتی که ماشین اخری رو دستگیر میکنی و اون کیف رو میگیری دیگه بازی تموم میشه و نوشته هاش میاد و بای .
بازی اصولا تمام شده هست داستانش ولی خوب الان میتونی بازم پول دربیاری هم مهارت کسب کنی هم با پولات ماشینای بیشتر بخری و تیون کنی ماشیناتونقل قول:
سلام.
من 240 هزارتای جمع کردم میخوام آئودی r8 بخرم ولی قفله و نمیزاره.ماشین قبلیم که تیون کرده بودم فروختم و حالا دستم مونده تو پوسته گردو! آخه نمیخوام با این پول ماشین دیگه ای بخرم . چاره چیه؟
راستی از کجا میتونم بفهمم تو چه مرحله ای هستم؟
یکی میتونه واسه من توضیح بده ترینر چیه؟فرقش با سیو گیم چیه؟
خیلی ممنون.