سینما اقتلاس !!! :38: :25:نقل قول:
ایول فیلم ، چه بازیگرایی داره. :27:
سینما اقتلاس !!! :38: :25:نقل قول:
ایول فیلم ، چه بازیگرایی داره. :27:
معذرت میخوام . سینما اقتباس چه ساعت و روزی این فیلم و میذاره ؟نقل قول:
ارزش 2 بار دیدنو داره ؟
ممنن
مثل این که سعید زمان پخش رو نگفته ، فیلم به جای سینما ماورا پخش میشه البته فعلا. یعنی امشب ونقل قول:
ساعت 8:30
کسی نمی دونه چرا من یه همچین سوتی ای دادم ؟ خوبه ننوشتم اختلاص !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از شوما هم ممنون داوود جان ... باسه ما افتخاری هست که شوما سوتی های ما رو بگیری ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد زمان پخش سینما اختلا ... ببخشید ، سینما اقتباس هم فکر می کردم همه دیگه می دونن ! این برنامه تا مدتی نامعلوم یه هفته در میان جای سینما ماوراء رو می گیره ، یعنی همون ساعتی که داوود گفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اقا فيلم ها اين هفته در چه وضعي هستن ايا خوب هستن
فيلم پنج شنبه جمعه چه جور است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::20::10:
ای آقا چه عجولید شما !!! هنوز که معلوم نیست دقیقا چه فیلمایی قراره پخش بشن.نقل قول:
امشب فیلم سینما اقتباس خیلی خوب بود. من که رسما خیلی حال کردم. این داگلاس موهاش قرمز نبود که :13:
منابع غیر موثق ( سایت خود شبکه ها :31: ) اعلام کردن :
سینما یک این هفته :
Frozen Impact
صد فیلم این هفته :کد:http://www.imdb.com/title/tt0326886
قطار 3.10 دقیقه به یوما (1957)
عجب فيلم هايه عتيقه ايی!!!!!!!!!!!!!!!!!
و سینما چهار این هفته :
معامله " The Deal "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Harvey Kahn
با بازی
Christian Slater ، Selma Blair
محصول 2005 " امریکا و کانادا "
ژانر : دارم ، جنایی
IMDB Rating: 5.0/10
خلاصه ی فیلم :
شرکت وال استریت شرکت با زرگانی درخطر است و برای انجام یک قرارداد نفتی دست به همکاری می زند "تام" کارشناس ارشد بازرگانی وال استریت وظیفه دارد این معامله نفتی را که مربوط به چاه های نفت قزاقستان است به سر انجام برساند . اما بررسی نقشه های زمین شناسی توسط تام نشان می دهد چاه نفتی در این منطقه وجود ندارد اما....
owنقل قول:
فکر نکنم بعد از اون بازی هنرپیشه هایی مثل راسل و کریستین و بن جون(:دی) این فیلم بچسبه بهمون
هرچند هنرپیشه های این ورژن قدیمی رو نمیشناسم اما معمولا که این طور میشه
کسی میدونه داستان هاشون یکی هست یا نه؟
(مخصوصا اون پایانش :41: ):پی