دوستان اعلام نتیجه ی تکمیل ظرفیت آزاد کی هستش؟
Printable View
دوستان اعلام نتیجه ی تکمیل ظرفیت آزاد کی هستش؟
تا اواسط بهمن اعلام میشهنقل قول:
کسی که تو تکمیل ظرفیت اول قبول شده باشه و ثبت نام هم کرده باشه , تو تکمیل ظرفیت دوم میتونه شرکت کنه ؟
نقل قول:هفته آخر دی نتایج میادنقل قول:
پارسال نمیشد ولی انگار امسال میشه !نقل قول:
کسی که ورودی مهر 92 بوده و ثبت نام هم کرده باشه در تکمیل اول هم شرکت نکرده میتونه در تکمیل دوم شرکت کنه؟
سلام رفقاددوستان راهنمایی میخاستم در مورد اینکه ارشد چی بخونم قبول شدنش راحت تر باشه؟من به دلایل مشغله های فراوان متاسفانه فرصت خیلی زیادی واسه مطالعه ندارم زمانی که فرصت داشتم متاسفانه احساس نیاز نکردم و نخوندم ولی الان شدیدا نیاز دارم اگه بزودی ارشد قبول نشم موقعیت شغلی ای که بخاطرش جون کندم براحتی از دستم میره و بازم بیکاری دیوونه کننده.من مهندسی برق دارم و فکر کنم مدیریت راحتترینش باشه؟درسته؟کدوم گرایش متقاضی کمتری داره؟و اینکه برای خوندنش از کجا شروع کنم؟چه منابعی رو پیشنهاد میدید؟بازم ممنون از اینکه کمک میکنید
بله میتونه شرکت کتهنقل قول:
اینجا کسی هست که کنکور 92 رشته مهندسی صنایع (گرایش سیستم و بهره وری) شرکت کرده باشه؟
دوستان کسی در مورد پردیس های علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اطلاعی داره؟
این ها کلا یه واحد جدا هستند و کلاس های اون ها جدا برگزار میشه؟
من شنیدم برخی واحد ها، کلاس هاشون تو همون واحد دانشگاه آزاد اصلی برگزار میشه. آیا این حرف درسته یا این ها کاملا جدا هستند؟
حتی آدرس درست حسابی از این دانشگاه ها پیدا نمیشه.
خدا رو شکر از شانس ما امسال کلا هیچ کدوم از دانشگاه های تهران تو تکمیل ظرفیت نیستند!!
از واحد اصلی جدا هستن ولی از نظر شهریه و سطحشون مثل همون واحد اصلی هستن ، تراز قبولیشون هم پایین ترهنقل قول:
بعضیاشون که پول داشتن ساختمون جدا دارن ولی بعضیا که نداشتن کلاساشون تو همون واحد های اصلی هست
آدرس هم که همشون تقریبا دارن !
در کل زیاد فرقی با واحد اصلی ندارن