سلام- میلاد حضرت رسول اکرم(ص) وامام صادق(ع) را به تمامی دوستان تبریک میگم.
F 3.5
1/40
Iso-400 چون هوا تاریک بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام- میلاد حضرت رسول اکرم(ص) وامام صادق(ع) را به تمامی دوستان تبریک میگم.
F 3.5
1/40
Iso-400 چون هوا تاریک بود.
hi
Canon EOS 350D DIGITAL
f5.6
1/400
iso-100
دوست عزیز آقای عطاری سلام به نظرم عکس سومی که توی روز روشن با ایزو 80 گرفتی نویز دوربین نیست واین مربوط میشه به غبار محلی چیزی که ما اینجا زیاد باهاش سروکار داریم اونم با یه دوربین خوب مثل sx1 از این دوربین بعضی جاها به خاطر نویز اون مسایلی رو مطرح کردن ولی این بخاطر مقایسه ای که بین cmos و ccd دو دوربین sx1وsx10واینکه وچون نسل ابتدایی دوربینهای نیمه حرفه ای است که از cmos استفاده شده حساسیت رو بالا برده من به شخصه عکسهای گرفته شده با این دو دوربین را با هم مقایسه کردم تفاوتی نمیکنهنقل قول:
مگر اینک از عکس کراپ کوچک بگیری ومقایسه کنی که اون هم چندان فرقی نمی کنه در کل دوربین خوبیه اما از بین عکسات عکس اولی رو من بهتر پسندیدم ولی چیزای اذافی تو عکس زیاده البته ببخشید من یکم اون اذافه ها رو جمع کردم وادیتش کردم آخه حیفم اومد همینطور بمونه
1
2
3
به نظرمنور یکم زیاده و سوژه (فوکوس سوژه) تو کل تصویرگم شده که شاید با زاویه ی بهتر ، بهتر می شود.نقل قول:
اگه کمی به سمت راست سوژه می چرخیدی فکر کنم بهتر می شد .
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
عکس اولی رو یکم ضایع ادیت کردی ! ببخشید اینجوری حرف می زنم ! همچین یکم یقور شده !نقل قول:
ولی دومی رو نسبت به اولی بهتر کار کردی !:10:
سلام بر داداش گلم علی جاننقل قول:
علی جان اول که عکسو دیدم این شکلی شدم:18::18::18::18:
واقعا خیلی فرق کرده بود و قشنگترم شده بود
واقعا فتوشاپتون عالی هست
کویر رو دریا کردین و خیلی قشنگ هم این کار رو کردید
این عکس رو با افتخار از طرف شما نگه میدارم:40:
ممنونم:11::11:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
خیلی خوب هست همون طور که قبلا هم گفتم عکاسی از برگ خیلی سخت هست کل اینترنتم بگریدی سخت بشه عکس خوب پیدا کرد که فوکوس درست باشهنقل قول:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
هادی جان فکر کنم ایشون مراحل کارشون رو نشون میدادن:11:نقل قول:
عذر خواهی بابت سوژه تکراری
f4
sec 1/100
iso 80
البته شاید حق با شما باشه که در این صورت کار بسیار عالی شده !نقل قول:
و من از علی جان معذرت می خوام (راستش عکس 3 رو ندیدم :31:)
عکس با روش HDR
canon sx10
سلام
منم میخوام از این به بعد عکس بزارم و میخوام بدونم که بهترین سایت برا اپلود عکس کدومه . از همه مهم تر این که عکس اپلود شده رو بعد از یه مدت حذف نکنه وتا اخر داشته باشه. بعد یه سوالم داشتم که چرا سایت های اپلود عکس فیلتر میشن.
up.--------.comنقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kimag.es