درود
اگه هارد صدای تیک تیک منظم میده و سیستم هنگ میکنه و چراغ هارد هم به طور منظم تو فاطله زمانی 30 تا 120 ثانیه یکبار و کوچولو روشن میشه، هارد بدسکتور داره.
با HDTune برای فهمیدن این مشکل هارد رو چک کنین.
درود.
اگه گارانتی داره بهترین راه بردن برای گارانتی هستش. با برنامه HDtune تست کن ببین مشکلی پیدا میکنه؟
درود
عذرخواهی به دلیل جواب داده نشدن سوال شما اما اینجا اطلاعات هر کسی محدوده و خوب وقتی جوابی داده نشده به نظر میاد کسی اطلاعات خاصی نداشته و برای شلوغ نشدن تاپیک و بیهوده امیدوار کردن شما دوست عزیز پست خاصی نداده.
منم خودم یه بار یه مشکل تقریبا مشابه داشتم. پارتیشن یه هارد رو تغییر سایز دادم و همه چیز به خوبی تمام شد. اما درایو اخطار فرمت میداد و هم تو برنامه های ریکاوری و هم تو برنامه های پارتیشن بندی محتویات هارد رو نشون نمیداد. اما با یک کار خیلی ساده تونستم مشکل رو بر طرف کنم و اونم چک دیسک خود ویندوز بود. برای مسایل مهم مثل این هیچ وقت از روی درایو و کلیک راست و اینا چک دیسک نکنین.
تو cmd تایپ کن:
:chkdsk /v d
این دستور فقط درایو d رو چک میکنه و اگه اروری پیدا کرد نشون میده اما سعی نمیکنه درست کنه. فقط چک میکنه.
شما این دستور رو برای یه درایو که اهمیت کمتری برات داره بزن. به جزئیات توجه کن. ببین برای درایو فایلی میشناسه. تو همو پیغامهای اولیه مینویسه:
کد:
9654 file recorde proccesed
که یعنی 9654 تا فایل رو درایو هست و این یعنی فایلها رو میشناسه.
اگه اینجور بود حتما جلوتر ارورهایی بهت میده مثل
کد:
Index $SDH of file 9 contains 42 unused index entry
همینطور برای Security و MFT هم ممکنه ارور بده یا اصلا چک دیسک کامل ارور بده و پیغام بده که نمیتونه ادامه بده.
در این صورت با زدن دستور
برای درایو d مشکل ها به احتمال زیاد حل میشه. پارامتر f/ برای فیکس کردن هست. به ارورهای زیاد و پشت سر هم که میده توجه نکن.
امید به اینکه با این روش درست بشه.
این رو هم بگم، هر اشتباهی ممکنه به فاجعه تبدیل بشه.
قبل از همه اینها هم اول سعی کن با برنامه ای مثل Recover my files سعی در ریکاوری کنی. اما اگه مثل حرفای من بود با چک دیسک حل میشه.
بعد از چک دیسک هم همه فایلها رو کپی کن و درایو رو فرمت کن و از نو فایلها رو برگردون.
موفق باشی.