سلام سیستم شما اعتبارش تموم شده وبرای حل این مشکل به تاپیک زیر مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
Printable View
سلام سیستم شما اعتبارش تموم شده وبرای حل این مشکل به تاپیک زیر مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
با تشکر مجددنقل قول:
خوب در مورد اون برنامه میشه بگید که چکار کنم ؟
اون رو نصب کنم و درایورها رو از طریق اون آپدیت کنم ؟
از لطف شما سپاسگزارم
سلام
یک موردی در ویندوزم داشتم...وقتی ویندوز بالا میاد در حالت logoff هستش و باید روی آیکون یوزرم (فقط یک یوزر دارم) کلیک کنم تا logon بشه حالا میشه کاری کرد که همون موقع که ویندوز بالا میاد در حالت logon باشه و صفحه desktop بیاد
ممنون از راهنماییتون
سلام.نقل قول:
دو تا راه دارید.
راه آسون رو میگم اگه کارساز نبود اون یکی رو هم میگم.
از Control Panel وارد User Account بشید.
فکر کنم یه یوزری به نام ASP.NET یا یه چیزی شبیه به این وجود داشته باشه.
اون یوزر رو پاک کنید. همراه با فایلها و غیره.
(منظورم این بود به غیر از یوزر خودتون که از اون استفاده میکنید و Guest، هر چی بود Delete Accont کنید.)
فکر کنم مشکلتون حل بشه.
نتیجه رو حتما اطلاع بدین.
راه حل بعدی هم که میگفتم با cnotrol userpasswords2 بود که اگه اون نشد اینو میگم.....
موفق باشید :11:
بله دوست خوبم؛ همین کار رو بکنید.نقل قول:
امیدورام مشکلتون حل بشه.
موفق و موید باشید :11:
سلام مجددنقل قول:
دستتون درد نکه ... خیلی ممنون درست شد ... راستش بعد از نصب dotnetfx این مورد برام پیش اومد
باز هم ممنون:11:
سلام .
چند روزه که سیستم security error میده و وقتی هم windows security center رو هم باز میکنم یه راست میره سایت انتی ویروس 2009 و میگه باید بخری ! نمیتونم برم تو تنظیماتش و خاموشش کنم ! هر دکمه ایی رو میزنم lمیره برای anti virus .
چطوری غیر فعالش کنم ؟
نکته جالب اینجاست که دوتا security center دارم .از وقتی انتی ویروس رو گرفتم اینجوری شده .
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما به یک تروجان آلوده شده اید ... همین برنامه AntiSpyware XP 2009 خودش یک جاسوس مخرب هستشنقل قول:
شما برنامه برنامه Malwarebytes' Anti-Malware را از تاپیک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس آن را آپدیت کرده و کل سیستم را اسکن کنید
آيا برنامه ي TuneUp برنامه خوبي هست؟
اين اينترنت اكسپلورر 8 بتا چرا فلش پلير رو نميشناسه؟!!
من ورژن 10 فلش پلير رو ريختم روي سيستم ولي وقتي ميرم سايت Speedtest.net ميگه فلش پلير بالاي 7 مي خواد!!!!!
از وقتي اينترنت اكسپلورر 8 بتا رو ريختم اين طوري شده!!! چيكار كنم اين مشكل رو؟!!
مرسي