بی خیال.سوال من مثل اینکه به بعضی ها برخورده.
کسانی که فکر میکنند فقط باید به دنبال عکاسی بود 1 سال دیگه صبر کنند تا ببینند که دوربین های دیجیتال با فیلمبرداری در هم ادغام میشن.لطفا برید و مدل های جدید کنون و پاناسونیک رو که تا 3 ماه دیگه به بازار میاد ببینید.همگی مود hd دارن.
در مورد اینکه میگید باید با تلوزیون hd دید و ............ .
این حرف برای من خیلی مسخره هست.میدونی چرا؟چون من نخواستم که دوربین رو وصل کنم به تلوزیون.
بلکه هدف من تبدیل فیلم گرفته شده به dvd هست.حالا چه مود hd باشه و چه مود wvga یا ..... .
مگه شما وقتی با دوربین فیلمبرداری فیلم میگیرید تا ابد اون رو در نوار یا هارد نگه میدارین؟
یعنی اون رو کپچر نمیکنید؟اون رو روی یک دی وی دی نمیریزید؟
به خاطر این فیلمبرداری با مود hd مهم هست چون وقتی به دی وی دی تبدیل کنی افت کیفیت نخواهد داشت.
اگه قرار باشه در کامپیوتر دید که موبایل هم خوبه.....
و کلا آدم عاقل فیلم رو با کامپیوتر نمیبینه...... چون هیچ وقت مانیتور کیفیت تلوزیون رو نداره و تصاویر در اون مات هستن.
دوربین های یک سال قبل هیچکدوم از vga بالاتر نبودن و در این یکسال hd مورد توجه قرار گرفته.
اگه هدف فقط عکس باشه که یک کامپکت 200 تومنی هم میتونه کافی باشه.(چون قرار نیست از تیم ملی عکس بگیریم)
من قبلا دوربین آنالوگ زنیت داشتم و 8 سال از 17 سالگی با اون عکس گرفتم.با لنزهای تله.پس اونقدر هم که فکر میکنید گ.... نیستم.نمیدونم چرا اگه یه سوال بپرسی همه فکر میکنن طرف خ..... .از این فرهنگ متاسفم.
فرق دوربینی که تنظیمات دستی داشته باشه رو با اتوماتیک میدونم.
خیلی حرف شما برام مسخره هست.دنیا رو به پیشرفت هست ولی بعضی ها هنوز فکر..................
وقتی میخواهید برید موبایل بخرید همه دنبال n82-n85 -n96-n97- ,...... هستید و حتما باید دوربین 5 مگاپیکسل داشته باشه.هم وایرلس داشته باشه .هم جی پی اس داشته باشه.هم سیمبین باشه.هم نرم افزار خور باشه هم..... .
در حال که کار اصلی موبایل چیز دیگه ای هست.اینجا که میشه همه هنر عکاسی به رخ میکشن.
کسانی که فکر میکنند فیلمبرداری هیچ اهمیتی نداره فقط 1 سال دیگه صبر کنند تا بفهمند فیلمبرداری هم مهمه.
من غیب گو نیستم ولی نگاه به مدل های جدید و تغییر فرمت فیلمبرداری نشون میده اهداف آینده رو.
ادغام کارکردهای مختلف در یک دستگاه چیزی هست که اگه از 10 سال قبل تا الان خوب دقت کنید به اون میرسید.
دوست خوبی که بهت برخورده.من پول مفت ندارم که 1 ملیون خرج دوربین فیلمبرداری و عکاسی کنم.
چون قرار نیست هر روز و هر شب عکاسی و فیلمبرداری کنم.
من چیزی میخوام که تا 2 سال دیگه جواب بده.نه اینکه پس فردا بندازمش دور.
توجه شما رو به دومدل کامپکت جلب میکنم.یک کنون و دیگری پاناسونیک.
دوربین های کامپکتی که زوم 12 برابر اپتیکال دارن.با مود اچ دی
یک سال دیگه صبر کیند دوربینی رو با 20 برابر زوم در جیب شلوارتون قرار میدید.من پیشگو نیستم.ولی سال قبل همین موقع دنبال دوربین برای یک آشنا بودم و بالای 300 مدل دوربین دیدم.با الان که مقایسه میکنم پیشرفت هارو به چشم میبینم.
الان هم که دست گذاشتم روی fz28 کاری به حرف این و اون نداشتم.از بین 300 دوربین به این رسیدم که هنوز برام قطعی نشده.
اگه قرار بود سوال و تحقیق نکنم که مثل بعضی آدم ها که پول مفت دارن میرفتم یه مغازه و میگفتم آقا یک دوربین 400 تومنی که خوب باشه وووو ناز باشه ووووو .(کاری که 80 درصد افراد هنگام موبایل خریدن به چشم دیدم انجام میدن).و بعد هم طرف رو قسم میدادم و اینجا پست نمیزدم.
کسانی که سوال من بشون برمیخوره و توهین به هنر عکاسی خودشون میدونن لازم نیست جواب بدن.
من صمیمانه از دوستانی خوبی مثل میلاد و لوفا و unforgiven تشکر میکنم که با حوصله جواب من رو دادن و خیلی هم کمک کردن.