دوستان اینجا کسی هس تو کرج سرویش داشته باشه مخصوصا فردیس...میخواسم بدونم سرعتش چجوریه با ای دی ام تو روز و شب 512 رو میگم...در ضمن پینگ چی...چجوریاست>؟؟؟
Printable View
دوستان اینجا کسی هس تو کرج سرویش داشته باشه مخصوصا فردیس...میخواسم بدونم سرعتش چجوریه با ای دی ام تو روز و شب 512 رو میگم...در ضمن پینگ چی...چجوریاست>؟؟؟
این پینگ من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پشتیبانی میگم میگه مرکز مشکل نداره
از سمت منم که مشکلی نیست , با 2 سیستم و 2 مودم تست کردم مشکل پابرجاست
حالا پینگ هیچی این رکوئست تایم اوت چی میگه !
جدا چه کسی پاسخگوست؟
اونايي كه مي خوان سرويس بگيرن مخصوصا فن اوا . چون خودم دارم ميگم. اگه طرح CRA بگيريد سرعت افتضاحه. من 256 دارم CRA سرعت دانلود از 6 بالاتر نميره (تهران).قطعيش هم زياده. ولي بقيش خوبه. هم سرعت و هم پينگ تو اكثر بازي ها.
256 4 گيگ در ماه هم داشتم ، سرعت دانلود بالاي 40 بود و قطعي 2 3 بار تو ماه. پينگم هم يكم از اين CRA كه الان دارم بهتر بود.
آقا من دقيقاً سؤالم همينه، يک مگ نا محدود ميدن حدود 50 ولی با اين اوصاف فک کنم 128 هم نباشه!نقل قول:
یعنی شما شما بدون افت 1 مگ سرعت داری ؟ :18:نقل قول:
پرچم فن آوا بالاس :دی
دیشب تا صبح دقیقا 3.3 گیگ دانلود داشتم،سعی میکنم صبح شات بزارم براتون
فعلا :21:
دوست گرامی یک مگ cra دقیقا سرعتش مساوی 256 هستشنقل قول:
من اینو از نمایندگی پرسیدم یعنی سرعت ها تو فن آوا در این سرویس craیک چهارم سرعت اسمیه:31:
سلام
ببخشید یه سوال داشتم ، من میخواستم برای یکی از دوستان از فن آوا سرویس بگیرم ، تو سایت فن آوا مشخصات و ... دوستم رو ثبت کردم
بعد الان تو قسمتی که باید سرویس مورد نظر رو انتخاب کنم سرویس های خاص (S ) هست ولی سرویس های اقتصادی (P) نیست!
مثلا برای سرویس S4 نوشته "هزینه ثابت ماهیانه " 22000 و قیمت هر گیگابایت حجم مصرفی 6000 و پیش پرداخت اولیه 50000 !!
من مثلا این سرویس رو بخوام بگیرم باید چه کار کنم؟ چقد باید پول بدم؟
دوستان کسی تو پی سی ورد فن آوا استفاده نمی کنه؟نقل قول:
دوست عزیز من از فن آوا استفاده میکنم.ولی اصلاً از سایتش استفاده نکردم.پیشنهاد میکنم با 82185 تماس بگیری و با بخش فروش صحبت کنی.نقل قول: