من نه کاری که همه متخصصان میگند رو انجام میدم و نه کاری که بیشتر دوستان انجام میدهند.
من اول که شروع به تست زدن میکنم، تمام تستها رو توی همون دفترچه جواب میدم. اما تفاوت من با بقیه در اینجاست که من هر یک یا دو صفحه یکبار که تستها رو توی دفترچه میزنم، پس از پایان تست زنی اون یک یا دو صفحه، جوابها رو توی پاسخبرگ وارد میکنم. این کار به نظر من سودهای بیشتری نسبت به این داره که تمام سوالات رو اول پاسخ بدیم و بعد وارد پاسخنامه بکنیم و یا اینکه با پاسخ دادن به هر همون موقع جواب رو به پاسخنامه منتقل کنیم.
من از اول تا حالا با این روش تست میزدم و هیچ وقت، زمان کم نیاوردم که نتونم پاسخها رو به پاسخبرگ منتقل کنم. و فکر نمیکنم چنین مشکلی در آینده پیش بیاد.
یکی از مزیتهای این روش، این هست که شما بعد از جلسه وقتی پاسخبرگ خودتون رو مشاهده کنید، دقیقاً همون نتیجهای رو بدست میارید که حقتون هست.
بسیاری از دوستان من، وقتی کارنامههای خودشون رو دریافت میکنند، بسیار متعجب میشوند که چرا درصدهای محاسبه شده در خانه، با درصدهای موجود در کارنامه مطابقت ندارد. و این بیشتر بدین خاطر هست که مثلاً به جای پر کردن گزینه 2، از بس عجله داشتند، گزینه 3 رو پر کردند.
حالا خود دانید که از کدوم روش استفاده کنید.
در ضمن من در دور دومی که روی سوالها میزنم، به محض جواب دادن به یک سوال، اون رو معمولاً در پاسخنامه وارد میکنم. مگر اینکه کلاً از روی اون صفحه پریده باشم و اون صفحه رو تازه بخوام جواب بدم.
موفق باشید