آقا من ویندوز ویستا اولتیمیت 64 نصب دارم !!!
این بازی را هم گرفتم ولی وقت نداشتم نصب کنم و بازی کنم ! حالا اگه بخوام بازی کنم باید پچ داشته باشم یا روی این ویندوز میاد ؟؟؟
Printable View
آقا من ویندوز ویستا اولتیمیت 64 نصب دارم !!!
این بازی را هم گرفتم ولی وقت نداشتم نصب کنم و بازی کنم ! حالا اگه بخوام بازی کنم باید پچ داشته باشم یا روی این ویندوز میاد ؟؟؟
توی مموری3 هستم وقتی دکمه تب رو میزنم نوشته STATUS:speak with bureau leader in jerusalem
وقتی به اون شهر پیش این شخص میرم بهش میگه اماده ماموریت هستی بعدالطیار میگه نه باید یه چیزهایی رو یاد بگیرم هنوز...چی کنم خیلی وقته هنوز اینجا موندم
من قبلا ويستاي 64 بيتي داشتمنقل قول:
و نصب كردم و اجرا هم شد
ولي نميتونم بحث كنم كه مال شما باز ميكنه يا نه
در ضمن من اين بازي را در xp نصب كردم و خيلي كند بود
حالا در ويستا سرويس پك 1 نصب كردم رونتر باز ميكنه
البته شايد هم به خاطر Directx 10 بودنشه
سلام
هر چند روز به سرم می زنه که بازی کنم الان هم
من سیو هامو از دست دادم لطف می کنید سیو تمام بلوک ها رو بهم بدید
ممنون می شم
دوست عزیز! شما باید ماموریتهای اصلی رو انجام بدین... روش کار شما در هر بخش از شهر به این صورته:نقل قول:
بالا رفتن از برجها باعث میشه که ماموریتهای اطراف برج مشخص بشن.
ماموریتهای اصلی عبارتند از: استراق سمع كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس).
در کنار این ماموریتها, ماموریتهای فرعی هم هست, شامل: بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریتهای فرعی حساب میشه...
بعد از انجام ماموریتهای اصلی (3 مورد کافیه) خودتون رو به دفتر آدمکشان در همون شهر میرسونید تا پر مخصوصی دریافت کنید. و به سوی هدف قتل برید و پس از کشتن هدف دوباره به دفتر برگردید.
نقل قول:مسیر Save بازی در ویستا: C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoftکد:http://www.MegaShare.com/412687
xxxxx >> نام کاربر
مسیر Save بازی در ویستا: C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoftکد:http://www.MegaShare.com/412687
xxxxx >> نام کاربر[/RIGHT][/QUOTE]
يه چيزي هم من اضافه كنم كه پوشه AppData در ويستا مخفي ميباشد
پدرمو دراورد تا اينكه بعدا فهميدم
هر چقدر هم سرچ ميكردم چيزي نمياورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قرن ها این بازیو خریدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما همونطور که در عکس بالا میبینید مشکل دارم توی عکس همه چیو نوشتم
ممنون میشم که به هر 4 تا سوالم جواب بدین
ممنون
محمد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوال اول - صحنه های اول بازی دقیقا به همون صورت پخش میشه و قسمتی از بازی حساب میشه.نقل قول:
جواب سوال دوم - مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسیر رو باید طی کنید :
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
جواب سوال سوم - مشخصه که CPU شما با حداقل امکانات برای اجرا نمیخونه و ضعیفه.
(حداقل CPU باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D یا AMD Athlon 64 X2 3800 باشه.)
جواب سوال چهارم - نسخه 3 DVD در حقیقت همون نسخه دزدی هست... ماجرا از این قراره که وقتی نسخه دزدی در 2 DVD منتشر شد, مشاهده شد که هنگام ورود به شهر اورشلیم, بازی با مشکل مواجه میشه.
برای حل این مشکل یک پچ (غیر رسمی) منتشر شد که با نصب اون زبان بازی روسی میشه. این پچ در DVD سوم قرار داده شد تا اینکه بعد نسخه نهایی در 2 DVD منتشر شد.
در صورتیکه شما بدون مشکل وارد شهر اورشلیم بشید معلومه که نسخه نهایی رو گرفتید در غیر این صورت یا باید دنبال پچ مربوطه باشید یا دنبال نسخه نهایی برید.
ماله من 3 DVD هست، اما زبان بازي روسي نيست. توي مشهد همه جا مي گفتن كاملش 3 DVD هستشنقل قول:
حالا ماله من اصله يا نه؟ چون من هنوز به اورشليم نرسيدم و فعلاً هم بازي نمي كنم، چون يه رم 1 gig ديگه بزارم. راستي CPU من 3.6 فول هست و دو هسته اي نيست. از نظر CPU مشكلي نيست؟
دوستان نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد...
pm