دست خوبم باس 1066 در صورت استفاده از AM2+ هست يعني فنوم ببندينقل قول:
و اينكه چيپ 690G از 690V بالاتر هست برا همون گفتم VM بهتره
تازه اگه بتوني VM HDMI گير بياري كه بهترم هست
Printable View
دست خوبم باس 1066 در صورت استفاده از AM2+ هست يعني فنوم ببندينقل قول:
من از cpu am2 استفاده خواهم كرد ولي مثبت رو نميدونمنقل قول:
دست خوبم باس 1066 در صورت استفاده از AM2+ هست يعني فنوم ببندي
مادر بردهم هر دو داراي چيپست AMD 690G Chipset هستند
در ضمن ASUS - M2A-MX هم از DDR2 1066 هم 800 و هم كمتر
ولي ASUS - M2A-VM از DDR2 800 به پايين استفاده ميكنه يعني ساپورت ميكنه
در ضمن بنظرت كدوم پاور خوبه
Cooler Master 390W
GREEN - GP430A 580W - 430W Real - Passive PFC
دوست عزیز به تاپیک مربوط به پاور مراجعه کن.نقل قول:
من از cpu am2 استفاده خواهم كرد ولي مثبت رو نميدونم
مادر بردهم هر دو داراي چيپست AMD 690G Chipset هستند
در ضمن ASUS - M2A-MX هم از DDR2 1066 هم 800 و هم كمتر
ولي ASUS - M2A-VM از DDR2 800 به پايين استفاده ميكنه يعني ساپورت ميكنه
در ضمن بنظرت كدوم پاور خوبه
Cooler Master 390W
GREEN - GP430A 580W - 430W Real - Passive PFC
میشه یه لینکی از مشخصات و قیمت های این سری جدید بدی.نقل قول:
من گفتم اون چيپش قويتره و يك باس 1066 كه اونم در صورت استفاده از فنوم هست دليل برتريش نميشهنقل قول:
بازم انتخاب با خودته من VM رو بستم تا الان مشكلي نداشته و از نظر مچ شدن هم خيلي خوب با قطعات ديگه سازگار
اين سري جديد هم كه عرضه شه از قيمت بالايي برخورداره و ارزش خريد نداره مگه اينكه طالبش باشينقل قول:
مادربورداش هم گرونتره و تو ايرانم كه مثل قبل اينا يكم گرونتر از بازار جهاني هستن
سلام. من هم یک سیستم مشابه مال شما خریدم. که فقط مارک رم و هاردش با مال شما فرق می کنه(سیگیت و کروشیال) . و من هم می خوام فعلأ بازی کنم. و برای پردازنده e8400 رو انتخاب کردم. چون تو بازی ها بسیار سریع تره و پردازنده به روز تریه و مصرفش کمتره و قابلیت اورکلاکش هم خیلی بیشتره و حدود 40000 تومان هم صرفه جوی می شه. و شما با این مادربرد و با استفاده از یک خنک کننده مناسب می تونی این پردازنده رو تا بالای 4 گیگاهرتز اورکلاک کنی که از q6600 هم قوی تر می شه . و تا 2 سال دیگه که می خوای پردازنده رو عوض کنی می تونی که یک 4 یا 8 هسته ای nehalem بگیری و لذت ببری.:31::21:نقل قول:
فنوم چي هستنقل قول:
من گفتم اون چيپش قويتره و يك باس 1066 كه اونم در صورت استفاده از فنوم هست دليل برتريش نميشه
بازم انتخاب با خودته من Vm رو بستم تا الان مشكلي نداشته و از نظر مچ شدن هم خيلي خوب با قطعات ديگه سازگار
در ضمن اخه هر دو داراي يه چيپست هستند پس نميشه گفت چيپست اون يكي قوي تر هست
راستی E8400 با توجه به اینکه 45 نانومتری هستش بهتر از Q6600 نیست؟!
از نظر خنک بودن.
خنک تر بودن اونقدرها مهم نیست. (البته به نظرمن) شما اگر بخوای Extreme Overclocking انجام بدی شاید به گرمای تولیدی پردازنده اهمیت بدی. ولی برای کاربران عادی یا کسانی که در حد 20-30 درصد اورکلاک می کنند هیچ فرقی نمی کنه. به هر حال فن خود سی پی یو می تونه سی پی یو به اندازه کافی خنک نگه داره و نیازی به تعویض فن نیست.نقل قول:
برتری اصلی پردازنده های 45 نانومتری در استفاده از دستورات SSE4 هست که باعث می شه در بعضی کارها مانند برخی نرم افزارهای انکودینگ ویدیو کارایی بسیار بسیار بالاتری رو شاهد باشیم.
به عنوان مثال پردازنده E7200 توی تست ها در انکودینگ ویدیویی با نرم افزار هایی که از این دستورات استفاده می کنند حتی از Q6600 هم بهتر عمل می کنه! (این دو پردازنده فرکانس و FSB تقریبا مساوی دارند ولی E7200 دو هسته ای هست و Q6600 چهار هسته ای. کش Q6600 هم بیشتره)
برای مشاهده نتایج تست ها این پست رو ببینید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2401097&postcount=938