البته با خط دو مگ هیچ وقت به 256 نمی رسید چون مقداری از ظرفیت خط بابت چیزهای دیگه اشغال میشه البته مقدار دقیقش رو نمی دونم اما احتمالا تا 1900بشه رسید نهایتش 240نقل قول:
Printable View
البته با خط دو مگ هیچ وقت به 256 نمی رسید چون مقداری از ظرفیت خط بابت چیزهای دیگه اشغال میشه البته مقدار دقیقش رو نمی دونم اما احتمالا تا 1900بشه رسید نهایتش 240نقل قول:
همونجور که بقیه دوستان هم گفتن نرم افزار IDM فقط سرعت رو بصورت لحظه ای نشون میده و معیار خوبی برای سرعت نیست.
دوستانی که میخوان سرعت واقعی خودشونو بدونن و اون رو با بقیه پارس آنلاینیها مقایسه کنند به لینک زیر مراجعه کنن و تست سرعت بگیرن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینجا رو نگاه کنید پارس دزد چجوری حجم کم میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاریخ 13 و 14 یه 180mb و یه 192mb کم شده:18:
یه سالی میشه دارم از 12:35 دانلود میکنم اینجوریش دیگه ندیده بودم
خدا ازشون نگذره
فکر کنم دیگه از 12:35 تا 1 هر کی دانلود کنه یه 180-190mb ازش کم میشه اگه نگاه کنید میبینید که در تاریخ 14 من ساعت 2:34 قطع کردم ک 192mb از حجمم کم شده و در تاریخ 13 هم که همین مورد بوده ولی 6:54 قطع کردم یه 180mb کم شده که نشون میده 12:35 تا 1 الکی یه حجمی کم میشه که واقعی نیست که اگه میخواست واقعی باشه باید 350mb ازم کم میشد(اینم بگم که من 1mb دارم) ولی دو شبه داره کم میشه
من که امشب از 1 به بعد دانلود میکنم ببینم باز کم میشه اگه کم نشد معلوم میشه قبل 1 یه جای کار میلنگه
دوستان یه نگاه بندازید ببینید واسه شما هم کم شده یا نه؟
منم دیشب به کل دانلودم ۳۰۰ مگ بود نمیدونم مشکل داشت یا نه !!!
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
داداش ،چندتا پست قبلی رو بخون متوجه میشی چه اتفاقی افتادهنقل قول:
حدود چند روزه که دیگه ترفند رایگان از ساعت 12:30 تا 1:00 جواب نمیده
البته بعضی از دوستان هستند که میگن هنوز واسشون جواب میده و اینطور که معلومه واسه همه هنوز اینطوری نشده
دیگه هم لازم نیست امتحان کنی و از ساعت 12:35 رو دانلود بذاری چون ازت حجم کم میکنه
برای من هم بین 12:30 تا 1 کم کرده
البته نمیدونم چطوریه چون کاملا حسابش نکرده
چون 100 مگابایتش رو رایگان حساب کرده و 100 مگ رو از حساب کم کرده
برای همین من فکر میکنم نیم بها شده
یه چیز دیگه چرا توی گزارش ارسال رو زده 100 دریافت رو زده 10 ؟!!
جاهاشون عوض نشده؟!
اين ساعت ريگان از 1 تا چنده؟
سلام میخام 128 پارس بگیرم سرعتش ایا 128 واقعی هست یهنی 17 کیلو بیت دانلود!یا چون سرویس محدود میخام بگیرم پهنای باند روزا رو 2 مگ میبندند سیاست این شرکت چه جوریاست؟ زنگ زدم گفتند 128 یک ساله با تخفیف ماهی 2 گیگ 70 تومن
از 1 تا 6 صبحنقل قول:
شما سرويس POL بگير و در اكثر ساعات روز از سرعت 1 و 2 مگ استفاده كن ;)نقل قول:
سلام میخام 128 پارس بگیرم سرعتش ایا 128 واقعی هست یهنی 17 کیلو بیت دانلود!یا چون سرویس محدود میخام بگیرم پهنای باند روزا رو 2 مگ میبندند سیاست این شرکت چه جوریاست؟ زنگ زدم گفتند 128 یک ساله با تخفیف ماهی 2 گیگ 70 تومن
سلام دوستان .
من حدود 5 سال میشه که از پارس آنلاین اینترنت میگیرم .
تا حالا سرویسی که میگرفتم SR-128-3G بود که اسمش 128 بود اما در پنل سرعت ارسال و دریافت رو 256 نشون میداد .
سرعت دانلود هم بین 200 تا 100 کیلوبایت و از ساعت 6 تا 7 حدود 1.5 گیگ رایگان دانلود میکردم .
قیمتش هم 3 ماه 36 تومن .
اما یک هفته پیش که تمدید کردم خودش پلن رو تغییر داد به POL-128-3G در صورتی که من همون پلن قبلی رو انتخاب کردم و در ضمن به جای 36 تومن اینبار 37.5 کم کرد و توی پنل هم دیگه سرعت ارسال و دریافت رو زده 128 .
الآن سرعتم به جای 100 تا 200 شده 10 که از حالت استاندار 128 که 16 کیلوبایت هم هست کم تره در ضمن من شیراز هستم .
می خواستم بدونم علت این کارشون چیه و یا بقیه هم همچین اتفاقی براشون افتاده ؟
رایگان هم نمیتونم دانلود کنم چون سرعتش در حد بیت هست .
ممنون میشم اگر که راهنمایی کنید .