فقط مبین نت نیست من الان با ایرانسلم همین مشکل رو دارم اون تازه 2 مگ هست سرعت بین 14 تا 29 در اوج ترافیک و اول صبح که ترافیک کمه بین 50 تا 260نقل قول:
Printable View
فقط مبین نت نیست من الان با ایرانسلم همین مشکل رو دارم اون تازه 2 مگ هست سرعت بین 14 تا 29 در اوج ترافیک و اول صبح که ترافیک کمه بین 50 تا 260نقل قول:
از این کار ها زیاد شده ...نقل قول:
همه بی نتیجه بودن ...
آخر سر اینطوری میشه :
مدیر مبین نت
:n09:
پشتیبانی
:n08:
کاربران
:n28:
پدرسگا.
این sms مستحجن برای من هم اومد. لعنت به ..... :angry:
پس این ها هم رفتن تو کار بلک لیست. شیطونه میگه عین اسپلینتر سل بلک لیست برم دخل تک تکشون رو بیارم...
پس حیف که من نمیتونم ازش بگیرم چون هموز تو مرکز ما در حال راه اندازی هست :(نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
فعلا برای من چیزی نیومده ، ولی فقط منتظر اون لحظه هستم که اس ام اس یا ایمیلش بیاد !! اونوقت زیر ۱ هفته کل مودم و اکانت و هرچی که بهش مربوط میشه میفروشم میرم همون adsl میگیرم ، من که شبی کلا ۵ گیگ دانلود میکنم با این اگه قرار به این مسخره بازیا باشه حاضرم برم گرون تر پول بدم واسه همون شبی ۵ گیگ ولی از این دیوونه ها اینترنت نگیرم !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
نقل قول:
والا من نامحدود مخابرات دارم 5 گیگ رو راح دانلود میکنه طی 1 روز 25 تومن هم برای یک ماه
خیلی از مشترکین فقط برای دانلود شبانش میان طرف مبین نت اونم که دارن محدود میکنن یعنی خودکشی شرکت
البته این مبین نت مارمولکو من خوب میشناسم
اون زمان که جمعه هارو رایگان کرده یادتونه یجوری اون طرحو برداشت که حتی یه کلمه هم توی سایتش اطلاع رسانی نکرده بود که خیلی از کاربرا هنوز هم اینجا میپرست جمعه ها رایگانه؟!
الانم مطمئنم که در مورد این sms بازی مسخرشون کوچکترین اشاره توی اخبار و سایتش نمیکنه تا بتونن باز هم سر مشترکین جدیدشون کلاه بزارن
شرکت های دیگه حداقل توی سایتشون همه چی رو توضیح میدن
برای همین میگم این مارمولکو من میشناسم طی این چند سال :n24:
تا جای ممکنه اطلاع رسانی کنید تا کاربرای جدید سمتش نیان
شکایت کجا بکنیم وقتی خود وزیر هم حرفهاش دروغه بخش خصوصی رو تهدید کرد اما مخابرات کل کشور که دست خودشه هیچ تغییری نکردن! من خودم جو گیر شده بودم و خام ! آقا همچی کلیدساز میگفت به جون ها احترام بگذارید تحقیر و... نکنید گفتیم بیام برای برداشتن نامحدود و فیبرنوری مشهد دادن به بخش خصوصی نداشتن شبانه به وزیر جدید شکایت کنیم این مخابرات مشهد رو عوض کنن روزنامه و همه صداشون دراومد از وضعیت اینترنت وزیر جدید اومد گفت آره 25 گیگ(دقیق یادم نیست) پهنای اضافه میشه فیلترینگ و قیمت اینترنت درست میشه و ارزون آخر سر هم به بخش خصوصی مهلت داد که اگه اینترنت و قیمت ها درست نشه دیگه خودشون میدونن فرداش همه شرکت ها خصوصی برعکس انجام دادن گرونتر و سرعت کمتر حالا شرکت خصوصی هیچ آقای وزیر که اینهمه حرف و قول دادی اگر میخواست اینترنت رو درست کنه اول مخابرات که دست خودشه درست میکرد هیچی مخابرات هم بدتر شد یعنی از همون بالا تا پایین همش دروغ و همش بازی جالب اینجاست هی پول بیشتر میگیرن ولی بدتر میشه و دزدتر میشن و همشون زیر قرداد کیفیت و سرعت اینترنت میزنن یعنی هیچی این جا معنا نداره همش دروغ و سیاه بازی از خود کلیدساز و وزیر هاش تا حرفهاشون هممون سرکاریم وضعیت از 8 سال پیش هم بدتر میشه
تابوده همین بوده. حالا احمدی نژاد بار اولش بود تاره اومده بود کسی از گذشته اش خبر نداشت اینا که از دوران هاشمی و خاتمی دوباره اومدن سر کار اون موقع چه گلی زدن به سرمون که الان بخواننقل قول:
بهترش رو رو کنند. تازه ادم سرپیری محافظه کارتر و انعطاف ناپذیرتر میشه. من هیچوقت گول این جماعت رو نخوردم چون عقبه اشون کاملا مشخصه.
تازه چندروز پیش وزیر ارتباطات گفت یه ispها اجازه میدیم به شرط بهترکردن کیفیت قیمت هارو بالا ببرند. یکی نیست بگه ادم حسابی چطور می خوای ثابت کنی که کیفیت رو بهتر کردن یا نه تا الان چند بار
تونستید یه شرکت رو بخاطر کیفیت بدش توبیخ کنید که الان دومین بار باشه. مخابرات خودتون که گل سر سبد دادن کیفیت هست تازه بقیه شرکت ها میان از شما یاد می گیرن. همین پالس ها رو فرستاده
که مبین نت این شده. حالا ببیندی همین مبین نت تا قرون اخر پول همین SMS ها رو سرشکن می کنه رو همه تا انصاف رو رعایت کرده باشه.
کسی از اوضاع و احوال اینترنت های ما*واره ای خبر داره؟ قبل از فراگیرشدن ADSL خیلی باب بود ولی الان نمیدونم؟ با این کاراشون آدم را مجبور میکنن به دنبال گزینه های دیگه هم باشه.
اوضاعش از همه انواع دیگه بهترهنقل قول:
فقط وقت ازاد می خواد که بشینی پاش (اگه میخوای خودت -- کنی)
گروه اش هم تو انجمن هست می تونی عضو بشی