سلام خودتون گل هستین:n40:اختیار داری.
چی بود سیستمتن. دو باره بگو.
سلام
نباید اینطوری باشه!!آکبند گرفتید؟اگر اکبند هست ببرید نمایندگی خدمات پس از فروشش.
سریه B نگیر پشیمون میشی.E4X بگیر.160 تومن
آمپ هم 8604 بگیر. ساب تو این رنج فکر کنم اینفی 1260 بهتر باشه.
حسین جان بیس رو که از ساب باید بگیری ولی کلا خروجی کن وود فلته .کسی ناراضی نبوده.
اگر ویبره میخوای که باید 12 بگیری تو پراید عالی میشه. یا 15 ولی 8 و 10 برای SQ هستند.
امپ رو 5602 بردار که بریج 4 اهم بدی بهش. به 12 منظورمه یا 10 برای 8 چرا 8106 کافیه
در مورد کامپ و کمبود بیس بله درسته کامپوننت کمی حجم صداش کمه. البته کامپوننتهای معمولی. مثلا یه SQX165 یا SQL165 گلیدن نه چنان بیس و میدبیسی میزنه که در میخواد کنده بشه.ولی خب چون قیمتش کمی بالا (از 800) کمتر کسی سراغش میره.
به نظر من یه دو سه روز صبر کن به برند جدید وارد شده تا چند روز دیگه رو نمائی و قیمت گذاری میشه.من از نزدیک دیدم کیفیت ساخت خوبی داشت.ساب رو هم میتونی 10 بگیری چون باکسش کوچکتر میشه.
گزینه بعدی
یه جفت 7158 با یه پخش خوب مثل X400 هست با یه آمپ سبک مثل 4604
هلیکس E69X هم کیفیت صدای خوبی داره ولی حجم صداش کمه. اگر بیس بالا میخواید به کارتون نمیاد.
بسگها اغلب دایکاست هستند یا آلومینیوم.
یه بسگت خوب باید در حالی که بسیار محکم هست و رزونانسی ایجاد نمیکنه در ventilationهم موثر باشه.
چدن رو نمیدونم چیه داستانش.
نه pre out به حجم صدا زبطی نداره.پخشهای های ولت نویز صدای کمتری داره و در نهایت صدای خروجی صاف و شفافتری بهمون میده.