بله ، کلا فعلا 3 تا باندل هستنقل قول:
4 گیگ
250 گیگ
4 گیگ + کینکت که ماه دیگه میاد .
بله ، کلا فعلا 3 تا باندل هستنقل قول:
4 گیگ
250 گیگ
4 گیگ + کینکت که ماه دیگه میاد .
سلام
میخواستم بپرسم آیا میشه دوتا 360 رو با هم LAN کرد و multi player بازی کرد؟
سلام
شماها که میگید بازیهای 360تو 1000 تومن نهایت 2500 تومن میخرید، میشه آدرسشو به منم بگید.؟
من خودم یکی دونفرو سراغ داشتم که بازی هارو 2500 میدادند ولی متاسفانه این ارشاد پرشاد بهشون گیر دادند و طرف گذاشته رفته،در این حد
منم موندم که بازیهامو از کجا تهیه کنم.
ممنون میشم بهم آدرس ترتمیز بدید
خواهشا آدرس تاپیک دیگه نگید چون میدونم همتون تو خرید بازی این کاره هستید
بازم TNX:11:
سلام.نقل قول:
سلام
میخواستم بپرسم آیا میشه دوتا 360 رو با هم LAN کرد و multi player بازی کرد؟
بله دوست عزیز میشه.
آقا یک سایت خوب برای خرید بازی معرفی می کنید . ممنون
براتون . پخ کردمنقل قول:
آقا یک سایت خوب برای خرید بازی معرفی می کنید . ممنون
سلام
اقا میثم Max Shooter دارین برای فروش؟ که برای وصل کردن ماوس یه 360 برای بازی های FPS هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از این ماوس ها که توی tom's Hardware تبلیغشو کرده:
کسی میدونه هر کدومشون توی ایران هست یا نه؟
خسته شدم از Aim Assist. انگار من بازی نمی کنم، هوش مصنوعی داره بازی می کنه. هیچان نداره اصلا.من فقط ماشه رو میکشم!
بدون Aim Assist هم سخته. شبیه بازی کردن ادمیزاد نیست
این بازی توسط شرکت Ubisoft ساخته میشود و این شرکت گفته که این بازی بر روی پلتفرم های مختلفی عرضه میشود ، اما هنوز بطور رسمی پلتفرم های اصلی این بازی رو معرفی نکرده اند . اولین اطلاعات از این بازی بر روی X360 بتازگی منتشر شده است . نام اصلی این بازی Michael Jackson: The Experience میباشد و قرار است در تاریخ 18 نوامبر وارد بازار شود ( درست چند روز بعد از عرضه ی Kinect ) . بعد از این باید بگم که سازندگان بازی اعلام کرده اند که این بازی از Kinect پشتیبانی خواهد کرد .
بازی Michael Jackson: The Experience شامل آهنگ های معروف و زیبای MJ میباشد که میتوان از میان آنها به Bad , Billie Jean , Beat It اشاره کرد . شما در این بازی باید حرکت هایی که MJ انجام میداد رو انجام بدید و کسانی هم که حرفه ای هستند میتوانند هم بخوانند و هم برقصند ! البته باید بگم که این بازی برای صدای شما قابلیتی رو طراحی کرده که میتوانید صدای خود را تغییر دهید .
شما باید حرکاتی رو که MJ در کنسرت ها و ویدئو های خود انجام میداد انجام دهید اما کسانی هم هستند که توانایی انجام این کارها را ندارند ، برای این اشخاص بخشی بنام Michael Jackson School طراحی شده است که میتواند به شما رقص MJ را یاد دهد .
براي اطلاعات تكميل تر ميتونيد به لينك زير بريد:
کد:http://www.planetxbox360.com/article_11532/Michael_Jackson_The_Experience_for_the_Kinect_on_Xbox_360
سلام دوست عزيزنقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم اسم اين وسيله XFPS 360 هست
اين جور وسايل خيلي كم پيدا ميشن
ولي يه نفر ميشناسم كه داره
البته اگه نفروخته باشتش
بهش ميگم ببينم دارش يا نه
ممنون واقعا. پس منتظرم بهم اطلاع بدین چون خیلی دنبالشمنقل قول:
البته روی خودش نوشته max shooter
عکس دوم هم یه چیز کاملا متفاوته. شما اولی رو گفتین داره یا دومی رو؟