سلام چند وقتیه به این بخش سر نزدم
میخواستم بدونم هنوزم قضیه ساعت 12:40 تا 6:55 دقیقه پا بر جا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام چند وقتیه به این بخش سر نزدم
میخواستم بدونم هنوزم قضیه ساعت 12:40 تا 6:55 دقیقه پا بر جا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اردبیل، نمیدونم هرکاری بکنن بازم افتضاح شده، اصلا با سال پیش قابل مقایسه نیست:13:نقل قول:
دوستان این 12.30 تا 6.55 واقعا کم نمیکنه؟!!!!!من چندین بار از 1 تا 6 به بعد دانلود گذاشتم 6 به بعد رو کم میکنه!!!!
نقل قول:نقل قول:داداشای گلم ، اول اینکه برای 11 تیر چه دلیلی داری؟دوم اینکه چرا از خودت قانون جدید در میاری،دقیقا از ساعت 12:30 رایگان شروع میشه(اینو با تجربه شخصی خودم بارها انجام دادم و دیدم رایگان بود) ، سوم اینکه، بابا کجا رو زدی گرفتی،اصلا بحث سر ساعت شروع دانلود نیست که شما اینقدر رو ساعت تاکید میکنید،چهارم اینکه ما چند نفر داریم میگیم که دیگه برامون توی اون ساعت رایگان نیستش شما باز داری با این دلیلهای عجیب چیزی که برای ما داره اتفاق میفته رو تکذیب میکنین ، پنجم این که عکس پایین رو که مال همین دیشب هست رو چی میگین؟(به دلیل مشکل پارس در گزارش های 48 ساعته،حجم ارسال و دریافت برعکس ثبت شده)نقل قول:
چون که میدونستم رایگان نیست زیاد مصرف نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به عکسی که گذاشتین تو منطقه شما دیگه از 12:30 رایگان نیست.نقل قول:
باور کنید برا من کوچکترین اهمیتی نداره که ساعات رایگان از 12:30 شروع بشه یا 12:31 چون من کارم رو میکنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم.ساعت رایگان از 12:30 شروع میشه اما 12:30 با ساعت سیستم پارس آنلاین که گاهی عقب و جلو میشه.پس بهتره که دوستان از 12:35 شروع کنن که کمترین ریسک رو داره.البته برای شما که دیگه این قضیه منتفیه و از 1 شروع میشه.
چونکه من ساعتم رو با پارس تنظیم کرده بودم و با این حال همیشه دو سه دقیقه دیرتر شروع میکردم این حرف رو زدم که بدونین قضیه از چه قراره،ولی در کل این حرفت درسته که ساعت پارس عقب جلو میشهنقل قول:
خوشحالم که میبینم متوجه شدین حرفم درست بود:10:
اینطور که معلومه مثل اینکه شما و بعضی دیگه از دوستان هنوز تو این ساعت دانلودشون رایگانه و فقط واسه بعضی از مناطق مثل ما دیگه رایگان نیست
اینم از شانس ماست دیگه:41:
تموم امید زندگیمون همین نیم ساعت رایگان بود که اون رو هم گرفتن:37:،خدا کنه که اون یک ساعت دیگه رو نگیرن چون اگه بگیرن من و رفقام میریم پارس آنلاین رو ،رو سرشون خراب میکنیم:4::32:
ما هم راضییم !نقل قول:
اینکه سرعت اینترنت تو این مملکت کاملا شانسیه و به خیلی عوامل مخصوصا منطقه مخابراتی بستگی داره به من ثابت شده و به بعضی ها که این همه گلگی می کنن باید حق داد اما همیشه هم اینجوری نیست ! مثلا من جز شانس خوبام
این تست اسپید نتو چند دقیقه پیش گرفتم من 128 داشتم با اونم شبی 2 گیگ دانلود می کردم چند روز پیش 1 مگ گرفتم !
اینم برای اونایی که می خوان سرعت دانلود اکانت 1 مگو ببینن اگه به ساعت دقت کنید این سرعت دانلود من تو ساعت اوج مصرفه ! لینک دانلودم از مدیا فایره روزا هم تا 400 کیلو دانلود میده اما حیف که داستان حجمو ... اینا :31:
اینم برای همون شبه بدون ترفند. تازه چون لینکا ریفرش می خواست دیرتر شروع کردم
من نمیگم این بهترینه ولی در کل اونجوری هم که بعضی ها میگن نیست خلاصه اگه یه کم شانستون خوب باشه می ارزه !
:46:
تا اونجایی که پارس آنلاین میگه خطها روی دو مگ بسته میشه که توی بهترین حالت شما می تونید 250 کیلو بایت در ثانیه بگیرید بعد شما چه جوری میگید تا 400 کیلو هم رفته ضمنا یادتون باشه اینکه دانلود منیجر توی یک ثانیه 400 رو نشون بده اصلا به هیچ وجه دلیل نیست و سرعت لحظه ای رو نمایش نمیده!نقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
در بهترین حالت بیشتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه نمیتونید دانلود کنید
با دانلود منیجر هم راه های ساده ای وجود داره تا در یک لحظه سرعت بالایی رو نشون بده(مثلا فعال بودن استارت اتوماتیک دانلود یا محدود کردن چند لحظه ای سرعت دانلود توسط نرم افزار)
البته جناب mrh.fit با دو تا پست میان تو این تایپیک و اینجوری تعریف و تمجید میکنن و آمار نجومی نشون میدن ما رو مشکوک میکنه به اینکه...
من خودم بارها برای دلخوشی خودم اینکارا را میکردم تا یک لحظه هم که شده سرعت بالاتر از مگ رو ببینم(چقدر خوشحال هم میشدم:31:)