شما کد.وم شهر هستید؟نقل قول:
Printable View
شما کد.وم شهر هستید؟نقل قول:
محل سکونتمو زدما!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من تهرانم
دوستان برای سرعت بالاتر از 128 مدرک خاصی لازمه ؟
نه هیچی نمیخاد/شما تا هر سرعتی بخاین میتونین بگیرین فقط مخابراته که نیاز به کارت دانشجویی و ... این حرفا دارهنقل قول:
آسیاتک هم امروز سرعت پایین بود.
نماینده کدوم شهر همچین حرفی زده ؟ فکر کنم بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته باشه.نقل قول:
دیشب در تاریخی ترین سرعت شبانه، با سرویس 512 سرعت از 20 بالاتر نرفت و تا 7 صبح مجموعا 700 مگ دانلود کرد.
یعنی از 6 تا 7 هم سرعت پایین بوده!!!!
تهران
همونطور که میبینین یک بار 140 مگابایت و یک بار 33 مگابایت از حجمی رو که بین ساعات ترفند 12:30 تا 1:00 مصرف کردم رو ازم کم کرده ،در ضمن کل حجمی رو که بین این ساعات مصرف کردم همین بوده یعنی فقط بخشی از مصرفم نبوده بلکه همه میزان مصرفم توی اون ساعت رو غیر رایگان ثبت کرده(در ضمن دانلود رو از حدودای 12:35 شروع میکنم)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دانلودی که تو 11 تیر داشتین نمیدونم چجوری و با چه حسابی 33.75 مگ کم کرده اما در مورد دانلودتون توی 12 تیر مشخصه که زودتر از موعد دانلود رو شروع کردید.شروع دانلود ساعت 12:30:23 بوده در حالی که باید 12:31 شروع میکردید.البته مشکل از دقیق نبودن ساعت پارس هستش نه شما.نقل قول:
متاسفانه یک نکته منفی درمورد ساعت پارس آنلاین وجود داره و اونم اینه که در طول سال و در مقاطع مختلف حدود 1 تا 2 دقیقه و گاهی بیشتر جابجا میشه.من که از همون روز اولی که پارس گرفتم برای دانلود شبانه از 12:35 کانکت میشم تا 6:57.وقتی از 12:35 کانکت بشید دیگه هر چقدر هم ساعت پارس دچار خطا بشه محاله که 5 دقیقه عقب بمونه و اینجوری در واقع کمترین ریسک را داره.
برای اینکه مطمئن بشین ساعت کامپیوتر دقیقه توی گوگل Tehran Time رو تایپ کنید و ساعت رو بر اون اساس تنظیم کنید و بعد شبها از 12:35 کانکت بشید.
من تهران تست کردم دیشب کم نکرد ساعت 12 یه بار مودم رو خاموش روشن کردم حجمم رو دقیق ببینم 3.30gb بود و امروز خاموش روشن کردم دیدم باز همون قدره کم نکرده 12:35
این روزا 1.5 گیگ می گیرم با 512 نهایت 2 گیگ
در ضمن ریسک نکنید به خاطر چند دقیقه حجمتون کم شه من 12:38 وصل میشم 6:53 هم قطع می شم