دوستان من صبانتی هستم 3 ساله و سرعت 1 مگابایت طرح عیدانه نداره می خواهم کوچ کنم این شرکت آسیانت سرعت 1 و 2 مگابایت رو یکساله چطور حساب می کنه با ماهی 3 الی 4 گیگ
Printable View
دوستان من صبانتی هستم 3 ساله و سرعت 1 مگابایت طرح عیدانه نداره می خواهم کوچ کنم این شرکت آسیانت سرعت 1 و 2 مگابایت رو یکساله چطور حساب می کنه با ماهی 3 الی 4 گیگ
برو سایت قیمتارو ببین...نقل قول:
اینی ک گفتی شبانه رایگان ندارها
اقا سمت آسیادزد نیا به هیچ وجهنقل قول:
من اگر راه فراری داشتم درجا عوض میکردم
هر شرکتی, توجه بکن هر شرکتی حتی مزخرفترینشون از این بهتره
با این توضیح که سیم تلفن من قطع شده و با دست سیم ها رو به هم وصل کردم !! (SNR روی 7 - 8 میچرخه الان، بعضی موقع ها کمتر:n02:)، تست سرعت روزانه سرویس 10 مگابیت حجمی که دوستان درخواست کرده بودن رو میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن نیستم ولی حدس میزنم که اگر کسی خط تلفن ش سالم و نرمال باشه و وضعیت SNR ش خوب باشه، بتونه که 10 مگابیت رو بگیره. بهرحال باید دیگران هم تست کنن.
میشه شما یه عکس از مشخصات خطت توی مودم بذاری؟نقل قول:
سرویس 4 مگ آسیاتک شیراز//خیلی هم خووب:n02:
تست با سرور مونیخ همین الان:
سروری در شهری دور افتاده در آمریکا :n13:
ونهایتا واشنگتن دی سی
حداقل 38000 تومن داری میدی، اونم 2 ساعت رایگان!!!!!!!!!!!! واینکه تست روزانه مهم نیست.... پینگش مهمه که تعریفی نداشت.
راستی اینا قصد ندارن مشکل فروم با ie 11 رو رفع کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا ساعتا میکشن جلو برای دانلود شبانه چی کار کنیم؟؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
این شرکت مثل صبانت نیست فقط سرویس های 10 گیگ در ماه به بالا شبانه 1 تا 8 رایگان دارن ! سرعت شبانه سرویس 2 مگ برابر با 1 مگ هست یعنی 120 کیلوبایت.نقل قول:
بر اساس ساعت رسمی که جلو کشیده میشه هستنقل قول: