دانگل ١٣٦نقل قول:
روتر ١٠٨
آنتن ١١٠
١٠٠گيگ خريد اشتراك
——————————+
٥٢٤ تومن
البته بدون شيريني بچه ها[emoji23][emoji23][emoji23]
7cEram
Printable View
دانگل ١٣٦نقل قول:
روتر ١٠٨
آنتن ١١٠
١٠٠گيگ خريد اشتراك
——————————+
٥٢٤ تومن
البته بدون شيريني بچه ها[emoji23][emoji23][emoji23]
7cEram
تک کانکشن ایرانسل چطوره با این وضعیت؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من در مورد خرید مودم 4جی ایرانسل به راهنمایی نیاز دارم.
با اینکه منطقه سکونت بنده در مناطق تحت پوشش 4G ایرانسل هست، موبایلم که اصلا داخل آپارتمانم نمیتونه به اینترنت متصل بشه.
با مودم E3372 ایرانسل (همونکه شبیه فلشه) در بعضی از نقاط خونه، آنتن 4g سه تاش پُر میشه و سرعت دانلود حدود 700 میشه.
میخواستم ببینم این مودم D-100 چقدر قدرت آنتن دهی ش فرق داره ؟
و اگر آنتن دهی ش بهتره، این به این معنیه که من در بقیه نقاط خونه میتونم احتمالا به اینترنت متصل بشم؟ یا اینکه در همون نقاطی که قبلا متصل میشدم، اینبار آنتن فول تر میشه؟
داستان ِ این آنتن ِ خارجی که بهش متصل میشه چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش : الان این عکس بالا به همون مدل 3372 آنتن وصل کرده؟! اینکار بهتره یا خرید d100 ؟
والا تفاوتي من احساس نكردم و البته فقط ي ١٠گيگ هديه دانگل و اين اشتراك يكسال رو من تست كردم.چه در سرعت دانلود و آپلود فرقي بنظر من نداره.نقل قول:
7cEram
بی زحمت یه تست از سایتنقل قول:
testmy.net
بگیرید اگر زحمتی نیست
بسیار عالی ... منم میخواستم بگیرم خوب شد شما گرفتید...کابلش چند متره ؟ و اگه ممکنه لینک علی اکسپرسش رو بدید ممنون.نقل قول:
نقل قول:
من الان این انتن اکسترنال رو بخوام باید چجوری بخرم؟ شما ازکجا خریدین؟
فرکانس با ضریب نفوذ رابطه معکوس داره و اون قضیه که ایرانسل بدلیل فرکانس بالاتر درفضای داخل خونه و مقابل موانع مشکل بیشتری داره درسته اما ديگه تا این حد تفاوتی که شما میگید از 30کیلو بایت به یک مگا بایت شاید علت دیگری داشته باشه. درواقع بنظر من در حیاط منزل احتمالا به دکل دیگری وصل میشید که سرعت بهتری داره.نقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه ایا میشه داخل منطقه ای که فیبر نوری نوری نیس 3g یا 4g راه اندازی کرد؟؟ یعنی راه دیگه ای به جز فیبر نوری نیس که اپراتور ها بتوانند 3g یا 4g راه اندازی کنند؟؟؟
3G 4G لنگ فیبر نیست که نباشه نشه..با ماکروویو لینک میزنن بجای فیبر.نقل قول: