هر دم از این باغ بری میرسد.نقل قول:
طبق قرارداد مشتریان قبلی هزینه ای بابت تخلیه رانژه نمیتونند دریافت کنند و اگر این قانون اجرایی بشود باید در قراردادهای جدید مشتریان ذکر بشه.
Printable View
هر دم از این باغ بری میرسد.نقل قول:
طبق قرارداد مشتریان قبلی هزینه ای بابت تخلیه رانژه نمیتونند دریافت کنند و اگر این قانون اجرایی بشود باید در قراردادهای جدید مشتریان ذکر بشه.
در قراردادهای جدید برای دایری و جمع آوری رانژه از خطوط، شصت هزار تومان دریافت خواهد شد.نقل قول:
:whistle:
فعلا که بعد از یک ماه شکایت هیچ اتفاقی نیفتاده و شخصا هم به مرکز مخابراتی مراجعه کردم که اصلا هیچ کاری برام نکردن واقعا متاسفم
درستش همینهنقل قول:
طرف تو 12 ماه سال، 12 تا ISP میگشت.:biggrin: حالا دیگه میتونه بشینه سر جاش :goatee:
اینکه کدوم ISP در منطقه ی شما سرویس بهتری رو ارائه میده با آزمون و خطا به دست میاد.نقل قول:
خود من برای اینکه بفهمم این موضوع رو مجبور شدم تقریباً همه ی ISP ها رو تست کنم دست کم برای یک ماه. تا آخرش فهمیدم کدوم بهتره.
اینکه دیگران بگن کدوم خوبه به کار کسی نمیاد. شرایط برای هر کسی متفاوت هست.
گاهی نیازه هی از این یکی اون یکی سرویس بگیری.
:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»
- - - Updated - - -
:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»نقل قول:
بالاخره نتیجه شکایت ما هم بعد از سه ماه معلوم شد.
بعد این همه معطلی و ثبت تجدید نظر دوم شکابت کلا بسته شد و هیچ نتیجه ای حاصل نشد. به قول قدیمی ها علی مونده و حوضش.
فقط باید تو خود صبانت دم یک رو ببینی ولاغیرنقل قول:
بعد ازدقیقا یکماه امروز رانژه تخلیه شد:biggrin::biggrin:
-
من توی زندگیم باج ندادم به کسی و اهل سبیل چرب کردن هم نیستم. ده برابر هزینه اینترنت ثابت پول بسته اینترنتی همراه اول و ایرانسل میدم که اینترنت داشته باشم روی گوشی ولی باج نمیدم.نقل قول:
چپ و راست فقط بلدیم بگیم دولت و حکومت مشکل داره و فاسد هست در حالیکه خودمون داریم بهش دامن میزنیم و فقط میخوایم دیگران تغییر کنن و حاضر نیستیم تغییر رو از خودمون شروع کنیم. نمیخوام درس اخلاق و انسانیت بدم فقط حرفم اینه که دیر یا زود خط من تخلیه میشه بالاخره ولی من باج نمیدم.
مجدد ثبت شکایت میکنم حتی اگر این فرایند یکسال طول بکشه