طبق Downstream Line Attenuation خط که در اطلاعات مودم شما نمایش داده و با در نظر گرفتن نبود نویز حداکثر کشش خط شما در تصویر زیر مشص شده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
طبق Downstream Line Attenuation خط که در اطلاعات مودم شما نمایش داده و با در نظر گرفتن نبود نویز حداکثر کشش خط شما در تصویر زیر مشص شده :نقل قول:
یعنی چیزی حدود 19 مگابایت ؟نقل قول:
بله حداکثر کشش خط روی Adsl2+ حدود 19 مگابایت هست که میتونید به راحتی از سریس 16 مگ استفاده کنید البته در صورتی که مشکل نویز نداشته باشید.نقل قول:
راستی خط بالاتر از 16 مگ نداریم تو خطوط اینترنتی شرکت ها که جوابگو باشه ؟:n35:نقل قول:
همین ۱۶ مگ رو هم به زور میتونن سرویس بدن با توجه به وضعیت سیستم های داغون مخابراتی ایران وگرنه اگر ظرفیت سخت افزاری مناسبی وجود داشت میشد تا 24 مگ رو هم روی ADSL سرویس دهی کرد.نقل قول:
سلام در ایران سروس های ADSL تا 16 مگ جوابگو هستن و بالاتر از 16 مگ کشش ندارننقل قول:
برای سرعت بالاتر از 16 مگ باید از سرویس VDSL استفاده کرد
سرعت دانلود در سرویس های VDSL نزدیک به 5 برابر سرعت دانلود در ADSL هست.
درواقع سرعت دانلود VDSL از حداقل 2 تا حداکثر ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود آن از ۱۶ تا ۲۲ مگابیت بر ثانیه را هم پوشش میدهد.
این هم پست وزیر در این رابطه :
درودنقل قول:
فاصله شما تا مرکز مخابرات چقدر هست ؟؟؟
سرعت دانلود با برنامه IDM چقدر هست ؟؟
650 متر فاصله داریمنقل قول:
سرعت دانلود 1m 950kb این حوالی
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
درودنقل قول:
من جای شما بودم اکانت را به 16 مگ ارتقاع میدادم و با این حجم هایی که ارائه میده لذت ببرید .
خط من با snr 6 با اکانت 8 مگ روی 6 مگ بیشتر جواب نمیده نهایت 600 کیلوبایت بیشتر نمیده
ماه بعدی ، البته گرون هست فک کنم ۸۰ تومنهنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk