داداش وضعیت شما به کجا رسید؟ برا من هنوز هم که هنوزه هیچ اتفاقی نیفتادهنقل قول:
Printable View
داداش وضعیت شما به کجا رسید؟ برا من هنوز هم که هنوزه هیچ اتفاقی نیفتادهنقل قول:
منم فعلا هیچی. هنوز قطع نکردند. به 195 هم تماس میگیرم میگن مناظر پاسخ باشین. الان بالای دو ماه هست که پرونده شکایت من باز هست توی این سامانهنقل قول:
این سامانه ۱۹۵ زمانی که خودشون پیگیری می کردن خیلی عالی بود ولی از وقتی که پگیری افتاده دسته اپراتور و نظارتی نیست ااینجوری شده:weird:نقل قول:
درود.نقل قول:
پینگ و سرعت نت و نویز و اینها برای هر کسی فرق میکنه.
تا چندی پیش شاتل داشتم پینگ اون خوب بود.
الان چندین ماه هست صبانت دارم و برای داخلی پینگ اون زیر سی هست.
خوب این مشکل رو من تماس گرفتم و سر بحث رانزه و جمع آوری هست که مخابرات انجام نمیده بابت هزینه های جانبی که میگه داره و شرکت میگه به من مربوط نیست و سازمان تنظیم با مخابرات باید حلش کنه.. برای همین مشترک این وسط به مشکل بر خورده.. اما اگر بتونید توی مرکز مخابراتی آشنا پیدا کنید براتون جمع آوری رو انجام میدن.. ولی حتما مطمئن بشید که شرکت دیگه میخواین برید رانژه رو براتون انجام میده وگرنه ممکنه همین رو هم از دست بدید... البته که بسیار بی کیفیت هست...نقل قول:
یه کلک میتونید بزنید که شاید بگیره اونم اینکه بگید ما میخوایم از مخابرات سرویس بگیریم جمع آوری کنید.. بعد از اینکه جمع آوری شد براتون یکماه از مخابرات استفاده کنید و بعد درخواست جمع آوری مخابرات رو بدید و مخابرات اگر ۱٪ جمع نکرد.. که ۹۰٪ اینکار رو انجام میده. به بازرسی مخابرات بگید براتون زود جمع میکنه (البته سرویس مخابرات رو جمع آوری میکنه)
شرکتی که میگه به من مربوط نیست باید فاتحه اش رو خوند.نقل قول:
این راهکاری هم که شما دادی، اگه آشنا داشتم که تا حالا قطعش کرده بودم منتظر جواب شکایت نبودم دیگه. اون جریان اشتراک مخابرات هم از چاله در اومدن و افتادن توی چاه هست کلا. ضمن اینکه حتی برای اینکار هم جمع نمیکنند و میگن خود شرکت صبانت باید درخواست بده.
بنده شخصا به رییس، معاون، حراست و بازرسی مخابرات کل استان مراجعه کردم ولی هیچی نصیبم نشد.
آشنا پیدا کردن توی هر مرکز کار سختی نیست.. این اشخاصی که میان برای بررسی خط که از خود مخابرات هستن همکار همدیگه توی سالن mdf هم هستن و میتونی از اون طریق اینکار رو انجام بدی... یکی ۲ بار بری درست میشه. قبلا شبیه همین مشکل رو داشتم و با درخواست کتبی و پیگیری که کردم رییس مخابرات اینکار رو برای من انجام داد و خط رو از رانژه درآوردن..نقل قول:
موفق باشید..
سلام
از کجا متوجه شیم که از رو خط جمع اوری شده اینترنت یا نه؟ البته نت من صبا نیست
چراغ لینک دیگه روشن نمیشه وقتی رانژه تخلیه بشهنقل قول:
مثل اینکه بنا هست برای تخلیه رانژه مبلغی گرفته بشه
هفته اینده مشخص میشه