اتفاقا دیشب که مثل همیشه خوب بود واسه تهران البته ( سمت بازار موبایل ) دیشب ۵.۲۷ دانلود کردمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
Printable View
اتفاقا دیشب که مثل همیشه خوب بود واسه تهران البته ( سمت بازار موبایل ) دیشب ۵.۲۷ دانلود کردمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
عرض کردم، طبق تجربه ی خودم تنظیم بهتر فقط روی آپلود تأثیر محسوس داشته، پینگ و سرعت دانلود و حتی ثبات ارتباط چندان تغییری نکردن. شاید در مناطق پر ترافیک بیشتر محسوس باشه، اما برای من که محسوس نبوده. CINR من الان در بهترین حالت بین 17 و 19 متغیر هست، اما قبلاً که سیگنال ضعیف تر نشده بود بالای 20 بود.نقل قول:
سلام
دوستان مودم من ریست شده
میشه تنظیمات مودم رو بگید که بذارم؟
یسری رو گذاشتم ولی انگار یجای کار میلنگه
مرسی
پسورد و یوزر نیم روی جعبه رو وارد کردی؟
شما ای پی خوبی گرفتی ...نقل قول:
با منی؟نقل قول:
من که تازه نخریدم که جعبه ای وجود داشته یاشه:n01:
داشتم تا همین 1ماه پیش استفاده میکردم که واسه یکاری مودم رو ریست کردم حالا میخوام کانفیگش کنم.یوزرو پس و زدم آره
نمیدونم شاید فرکانس هاش درست نباشه.یه عکس اگه میتونید از صفحه تنظیمات مودم بزارید لطفا
منم مودم رو ریست فکتوری کردم و فقط یوزر و پسورد رو قسمت وایمکس بخش سکورتی وارد کردم کار کرد
!!!!!!!!نقل قول:
پس واسه من چرا نمیشه؟:n29:
مرسی از جوابت دوست من
بله با شما بودم. منم تازه نخریدم، ولی هنوز جعبه و ملحقاتشو دارم.نقل قول:
بعد از ریست مودم، پسورد و یوزرنیم ریست میشه، باید پسورد و یوزر نیم (User ID & User Password) خودتو وارد کنی. روی بدنه ی خود مودم هم میتونی پیداش کنی (البته اگر کنده نشده باشه). اینم تصویر راهنما:
فرکانس ها رو خودش اتوماتیک میگیره، ولی برای اطمینان با یوزر ادمین وارد شو، سمت چپ زیر WiMax گزینه ی Scanset رو بررسی کن.
اینارو ندارم
IP Address
Subnet mask
Default gateway
Primary DNS
Secondary DNS
چک که میزنم ایناblockهستن
نت ام ضعیفه نمیتونم با عکس نشون بدم شرمنده