تا اونجایی که میدونم فیبر نوری دست اسیاشته :n02:نقل قول:
یعنی حق انتخاب ندارید :n19:
Printable View
تا اونجایی که میدونم فیبر نوری دست اسیاشته :n02:نقل قول:
یعنی حق انتخاب ندارید :n19:
بیایید یک حساب و کتاب سر انگشتی بکنیم . عمانطور که در لینک زیر میبینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سرویس 10 مگ ماهانه 33500 است 33500 برای 12 ماه میشود 402000 که همان سرویس 12 ماهه مخابرات همراه با مودم و سیکارت و فلش 8 گیگ میشود . حالا پارس انلاین 20 درصد تخفیف برای 12 ماه میدهد که این 20 درصد یعنی 80400 که اگر از 402000 کم کنیم میشود 321600 . حالا ببینیم این مودم و سیمکارت و فلش مموری 80400 میشود یا نه؟ (تازه کاری به شبانه نداریم اصلا فکر میکنیم شبانه وجود داره) فلش 8 گیگ 15000 تومان (مرجع قیمت کالاها سایت دیجی کالا میباشد) مودم 30 هزار تومان و سیمکارت هم 5 هزار تومان روی هم میشود 50 هزرا تومان .( نکات : فلش 4 گیگ تقریبا وجود نداره دیگه - این کالا هم قیمت تک فروشی بود وگرنه بابت عمده فروشی خیلی قیمت کمتری میخوره)
بنده از مسوولین مخابرات کمال تشکر را دارم بابت این هدایا واقعا مارو شرمنده کردید منت سر ما گذاشتید . من از همینج میخوام بگم که واقعا شرکت مخابرات خوزستان بهترین شرکت ارائه دهنده ی اینترنتی که تا حالا دیدم .
نقل قول:
این کدوم طرحه که مودم و سیم کارت و... می دن. میشه لینکشو بذارید
دوستانی که 2 مگ دارن. سرعت شبانه تون ثابته یا نه بعد ماهی چقدر دانلود دارید
بعد این جشنواره ساعات رایگانش 1 تا 7 هست یا نه مثل طرح های معمولی 2 تا 6
ممنون. میشم جواب بدین
دوستان لینک این طرح جشنواره که مودم و.... می دن میشه بذارید
دوتا سوال دوستانی که الان نت دارن از ماناد سرعت شبانه اشون چقدره و ماهی چقدر دان دارن
سوال دوم شبانه رایگان جشنواره از 1 تا 7 هست یا نه مثل طرح های معمولی 2 تا 6
دوستان اینجا کسی هست که از لقمان سرویس داشته باشه؟
مشکل این جاست که زیاد حساب کردی ! نمیرن که فلش 8 گیگ خوب بخرن میرن از این جنس های یک بار مصرف چینی به صورت فله خریداری می کنن به قیمت مفت سیم کارت هم که از خود شرکت همراه اول میگیرن که مال مخابراته و رایگان ، مودم هم عمده قیمتش خیلی کمتر میشه براشون ! :n20: پاچه کاربرهارو جر میدن :n19::42::42:
لوگوی جدید شرکت مخابرات خوزستان : :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کی دفاع کردم من فقط گفتم هدایا روگذاشتن بجای شبانه 5و10مگ که تا جشنوارهشروع شد شبانه 5و10مگو حذف کردن مگه غیر از اینه؟نقل قول:
فرشاد من امروز یه تستی کردم برا این مشکل قفل شدن ایپینقل قول:
قبلا یه خط داشتم که روش از ماناماد سرویس داشتم که اتفاقا هنوزم شارژ داره و فعاله با یوزرنیم پسوردش وصل شدم ولی ایپی همچنان قفل بود
پس با این حساب به احتمال زیاد از اکانتینگ هم نیست مشکل , نظرت چیه؟
الان یوزرنیم پسورد دوستم رو هم که از ضحی کیش نت داره گرفتم تست کردم
بازم رو 2.189 قفله ولی خودش میگه ایپیم با 37 شروع میشه که متعلق یه گسترش ارتباطاته :n19:
چطور از یوزرنیم وپسورد دوستت استفاده میکنی من هرچی میزنم ارور پورت میده(you cannot login from this port) وچراغ مودم قرمز میشهنقل قول: