من هنوز رسیستانت اریزونامو دارم ولی حال ندارم باش بازی کنم لولش کمه اینم دوئل امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هنوز رسیستانت اریزونامو دارم ولی حال ندارم باش بازی کنم لولش کمه اینم دوئل امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر من یه زمانی لول 20 بودم ولی لول دوئلم 120 بود ( الان سقف میریزه : دی )
این یکی دیگه هست < این اسکیلاش از اون یکی زیاد تره چون کلیه کویست هایی که اسکیل و ATT می ده را رفته :31:نقل قول:
سعید ... بالاخره اکانت داری به من بدی یا نه ؟ : دی
خوب پس اینو بده به من و اون دیگری رو بد به ممد:31::4:نقل قول:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
راستی آرش رو نیستش؟:46:
آیتم هایی که ال پی یا دمیج رو بالا میبرن رو چند بار میشه مصرف کرد؟
یعنی مثلا میشه 10 تا slice of cake رو مصرف کرد تا ال پی کاری که میخوایم انجام بدیم +150 بشه؟
چیزی هست که دمیج سلاح فورت رو بالا ببره؟ چند بار توی فورت دیدم نوشتن bayonet ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). این برای سلاح فورته؟
(اگه هست؛) فقط یکی از دمیج ها رو بالا میبره یا همه دمیج های یه بتل رو؟
یوزر جدید ممد چیه؟!
فقط یک بار مثلا نمی شه 10 بار مصرف کرد گفت 150 لیبور می بره بالا ...نقل قول:
اگه از اون استفاده کنی فقط یک جنگ دمیجت را بالا می بره ( تا آخر جنگ )
از اول جنگ تا آخر جنگ اکتیو هست و برای جنگ بعدی باید یکی دیگه استفاده کنی ...
به سلامتی ممدم که بن شد :31:
با استفاده از این اسکریپت خیلی مفید می تونید بیشتر از 1 ایتم یا محصول را در مارکت بگذارید !
مثلا می خواهید 20 تا wood به مارکت بگذارید دیگر بعد اجرای این اسکریپت لازم نیست 20 بار ار مارکت استفاده کنید ! فقط یک بار کافی هست ! فقط تعدادی که می خواهید برا مارکت بگذارید را بنویسید بعد مجموع پولی که برا 20 تا می خوهید را وارد کنید !
دقت کنید مقدار پولی که وارد می کنید برای تعداد کل هست نه فقط برا یکی ... یکی از اعضای شهرم برام چوب فروخت 20 تا ! هر کدوم قرار شد 150 $ بگیرم ! اونم همون 150 $ را نوشته بود که به خاطر این اشتباه من 20 تا چوب را به مبلغ 150 $ خریدم ! که باید 3000$ می نوشت
نقل قول:
javascript:/** @author Lekensteyn <lekensteyn@gmail.com>*/(Market.prototype.prepareTraderControl = eval("("+Market.prototype.prepareTraderControl.toS tring().replace( /n *> *1 *&& *false/, "n>1")+")")) &&alert("Market patch applied!")
ایــــــــــــنه ! : دینقل قول:
یوزر جدید ممد چیه؟!
پ ن : سعید ! اکانت مکانت چیزی نداری ؟ حوصلم سر رفته ... فقط تا 15 ام وقت دارم که تفریح کنم !
15 این ماه ؟!نقل قول: