بله 2مگنقل قول:
بله 100% مودم رایگان و سیم کارت و فلش گذاشتن جای شبانه 5و10نقل قول:
Printable View
بله 2مگنقل قول:
بله 100% مودم رایگان و سیم کارت و فلش گذاشتن جای شبانه 5و10نقل قول:
من 9 ابان 5 مگ گرفتم شبانه نداردنقل قول:
مودم و سیمکارت کجا بود . حالت خوبه؟؟؟ جملاتت یه جوریه همیشه میخوایی دفاع کنی . شما باید 3 ماه 5 مگ بدون شبانه بگیری تازه بهت یه سیمکارت میدن . اگر 5 مگ یک ساله بدون شبانه بگیری بهت مودم و خلاصه همه چیز میدننقل قول:
نقل قول:
احتمالا اینم به جمع alimail پیوسته شایدم از اول با هم دستشون تو یه کاسه بوده .فرشاد میتونی دست ما رو هم بند کنی ؟ من بیکارم :n03:
بچه های دبستانی هم دیگه یکی دو جین سیم کارت اعتباری دستشونه ! 5 تومن میدی یه سیم کارت میدن به علاوه یک دونه هم هدیه ! تازه این که خود مخابرات هست و پولی بابت سیم کارت اعتباری نمیده و مجانیه :n08:فلش 4 و 8 گیگ تو حلقم ! یعنی کسی پیدا میشه با نت و رایانه و کنسول سر و کار داشته باشه یه فلش نداشته باشه اونم 4 و 8 گیگ :n08:باید یک سال بکنن توی پاچت تا یه مودم 50 تومنی بدن :n19::42: حالا هر کی نت داره خو خودش هم مودم داره دیگه :n08:1 ریال هم که تعرفه ها باید قیمت عادی تفاوت نداره و مثل تهران شبانه 1 تا 7 صبح نیست ! اگه میشد ازشون خواست با رسم شکل نشون بدن کاربرها رو چه شکلی میبینن خیلی خوف
بود :n08::n08::n19::42::42::42::42::26::26:
مقصر خودمونیم کی تمدید میکنم بهترین راه تخلیه و گرفتن نت از شرکت دیگست تعرفه ها همش یکین کل شرکت ها فقط دوسال پیش خوب بود االان دیگه هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
دوستان خوزستانی بهترین سرویس دهنده روی فیبرنوری کدوم شرکته؟؟ آسیاتک یا صبانت یا مخابرات ؟؟! لطفا بگید اگر شرکت بهتری هست بگید . ممنونم
بچه ها میگم اونایی که ایپیشون رو 2.189 قفل شده از کدوم شهرن؟
من الان از طریق ایپی محلم رو پیدا کردم میزنه ابادان :n19:
این تاپیک مخابراطه فقط مطمئن باش همه میگن مخابراط ولی از نظر خودم صبانت
IP:2.189.130.***نقل قول:
شوشم میگه شوش مال شما خرابه :D:n09: