آقا یعنی من ۴۹ گیگ تو ماه مصرف کنم ۴۹ هزار تومن رو قبض میاد؟نقل قول:
Printable View
آقا یعنی من ۴۹ گیگ تو ماه مصرف کنم ۴۹ هزار تومن رو قبض میاد؟نقل قول:
10*2600= 26000نقل قول:
30*1600 = 48000
9*1000 = 9000
جمع کل = 83000 تومن
پس پرداخت نمیرزه، پیش پرداخت 4مگ خوبه که بسته 100 گیگ بخری 125تومن و چند ماه استفاده کنی.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام دوستان اوضاع مخابرات چطوره من فقط تک کانکشن برام مهمه با پینگ و اینکه از کیفیتش راضی هستین و یه سوال دبگه این که اگر کثل شرکت های pap سرعت ۱۲۸ بگیریم روی بالاترین حالت خط میبنده سرعتو یا نه
Sent from my NX403A using Tapatalk
wtf ؟؟؟
اینترنت نامحدود ، بعد پایینش نوشته ترافیک هر گیگ حجم اضافه 1500 تومن :n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو کل دنیا نمونه ایم....!نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام.
ما که سیستم پس پرداخت داریم یعنی هزینه ADSL میاد روی قبض، نمیتونیم حجم اضافه بخریم؟
.نقل قول:
.
فکر نکنم ربطی داشته باشه ، پولش رو اینترنتی پرداخت میکنید ! :n16:
باز تو سایت میتونید چک کنید :))
ببخشید شما مودم مناسبی می شناسید که از دانگل 4G ساپورت کنه؟نقل قول:
که بشه با یک مودم از مخابرات و ایرانسل استفاده کرد.
شما چه طوری از ایرانسل و مخابرات هم زمان استفاده می کنید؟
نه من همچین کاری نمیکنم!!!!برای مخابرات یه مودم adsl 8961 تی پی لینک دارمنقل قول:
برای ایرانسل هم که روی گوشیم هستش هات اسپات فعال میکنم و چون من از دسکتاپ استفاده میکنم یه دونه روتر 841hp TPLINK وصل کردم به کامپیوتر با کابل شبکه و با استفاده از وایرلس اون روتر وصل کردم به هات اسپات گوشی(مثل این میمونه که از روتر وایرلس به عنوان کارت شبکه بی سیم استفاده کنی)البته این کار خیلی پیشنهاد نمیکنم به باتری گوشی خیلی فشار میاد و شدیدا داغ میکردم ولی چون کامپیوتر من مشکل داشت این کارو میکردم.ساده ترین راهش اینه که با usb گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر یا لپتاب و از قسمت thehering & portable hotspot>USB thethering فعال کنید با این روش کمترین فشار به گوشی میاد الان خودمم مشکل کامپیوترم حل شده و از همین راه استفاده میکنم
اگر هم مودمی میخوایید که این کارو انجام بده 8970 tp link این کارو میکنه هم adsl داره و هم 4g داره فقط من خودم استفاده نکردم و با توجه به قیمتش اصلا توجیهی نداره!بهترین راه و کم دردسرترین راه همون USB هستش