هر وقت میام اینجا میبینم که گفتگوی جدید نیست اینجوری میشم::n03:
Printable View
هر وقت میام اینجا میبینم که گفتگوی جدید نیست اینجوری میشم::n03:
سلام
چند تا سو ال دارم با تشکر کسانی که مطلع هستند لطفا پاسخ بدهند
من حجم طرح یک ساله 512 م قبل رسیدن به موعدش که دی هست داره تموم میشه 900 مگ باقی مونده
الان موندم کدوم طرحش رو انتخاب کنم 1 مگ نامحدود چطور؟ سرعتش روی چقدر ؟
512 من روی 100 بود که شبانش مزخرف میشد البته به جز سرور های داخلی انگار که با همون 100 دان می کرد الان رفیقم میگه 512 رو روی 64 می بندن برای همه اینجور؟
2 مگ شش ماه 12 گیگ چطور سرعتش چقدر ؟ پینگ فرقی می کنه ؟ دانلود شبانش که به گند کشیده نمیشه ؟
اصفهان هستم مودم طبقه 2 فقط سیگنال می گیره تازه هیچ چراغی از اون 4 5 تا چراغش روشن نمیشه :)
به نظر من 1 مگابیت 8 گیگ یا 1 مگابیت نامحدود اداری (8 صبح تا 8 شب) بهترین گزینه ها هستند، به 1 مگابیت نامحدود 1 به 10 اصلاً فکر نکنید. سرعت 1 مگابیت نامحدود اداری بین 120 تا 140 کیلوبایت نوسان داره، اون یکی نامحدود هم زیر 20 کیلوبایته.
ظاهراً سرویس های 512 دیگه با سرعت واقعی ارائه میشن و از سرعت اضافی خبری نیست.
شما هر طرحی بخری تضمینی برای سرعت شبانه ی بالا وجود نداره. کاملاً نسبیه و بستگی به ترافیک منطقه داره. من طرح های مختلفی رو امتحان کردم و از لحاظ پینگ تفاوتی ندیدم. همشون تقریباً تو یه سطح هستند.
من تا ۳ روز پیش شبانه با ۲۴۰ ک ب دانلود می کردم که الان سرعتم بین ۲۰ تا ۵۰ شده (منطقه میرداماد)
ریست مودم و تغییر آی پی هم امتحان کردم فایده ای نداشت ... فکر کنم باید مبین نت رو برای همیشه بیخیال شم کسی راهه حلی نداره ؟؟؟؟
ممنون بقیه ساعات چی ؟(1 مگابیت اداری)
یک ماه هم انگار بیشتر نیست قیمتشم زیاد
در مورد سرعت روزانه 2 مگ اطلاعی دارید ؟
کلا منطقه ای که من هستم انگار خلوته کسی نیست :)
دوستان یک سوال ، برای انتقال مودم دسکتاپ مبیننت از یک شهر به شهر دیگه لازم هست اقدام خاصی صورت بگیره یا مودم خودش آنتن رو پیدا میکنه و وصل میشه؟
سرعت روزانه همه طرح ها بدون افت هستنقل قول:
مشکلی نیست. کار خاصی نمی خواد انجام بدینقل قول:
خب پس یه سوال دیگه، میشه واسهی یه اشتراک دو مودم خرید؟ یکی جیبی یکی دسکتاپ؟ بعد اگر جواب مثبت هست میشه همزمان ازش استفاده کرد؟
باید بشه، (برای ایرانسل که میشه)نقل قول:
همزمان رو نمی دونم باید بپرسی
من آخرین بار که پرسیدم گفتن هر سرویس فقط برای یک مودم میشه ...نقل قول: