من هم همین مشکل رو داشتم از عمد اینکار رو می کنند که مشتری وسط کار منصرف بشه.نقل قول:
Printable View
من هم همین مشکل رو داشتم از عمد اینکار رو می کنند که مشتری وسط کار منصرف بشه.نقل قول:
ظاهرا فایده نداره.....:41:
دوستان در مواقع لزوم از دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
اخه همه چیزمون باید به هم بیاد دیگه:13:نقل قول:
اگه مخابرات در و پیکر داشت شخص میرفت اونجا و میگفت سیم را از بیخ بکنن و رانژه و این چیزا را بیخیال:31:
اما خب مخابرات هم میگه به من مربوط نیست.....اون شرکت هم تا اونجایی که میشه سوءاستفاده میکنه:2:
ما خودمون ختم این سیاه بازی ها هستیم:نقل قول:
نقل قول:
ملت به ما پیغام میدن
اون شخص مورد وثوق (در صورت وجود) جیگر داشته باشه و به خودم پیغام بده!نقل قول:
شخصی به من pm داد
ضمنا از عفت کلام شما صمیمانه سپاسگزارم
امیدوارم موفق باشی
بازم از همه معذرت میخوام
شرکت که سوء استفاده میکنه . اگر در و پیکر نداشت هر کی میرفت می گفت خط من رو از رانژه در میارید غافل از اینکه طرف به شرکت بدهکاره. ولی شاید خود مخابرات سرویس بده برای منافع خودش هم شده خط طرف رو 24 ساعته تخلیه میکنه دوباره رانژه می کنه رو سرویس خودش.نقل قول:
ایناهم مسخره کردن.
بعضی شبا می شستیم انلاین بازی می کردیم که اونم مثل اینکه دیگه باید بیخیال بشیم.یواش یواش باید بیخیال این شرکت هم بشیم.
نه فکر کنم استثنائا این یه مورد رو میتونی به مخابرات شکایت کنی ، ولی مشکل اینه که برای این کار صاحب خط رو میخوادنقل قول:
من خودم حوصله نداشتم ، ولی بالاخره مجبورم همین کارو بکنم
خب خط که رانژه باشه که برای شرکت پول نمیشه...نقل قول:
اگه مشتری بدهکاره , شرکت باید ازش شکایت کنه تا پولش را پس بگیره
ئه پس خیلی هم بی در و پیکر نیست:31:نقل قول:
بعد 1 سوال دیگه...مگه وقتی شرکت دوم درخواست رانژه میکنه , مخابرات خودش خط را از رانژه ی شرکت قبلی در نمیاره؟
آخه شرکت که نمی یاد بخاطره 20 هزار تومان وقت بگذاره رو خط شما با اون کار اگر شما فقط یک خط داشته باشید می تونه خیلی شما رو اذیت کنه.نقل قول:
نه مخابرات تا نامه تخلیه رو از شرکتی که ازش سرویس دارید دریافت نکنه خط رو تخلیه نمی کنه. بعد دست شما هم زیاد به جایی بند نیست چون شرکت می تونه بگه تا چند روز قبل سرویس داشته و تازه فسخ کردید . خلاصه بخوان اذیت کنند دستشون بازه .
ولی سر ماه اگر شارژ نکرده باشید تخلیه میکنه. چون اگر تخلیه نکنه مجبوره الکی ماهی 3 تومن آبونمان به مخابرات بده.نقل قول:
دوستان چرا به خاطر یه شرکت حالا چه خوب چه بد اعصابتون رو خرد میکنید...به نظر من همه این شرکت ها همشون سر و ته یه کرباس اند ...:13: