میدونم ولی میخوام قانع بشم!نقل قول:
میدونم ولی میخوام قانع بشم!نقل قول:
سعید جان این error که دستگاه میده یه نگاه بنداز ببین از چیه ولی اینطور که منمتوجه شدم از همین pc لعنتی
بازم شما استادی یه چک بکن ببین از چیه
can't obtain an ip address from your router or modem
your router or modem may not be automatically assinging
ip address you can try a static ip address
فایر وال ویندوز رو هم خاموش کنید هنگام اون تنظیمات .نقل قول:
عزیز ببین با روش زیر درست میشه ؟نقل قول:
وارد Run شو بعد CMD رو تایپ کن سپس OK روبزن بعد 3 دستور زیر رو به ترتیب وارد کن و بعد از هر کدام Enter رو بزن :
1.
ipconfig /release
2.
ipconfig /flushDNS
3.
ipconfig /renew
بابا درگیری واسه چی؟
امروز برای پسر دائیم( کوچولوهه بنده خدا) یه PSP خریدم.
تا الان هم ندیده بودم چطوریه هستش این. ولی به نظر بنده در برابر 360 با اون سایت یه چیز جالبی بود.
هر کنسولی حتی دستی مثل PSP مزیت های خاص خودش رو داره.
من هم با PS3 بازی کردم هم با 360.
تفاوت آنچنانی ندیدم در بازیهاش. در بیشت موارد به نظرم 360 بهتر بوده هم راحتی کار تو داشتبوردش هم خوش ترکیب بودنش هم اینکه بلاخره بازیهاش در یک رنج برای هر پلتفرمی ساخته میشه.
مثلا یک بازی برای PC و 360 و PS3 ساخته میشه.
نمیشه دقیقا گفت که بازی در 360 برتری گرافیکی و فریمی داشته یا در مثلا pc.
من خودم بازی AC2 رو روی PC بازی کردم ولی نسخه ی 1 رو روی 360 بازی کردم. به نظرم با نسخه ی کامپیوتر هیچ فرقی نداشت!
دیگه همه میدونن 360 خودشو بدجوری نشون داده. مطمعن باش اگه قرار بود این تفکر به وجود بیاد که گرافیک کم بیاره یا مثلا کنسولهای دیگه قویتر بشن واینا 4 سال یک کله این کنسول رو نمیفروخت که به فکر نسخه ی دیگه نباشه!!
نسخه ی جدید هم از نظر کانفیک هیچ فرقی نکرده. فقط قیافه و تکنولوژی های جدیدی ارتباطی. همین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی برق کنسولو در میارم و بعدش دوباره وصل میکنم تاریخ میره 2005.
تو این تاپیک بچه ها گفتند که باید همیشه تو برق باشه که تاریخش عوض نشه.ولی من وقتی
تو برق میزارم کنسولمو و بعدش روشن میکنم کنسسول روشن میشه ها ولی فقط فقط دکمه ی پاورش روشن میشه و
دسته ی بازیمو نمیشناسه و هی دسته چراقاش میچرخه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من وقتی برق کنسولو در میارم و بعدش دوباره وصل میکنم تاریخ میره 2005.
تو این تاپیک بچه ها گفتند که باید همیشه تو برق باشه که تاریخش عوض نشه.ولی من وقتی
تو برق میزارم کنسولمو و بعدش روشن میکنم کنسسول روشن میشه ها ولی فقط فقط دکمه ی پاورش روشن میشه و
دسته ی بازیمو نمیشناسه و هی دسته جرافاش میچرخه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم با دسته کنسولو روشن کن ببین میشه.
میبینم که سه چراغه شدی ؟؟؟:31:نقل قول:
بی خیال زیاد خودتو اذیت نکن ... چرا فکر میکنی که یارو FB ـه ؟؟؟ اصلا اینجوری نیستا ... اصلا ... !!! آدمی که پست
هاش همه از روی منطقه ( حق شهاب ضایع نشه :31: ) و واسه حرفاش دلیل داره رو که FB نمیگن !!! میگن ؟؟؟ نه !!!
3 چراغ چيه ؟؟ 4چراغ شدم يه اروره جديده .. E Angry :دي
پدر Xbox آورد جلو چشش .
4 چراغ؟ رو صفحه مانیتور چه اروری میزنه؟نقل قول:
3 چراغ چيه ؟؟ 4چراغ شدم يه اروره جديده .. E Angry :دي
پدر Xbox آورد جلو چشش .