از کجا میگیرید و روی تانوما مخابرات کار میکنه ؟ و میشه برای تورنت هم استفاده کرد ؟ میشه رو روتر ست کرد ؟نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از کجا میگیرید و روی تانوما مخابرات کار میکنه ؟ و میشه برای تورنت هم استفاده کرد ؟ میشه رو روتر ست کرد ؟نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ------ میگیرم . من رو adsl تست کردم تانوما رو نمیدونم باید امتحان کنید . تورنت هم تست نکردم ولی بعید میدونم کار نکنه. با l2tp میشه رو مودم ست کرد.. صاحبش تو انجمن هست هر سوالی دارین ازش بپرسین @and-roid2;نقل قول:
20ping هم هست منتها فک کنم مشخصات سرور رو نمیده فقط کانکشن میده.:n36:
های وب چرا اینجوری شده
نه وی پی ان نه دی ان اس خوبی براش هست بتونی ایسنتاگرام رو باز کنه
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
نقل قول:
من میخواستم بیام این شرکت
هنوز هم مشکل داره ؟
الان اوکی هسنقل قول:
دوستان چند تا سوال داشتم.
یکی اینک من مشترک های وب هستم زنگ زدم میگفتند خطت بدون نویز روی 8 مگ هست حالا از این تصویر زیر نفهمیدم واقعا راست هست یا ن
همچنین تو این تصویر نشون از نویز بودن میده یا نمیده ؟
این SNR چطوره تو up و Down؟
و سوال آخر اینک فریمور مودمو چطوری میشه آپدیتش کرد ؟ چون این مدل HG521 رو من سرچ میکنم فریمور 533 میاره نفهمیدم چطوریه
خطتون رو 6 مگ بسته شده مشکل نویز نداره فقط snr خیلی پایینه! از اسپلیتر استفاده می کنید؟نقل قول:
تو تنظیمات اگه annex m روشن هست خاموشش کنید تا کشش خط بیاد بالاتر .
نقل قول:
خط شما رو 6 مگ بسته شده دروغ گفتن که رو 8 مگه...خط شما نویز نداره ولی snr خطتون بسیار کمه اگه از اسبلیتر استفاده میکنید اونو جدا کنید و سیم تلفن رو مستقیم به مودم وصل کنید چک کنید snr رو حالا اگه خیلی رفت بالا مشکل از اسبلیتره که معیوبه و باید تعویض بشه اگه تغییری نکرد یه تست سر خط بگیر از اونجا snr رو چک کن اگه باز snr بالا نرفت مشکل از شرکته و باید از مرکز مخابراتی چک شود ....
شاید منظورشون از 8 مگ این بوده که بروفایل سرعت 8 مگه نه ریت خط
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این عکس بدون اسپلیتر هست مستقیم از سر خط وصل کردم جالب اینجاست 6 مگ شد 8 مگ !
snr هم رفت بالا الان چطوره ؟
راستی annex m کجاسست که خاموشش کنم و اینکه مربوط به چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]