نه دیگه بعد از تموم شدن این 15 گیگ هر طرحی خواستید را انتخاب میکنید و فقط پول اون تعرفه را میدید. همون یه بار پول مودم را میدید.نقل قول:
Printable View
نه دیگه بعد از تموم شدن این 15 گیگ هر طرحی خواستید را انتخاب میکنید و فقط پول اون تعرفه را میدید. همون یه بار پول مودم را میدید.نقل قول:
مال من وصل بود و سرعت خوبی هم میداد. (تصویر صفحه قبل)نقل قول:
نقل قول:
پس سراسری نبوده
احتمالا چندتا منطقه فقط این مشکل رو داشتن.
دوست دارم تجربه شخصی خودم رو از مبین نت برای همه بگم... واقعا آدم یا باید نفهم باشه مبین نت بگیره .... یا مجبور باشه...
بعد از 9 سال کاربر اینترنت بودن ( 7 سال دیال آپ و 2 سال GPRS ایرانسل ) تصمیم گرفتم مبین نت بگیرم ..فقط به خاطر اینکه منطقه ما فیبر نوری هست و هیچ شرکتی adsl نمیده حتی مخابرات هم چندین بار تماس گرفتم گفتن نمیشه !
از سایت معظم مبین نت !!! واقعا معظم هست این سایت ! آدرس نزدیکترین نماینده فروش به منزل رو پیدا کردم.
تماس گرفتم و گفتم من میخوام مبین نت بگیرم و در مورد پوشش با شعاع سبز پر رنگ حدود 200 متر فاصله دارم...و ....
گفتن باید بیای اینجا فرم پر کنی و مبلغی بپردازی تا متخصصان ما !!! همون متخصصان ناسا گمونم ! بیان تست کنن ..
رفتم اونجا فرم پر کردم ( سه شنبه هفته قبل یعنی 10 روز پیش ) و بیعانه دادم و مسئول فروش به من گفت فردا عصر میائیم برای تست.... قصه از این جا شروع میشه ...
فرداش ( چهارشنبه ) کسی نیومد تست کنه ...من هم گفتم مشکلی نیست فردا اگه نیومدن تماس میگیرم...
پنج شنبه شد دیدم کسی انگار نمیخواد بیاد ... تماس گرفتم ...تماس گرفتم .... هیچکسی جواب تلفن رو نداد ....
پنج شنبه گذشت شد جمعه ... صبر کردیم تا شنبه ... شنبه عصر که اومدم خونه زنگ زدم گفتم آقا چی شد پس ؟
گفتن فردا حتما متخصصان ناسای خودمون !! واقعا ناسا !!! رو میفرستیم تا بیان تست کنن... نگران نباشید ...
روز یکشنبه شد باز کسی نیومد ... یکشنبه عصر زنگ زدم و علت رو پرسیدم ....
گفتن سیستم ما مشکل پیدا کرده و تقصیر ما نیست ...فردا که تعطیل هست ( دوشنبه ) روز سه شنبه قول میدیم که بیان تست کنن.
واقعا با احترام کامل گفتم مشکلی نیست ممنونم دست شما درد نکنه...صبر کردم تا روز سه شنبه ...
روز سه شنبه عصر شد کسی نیومد .... زنگ زدم دوباره ... گفتن مگه کسی نیومد تست کنه ؟ ( واقعا چقدر بعضی آدم ها بی وجدان هستند )
گفتم نه... اگر کسی اومده بود که مزاحم نمی شدم .... گفت من الان تماس میگیرم ببینم چرا نیومدن !!!! شما نیم ساعت دیگه تماس بگیر !
نیم ساعت شد تماس گرفتم ... گفت آقا خیال شما راحت باشه...هماهنگی کردیم تا نیم ساعت دیگه میان ( حالا اونموقع ساعت 6 بعد از ظهر بود )
من کار و زندگیمو ول کردم تا ساعت 9 شب که هوا دیگه کاملا تاریک شد و مطمئن شدم واقعا سر کارم گذاشتن ....
فرداش ( روز چارشنبه ) عصر که اومدم خونه پرسیدم از خانواده که کسی زنگ نزد؟ کسی نیومد ؟ که جواب منفی بود ....
چهارشنبه عصر رفتم اونجا مدارکم و بیعانه رو گرفتم گفتم شما با همه مشتریانتون اینطور رفتار می کنید؟
من که بیکار نیستم هر روز زنگ بزنم بلند بشم بیام اینجا ... بعد از 10 دقیقه معطل کردن بیعانه رو گرفتم ...
شروع کرد به محمل بافی که الان سیستم ها مشکل دارن هر مرکز فروشی بری در اصفهان بهت خدمات نمیدن الان... از تهران مشکل پیش اومده !!! و ....
خوب که مضخرف گفت نهایتا گفت اگه طرح یکساله ی مبین نت رو میخوای کل پول رو بده مودم رو با طرح آماده ببر !!!!!!!!!!
طرف من رو 8 روز تموم سر کار گذاشت با اینکه میدونست حال اینکه بیاد تست کنه و مودم بیاره رو نداره... فقط به این امید که من حدود 350 تومن پول بدم مودم رو با طرح بیارم خونه !!!! به این میگن نمایندگی !!!
گفتم من دیگه غلط بکنم برم دنبال مبین نت ! فکر میکنید واکنش طرف چی بود ؟ فقط خندید !
خلاصه اینکه بعد از 8 روز کاری ... سرکار گذاشتن و دروغ گفتن حتی یکبار هم زنگ نزد هماهنگی کنه و بیاد تست کنه و مودم رو تحویل بده...
فرم پر کرده بودم همه مدارک لازم رو هم داده بودم... مبلغ 50 تومن هم بیعانه داده بودم ....
آدرس و شماره تلفن این نمایندگی بی مسئولیت ... بی وجدان ... و .... و چی دیگه ؟ فحش بدم که بن میشم .... در زیر تایپ میکنم.
حداقل همشهریان اصفهانی خودم اینجا نرن و کلا هر مرکزی رفتن بیعانه فقط 5 هزار تومن بدن !!! چون همونم معلوم نیست بتونی پس بگیری !
من توصیه میکنم اگر مجبور نیستید اصلا و ابدا .... ابدا و اصلا .... سراغ مبین نت نرید .... هنوز نگرفته وضعیت اینه وای به روزی که 350 تومن پول بدی به دست اینا ...
خیابان پروین - خ دشتستان - خیابان هفت تیر - اول سپیده کاشانی - مجتمع تجاری اقاقیا - طبقه دوم - واحد 4
تلفن : 2254904 --- پرشیا گستر نقش جهان --- آقای سجادی ( متخصص در سر کار گذاشتن )
اگه قانونی بود که میشد حق رو گرفت از دست این آدم شکایت میکردم.
در طول 8 روزی که سر کار بودم مدام با دیال آپ وصل شدم به اینترنت در حالی که میتونستم همون gprs بگیرم یک ماهه !
یک روز مرخصی گرفتم و 3 بار از خونه بیرون نرفتم به خیال اینکه میان راه اندازی کنن خونه باشم ... 10 بار تلفن زدم ....
الان هم رفتم 11 تومن دادم gprs ایرانسل گرفتم مثل قدیم وصل بشم به اینترنت ...
خودم رو میگم ... اگه عاقل بودم دنبال مبین نت نمیرفتم ... موفق باشید
سلام
یکی توضیح بده چه جوری می شه فهمید به چه ایپی وصل شدیم ؟؟؟ میشه تغییر داد و سرعت بهتر شه ؟؟
قبلا تمام ساعات روز با صرح یک مگ سالانه سرعت 130 بود شبا هم متوسط 80 بود به همین راضی بودم
الان جابه جا شدیم سرعت روز بیشتر از 30 نمیره شبا قطع می شه فقط ساعت 6 تا 9 صبح سرعت 100 میشه
فکر می کردم مشکل از انتن باشه مودم رو توی بالکن گذاشتم انتن عالیه ولی سرعت افتضاح هست هنوز .
لطفا لینکی توضیحی چیزی در مورد ای پی تغییر دادن و این چیزا بدین ببینم جواب می ده ؟؟؟
192.168.1.1نقل قول:
وارد پنل شو ؛ قسمت wan مینوسه .
هر بار که ریبوت کنید مودم رو یه آی پی جدید میگیرید .
فکر نکنم .نقل قول:
سال بعد یا هر موقع حجم تموم شد باید طرح های دیگه رو فعال کنید .
از شانس شما بوده، من تقریبا 18 ماه پیش اقدام کردم البته از شرکت سپنتا خیابان هشت بهشت غربی. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم ظرف یک روز اومد مودم را تست کرد و تحویل داد. از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی شکایت کنی.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز خیلی خوش شانس بودی شما که مشترک مبین نت (عذاب نت) نشدی
همون بهتر که از درب جهنم راهتو عوض کردی
یه مودم هم روی دستت باد میکرد بجز پول یکسالی که از جلو دادی.
دزدی هاشون (من بهش میگم Mass Theft) هم که بماند. فک کنم کاربرای قدیمی این رو خاطرشون باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شانست گفت از این یارو مودم نگرفتی .. اینو من میشناسم .. یک آدم کلاهبرداریه .. من دو سال پیش اولین بار رفتم سراغ این .. مودم ها رو با ی قیمت نجومی بهم گفت .. ی طرح هایی بهم داد قیمت ها خفن !! اومدم خونه سایت مبین نت رو باز کردم دیدم اصن این طرح هایی که این یارو میگه رو نداره ! تماس گرفتم با مبین نت گفتم این نمایندگیتون داره کلاهبرداری می کنه رسیدگی کنید .. قضیه رو بهش گفتم طرف تعجب کرده بود .. آدرس گرفت گفت حتما رسیدگی میشه ک میدونستم نمیشه ... همشهری های اصفهانی سراغ این نمایندگی ابدا نرید ..نقل قول:
ی نمایندگی هست خیابون مجمر .. اون کارش درسته .. برید سراغ اون ..