من تا به حال با PC گیم میزدم اعصابم خورده هر 1 سال باید سیستمو آپدیت کنی حالا یک Xbox slim بخرم تا چند سال بدون افت فریم میشه بازی کرد
من تا به حال با PC گیم میزدم اعصابم خورده هر 1 سال باید سیستمو آپدیت کنی حالا یک Xbox slim بخرم تا چند سال بدون افت فریم میشه بازی کرد
سلام.نقل قول:
کم کم تا سال ۲۰۱۴ راحت بازی میکنید
توجه داشته باشید X360 اسلیم هنوز کپی خور نشده . ( البته خبرش در فروم هستش که H A C K شده .)نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن تا سال 2014 - 2013 می تونی داشته باشیش .
در ضمن PS3 دار ها شما رو با آغوش باز می پذیرند اگه تغییر نظر دادی خوشحال می شیم .
پس اون ویدیو چیه؟:13:نقل قول:
گرافیک Xbox چه جوریه!در حد PC هست؟نقل قول:
بعد باید حتما از racing wheel مخصوص خودش استفاده کرد یا میشه با این فرمون 35 T هم بازی کرد
310هزار تومن؟:18::18:آدرس دقیقشو میتونی بهم بگی؟نقل قول:
نقل قول:
گرافیک Xbox چه جوریه!در حد PC هست؟
بعد باید حتما از racing wheel مخصوص خودش استفاده کرد یا میشه با این فرمون 35 T هم بازی کرد
من با pc کار اصلا بازی نمیکنم ولی خونه دوستم که دیدم تفاوت زیادی ندیدم
الانه دوباره دعوا راه بندازی دوست عزیز :13:نقل قول:
در مورد گرافیک تا خودت نبینی نمیشه قضاوت کنی
توی این تاپیک هم متعصب PC ش هست هم 360 ش که هیچ کدوم جواب درست حسابی و قانع کننده بهت نمیدن. اگه بتونی گرافیک بازی های 360 رو (توجه کن چند تا بازی نه فقط یکی) از یه جا خودت ببینی بهتر نتیجه میگیری تا اینجا و کلا هر سایتی
دوست عزیز گفتم پشت شهرداری .نقل قول:
اسم مغازه رو نمی دونم ولی طبقه پایین پاساژ لباف بود .
راستی فردا ذوق نکنید برید ببینید گرون شده - این قیمت مال زمانی بود که کپی خور نشده بود . ( تقریبا 5 روز پیش )
اصلا با سیم پاور کار نداشتی؟نقل قول:
بله دقیقا همین طوری بود