برا منم دوباره شد 500 با تهراننقل قول:
فقط خواستن امیدوارمون کنن که تخلیه نکنیم :n24:
Printable View
برا منم دوباره شد 500 با تهراننقل قول:
فقط خواستن امیدوارمون کنن که تخلیه نکنیم :n24:
خير من سرعت و پينگم با مخابرات عاليه نيازي نيست برم شركت ديگه كه حتي تايم نيم بها هم سرعتو محدود ميكنهنقل قول:
فرشاد تو الان اگر وضعیت منو داشتی تخلیه میکردی یا یه ماه دیگه تمدید میکردی؟نقل قول:
منم قبلا چند ماه اينجور شده بود بايد بموني تا درستش كنن ibs فعلا مشكل دارهنقل قول:
نقل قول:
بنده ی خدا اینا که همون قیمتای قبلین فقط مالیات رو موقع پرداخت حساب میکنه .لابد اینم ترفند جدیدشه برای گول مالیدن سر مردم.
چه فکرایی به ذهنشون میرسه:n02:نقل قول:
مطمئنی اکسین هستی؟من فکر کنم اینا یه سری کاربر رو منتقل کردن رو این ای پی که تعدادشون خیلی هست واسه همینه که پینگ خراب میشه و فقط مخابرات خوزستان اینطوریه؟!نقل قول:
کاربر جدید کجا بود من 1 سال نیم به از همین مخابرات نت میگیرم همیشه هم نامحدود میگرفتم قدیم و جدید همه همین بلا سرشون اومدهنقل قول:
فرضیه احتمالی من اینه که ماها که اینطوری شدیم همه 1 هفته قطعی داشتیم درحالی که یه عده نداشتن پس ما رو یه خطی بودیم که مشکل داار شده بوده حالا مارو منتقل کردن :n13:
من که 1 هفته هست تمدید نکردم الانم خونه نیستم وقتی برگشتم درخواست تخلیه میدم به قول خودت 1هفته که رمز وای فای همسایه دستمه:n26:
آره 8تم همین ماه ثبتنام کردم،حالا ایپی باز رقم اخرش عوض میشه گیت وی که کلا ثابتهنقل قول:
وروجک قرار بود یه کارایی بکنی پ چی شد ؟ منظورم همون قضیه ی چیزه
دوستان اینجا کسی از شرکت مخابراتی پاس ماناد سرویس داره
بین شرکت ها مخابراتی کدوم بهتر از همه است