سلام
نامحدود 1024 برنزی سرعتش در حال حاضر چنده؟
Printable View
سلام
نامحدود 1024 برنزی سرعتش در حال حاضر چنده؟
نقل قول:این نویز داشتن یا نداشتن رو از کجا میشه فهمید؟نقل قول:
----------------------------------------
درضمن، نمیدونم شماها چرا انقد از آسیاتک بد میگید؟ من خودم 1 سالی هست ازشون سرویس میگیرم و بجز نامحدودش همیشه خوب بوده!
بقولِ اون دوستمون تو همهی تاپیکا وضعیت همینه!
نمیدونم واقعن سرعتتون پایینه، یا انتظارتون از اینترنتِ ایران خیلی بالاعه! :-؟
دوستان اگه کسی به این 4 سوال به طور دقیق پاسخ بده ممنون میشم
یکی از دوستان پاسخ داد ولی خیلی کلی بود
میخوام یه آمار کلی داشته باشم از آسیاتک تا اگه اوضاع اگه خوب نبود شاتل رو جمع نکنم !!:n02:
نقل قول:
سرویس های نامحدود اره ولی سرعت شبانه همیشه تقریبا یک مقدار هست و مثل شاتل نیست که محدود کنننقل قول:
نامحدود را کلا به نظرم طرفش نرو، من اطلاعات زیادی در موردش ندارم
بقیه را اطلاع ندارم
به تاپیک مربوط به نویز در انجمن مراجعه کنیدنقل قول:
256 برنزی قبل اتمام حجم....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینا اطلاعیه زدن تو سایتشون که تعرفه ها رو کاهش دادن ولی من کاهشی نمیبینم من ماه پیش 1مگ 10گیگ رو گرفتم با عوارض و مالیات شد 42294تومن الانم همونه کاهشش کجاست !!؟:n13:
قیمت ترافیک اضافه 20% کاهش پیدا کردهنقل قول:
سلام دوست من.واقعا سرعت نامحدوداش به شدت محدود شدن و سرعت پایینه!حرف از تاپیکای دیگه زدید بله ولی از چی مینالن طرف به حالت مسخره داره مگه سرویس 256 نامحدود شرکت پارس آنلاین 15 گیگ اول را با سرعت 370 کیلوبایت دانلود میکنی بعد 10 گیگ بعدی را با سرعت 120 کیلوبایت دانلود میکنی و بعد تازه سرعتت واقعی میشه یعنی 36 کیلوبایت !!!!اینا سرویس 256 را تا 20 گیگ اول با سرعت 3مگابیت دریافت میکنند و بعد سرعت واقعی میشه و از همین منالن.ولی کاربرای اسیاتک چی؟کاربرای اسیاتک که یکیشون منم سرویس 512 نامحدود است سرعتم بیشتر از 12 کیلو بایت نمیشه فقط در روز حق استفاده 400مگابایت دانلود را با سرعت واقعی 512 را دارم و بقیه اوقات سرعتم به 12 کیلو بایت محدود میشه !حالا نمیدونم واقعا ما کاربرای این شرکت توقعمون خیلی بالاست یا کاربرای شرکتای دیگه؟نقل قول:
mtu آسیاتک رو چند بذاریم بهتره؟