موس سنسیویتی خودت چنده ؟نقل قول:
آیا 800*600 بهترین رزولیشن واسه کانتر هست ؟
واسه مانیتورهای واید انتخاب رزلیشن واید مناسب نیست ؟
Printable View
موس سنسیویتی خودت چنده ؟نقل قول:
آیا 800*600 بهترین رزولیشن واسه کانتر هست ؟
واسه مانیتورهای واید انتخاب رزلیشن واید مناسب نیست ؟
بزار رو 1024*768
خوبه
سنسیویتی واسه هر کس فرق میکنه ماله اگه در اون روز اعصاب داشته باشم میزارم 1.7 اگه حالم خوب نباشه میزارم 2.5 تا 3 البته باید dpi موست زیاد باشهنقل قول:
رزیولیشن هم 1024*768 البته این اخرین رزیولیشن مانیتوره منه :31:
واید هم امتحان نکردم مانیتوره من ماله عهده بوقه:31:
آرهنقل قول:
البته من زیاد سر در نمیارم ولی میدونم یه برنامه ای وجود داره که روی یه سری از سرور هایی که از نظر امنیت ضعیف تر هستند کار می کنه
معمولا تو این سرور ها یه نفر میومد تبلیغ سایت مورتال رو می کرد و بعد می گفت که سرور توسط مورتال -- شده و بعدش هم سرور دان میشد:13:
قبلا بچه ها میگفتند 800*600 خوبهنقل قول:
و میگفتند سنسیویتی مویس بهتره 3.8 باشه
من گذاشتم 3 که خودش داره حس میکنم اینجا بهتر شده
فکر کنم باید نسبت به رزولیشن بازی تغییرش داد
و به قول شما به حوصله هم ربط داره
البته من چندتا از cfg(همون فایل تنظیمات)بازیکنان wcg رو از اینترنت دانلود کرده بودم تو هیچ کدوم بیشتر از 2 نبودنقل قول:
سلام
من میخوام آنلاین بازی کنم آیپی سرور را دقیقاًً تو کدام قسمت بازی بزنم ؟؟ چه نسخه ای از کانتر رو 7 اجرا میشه ؟1 1.6 نمیاد . پینگ 150 چطوره برای آنلاین ؟؟
2 نسخه انلاین میشه سورس و 1.6نقل قول:
سورس که باید 2 گیگا بایت بازیو دانلود کنی
ولی 1.6 میگن یه ورژنی داره که ویندوز 7 هم میاد
ای پی رو در قسمت فایند سرور گزینه add favorite رو میزنی و وارد می کنی
سلام سرور را اد کردم ولی ارور Invalid Cd Key میده ؟؟ چکار کنم ؟؟ نسخه zero انلاین نمیشه ؟؟
معنی این ارور می گه سریال این بازی معتبر نیست این بازی کپی رایت شده است
پچ 1.23 نصب کن مشکل رفع میشهنقل قول:
این مشکل معمولا در پچ های نسخه 1.29 به بالاست
سلامنقل قول:
من هر نسخه ای تو 7 نصب میکنم نمیاد ؟؟؟ امروز رفتم Counter collection خریدم از 4 تا 3 تا ش نمیاد ؟؟؟ !!!!! تو XPMODE هم که نصب میکنم با اینکه رم XPMODE رو 2 گیگ گزاشتم بازم لگ دار میاد ؟؟ !!
کالکشن مد شرکت T20 ؟
اگه اینه که اصلا بدرد نمیخوره
من با هیچکدوم نتونستم آنلاین بازی کنم
یه نسخه 300 مگی دانلود کردم + پچ 23 + آنتی چیت که لینک همشون در صفحات قبل هست
نقل قول:
رزولوشن بستگی به مانیتور داره. واسه هر مانیتوری بهترینش. مثلا واسه 19 اینچ واید 1400 در 900 خوبه.
ماوس سنسیویتی هم به الحه بستگی داره. مثلا اونایی که بیشتر با m4 بازی میکنن بهتره ماوس سنسیویتی رو بزارون رو پنج یا اونایی که بیشر اسنایپ برمیدارن بهتره بذارن رو یک.
نه شرکت PC Game . هیچ کدوم رو 7 نمیاد البته یکیش رو امتحان نکردم که فکر نکنم بیاد . اون که شما میگی تو صفحه قبل است رو 7 نصب میشه ؟؟نقل قول:
مانیتور من aoc v22 led هست که خب 22 اینچهنقل قول:
وقتی رزولیشن را میذارم واید بعضی چیزاش خوبه
مثلا زاویه دید بیشتر میشه
و وقتی از طرفین کسی میاد میشه راحت دید و نیازی نیت هر لحظه اینور اونور نگاه کرد
اما مشکل اینه که در اینصورت همه چی کوچیک میشه و هدفگیری از فواصل دورتر دشوارتر
سلام مجدد . برای آنلاین پینگ 150 چه طور ؟ چون با همین پینگ رفتم سایت ساکر تست کردم رتبه A داد به من .
خوبه می شه بازی کرد ولی بالاتر از این لک می زنه
پینگت از کدوم سرور گرفتی که شده 150 ؟نقل قول:
پینگه من از باکو 370 هست اما تو سرور های کانتر چون سرور ها داخل ایرانن پینگ از 100 بالاتر نمیره
پینگ من هم از باکو 300-400 هست . چندبار چند سرور را پینگ کردم اینم نتیجه :نقل قول:
Cs.pgameserver.com | 1.6 | Public | Pishgaman
150-200
CsNini.IR |TeHraN-021 Public Server #2 [B-G]
پینگ نکرد
XeNoCide \\ Powered By CsBaX.CoM
80-150
با این سومی خوبه آنلاین بزنم ؟؟ لگ نداره ؟؟
الان پینگم بد شده شاید بخاطر این بالاست
لطفاً یک نسخه معرفی کنید رو 7 اجرا بشه . ممنون
یعنی باید برای کانتر XP نصب کنم ؟؟
من خودم ایکس پی دارم و نمیدنم کدوم یکی اجرا میشه یا نمیشهنقل قول:
اینو باید کسانی که 7 دارن و کانتر بازی میکنن جواب بدن
من تو ویندوز 7 با بالاترین رزولیشن مانیتورم که 1680.1050 و بالا بردن تموم تنظیمات گرافیکی با فریم 60 (یا شایدم بیشتر:31:)کانتر سورس رو بازی میکنم و هیچ مشکلی هم نداره ....:46:
چطوری ؟؟ من همین نسخه را نصب میکنم این ارور را میده Your avalaible ram is less than 128mb با این که 4 گیگ رم دارم ؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
شما نسخه 32 بیت را دارید یا 64 ؟؟نقل قول:
سلام مجدد
الان 7 32 بیت ریختم میاد ولی چرا سرور پیشگامان که میرم kikced میشم ؟؟
من نفهمیدم کانتر شما سورس هست یا 1.6؟نقل قول:
اگه 1.6 هست با sxe را دریافت و نصب کنید و قبل از بازی ان را اجرا کنید
واسه من که رزولوشنم 1400 در 900 هست که خیلی واسه نیم زوم عالیه. دیدش هم خوبه.نقل قول:
واسه ریز شدن یا پهن شدن دشمن ها هم اگه v sync رو فعال کنی درست میشه.
دوستان اگه یه پچ درست و حسابی برای کانتر سورس دارین بزارین
میخوام آنلاین بازی کنم
پچ های 17.18.19 رو نصب کردم میگه ورژنم فرق می کنه
راستی برای 1.6 شما همه تو سرور شاتل بازی می کنید؟؟؟؟؟
کانتر سورس شما دیجیتال زون نباشه هر پچی بریزی بازم انلاین نمیشه بازی کردنقل قول:
برای 1.6 هم همه سرور ها میریم:31:
کسی بوت واسه سورس داره؟ بوت های خودش خیلی احمق تشریف دارن. بزرگ ترین مشکلشون این هست که وقتی میرسن به یه شیشه گیر میکنن و دیگه نمیتونن شیشه رو بشکنن. توی بعضی از جاها هم دیدم که گیر میکنن. :13:
بوت های زیرو خیلی باهوش هستن. کسی میدونه چطوری میشه بوت های زیرو رو برداشت و انتقال داد به سورس؟ اصلا این کار شدنی هست؟
سلام خواهشا نحوه آنلاین بازی کردن Counter Strike condition zero رو توضیح بدید با تشکر
تا اونجایی که میدونم نمیشه. فقط توی شبکه میتونی بازی کنی. حتی من یه سرور خصوصی هم نتونستم باهاش بزنم! به جاش میتونی از سورس استفاده کنی که فکر میکنم اختصاصی واسه آنلاین درست کردنش برعکس زیرو که فقط واسه آفلاین و تحت شبکه هست.نقل قول:
کانتر 1.6 چی؟
کانتر من دیجیتال زون هست
حالا چی؟؟؟؟/
بازم پچ نیست
سلام
نمیدونم چرا فقط سرور پیشگامان برای من پیدا میشه بقیه این اررور رو میده :
the game may change during online play
چکار کنم ؟؟
ار نسخه کانتر من است ؟؟
لطفاً ایپی یک سرور UpTime 100% و درست و حسابی را بدید ممنون میشم و سرور هایی که همیشه دوستان P30World بازی میکنند
خیلی بالاستنقل قول:
من این رزولیشن را انتخاب کردم خیلی کوچیک میشه همه چی
این ورتیکال سینک کجاست ؟
منم با Pooya Raki موافقم.برای منم یه همچین مشکلی داره.
اگه کسی کمک کنه ممنون می شم(یعنی میشیم!)
کسی هست بریم انلاین بزنیم ؟
البته اگه پینگم درست باشه
سلام
رفتم سایت sxe-injected و فایل مربوطه را دان و نصب کردم حالا که بازش میکنم و بازی را باز میکنم بازی فایل را میبنده و با هم کانفلیکت دارند ؟؟ چکار کنم ؟؟
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
سلامنقل قول:
من هستم ولی متاسفانه تو آنلاین کردن مشکل دارم اگه درست بشه من هستم اسمم هم Pooya_arya
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
شما اسمت چیه ؟؟نقل قول:
منم مشکل همین جناب آقای Pooya Raki رو دارم.اگه درست بشه منم هستم
سلام
یک نسخه دیگه از 1.6 هم نصب کردم اون Sxe-injected درست شد الان سرور را که می زنم ارور dll میده ؟؟؟ با 2 هم که اصلاً نمیشه بازی کرد هرچی میزنم سرور را اصلاً جلو نمیره ؟؟
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
دیگه فکر کنم باید از خیر کانتر آنلاین ..... ولش کن دیگه خسته شدم