تو بازار حدود 700 شاید بتونی پیدا کنینقل قول:
تو همین تاپیک هم چند تا از دوستان بودن میفروختن
Printable View
تو بازار حدود 700 شاید بتونی پیدا کنینقل قول:
تو همین تاپیک هم چند تا از دوستان بودن میفروختن
الان شرق تهران از صبح قطع هست!!!:n24:
غرب تهران سرعت از دیروز افتضاح و با قطعی بسیار زیاد. رسما انگار اینترنت ۱۲۸کیلوبیت داریم!
فورجی ایرانسل هم همزمان افتضاح!
مبیننت و همراه اول خوب و بدون قطعی.
اگر بین ایرانسل و مبیننت موندید، قطعا مبیننت رو انتخاب کنید.
سلام، آره از دیروز صبح قطع بود تا دیشب که وصلید تا امروز صبح با سرعت افتضاح کار کرد، دوباره صبح تا الان هم که قطعه کلا. :n24::V16:
TD-LTE اینترنت خوبیه و برای ما ها که از دست نویز خط تلفن کلافه شدیم
میتونست یه راه نجات باشه ولی افسوس که تو ایران درست پیاده نشد
نه تنها مشکلی از ما حل نکرد بلکه اضافه هم کرد.
دوستان مثل اینکه مشکل سرعت سراسری هستش از دیروز صبح که من چک میکنم افتضاح هستش...
کسی میدونه SINR0 با SINR1 چه فرقی داره و کدومشون مهمه ؟ برای من یکیشون 3 هست و یکیشون 15 ؟ کدومش اگه بیشتر بشه سرعت میره بالاتر ؟
ایا ۴جی معمولی هم مشکل داره؟نقل قول:
خیلی اطلاع ندارم اما مشکل gps اگه بود که مبین نت هم باید به مشکل میخورد....
ایرانسل، اصلا از احترام به مشتری بویی نبرده
بله، الان هم که دارم پیام میدم همچنان مشکل پابرجاست.نقل قول:
چه فورجی معمولی و چه td-lte هردو سرعت بسیار کند شده. به طوری که سایتهایی خارجی به زور لود میشن. سایتهای داخلی کمی بهتر از خارجی هست، اما آنها هم بسیار کند.
متوسط سرعت دانلود ۵۱۲ کیلوبیت، آپلود ۶ مگابیت با اسپیدتست!
سلام مجدد، آقا بگذارید خلاصۀ کلام رو بگم، سپاه یک مانوری تو منطقه نظامی شرق تهران که اسمش رو نمیبرم عملیاتی کرد که تمرینی بود برای جلوگیری از ورود هواپیماهای شکاری و پهباد های آمریکایی یا ... که طی اون با جی پی اس جمرهای پر قدرت جی پی اس آنها از کار میافتاد، البته که این نوع امواج مخرب تاثیر بسزایی روی امواج مخابراتی مثل همین وایمکس و .... میگذاره و صد البته باعث هزار نوع مشکل (انواع سرطانها) در بدن انسان هم میشه ولی خب طبق معمول روی این قسمت موضوع سر پوش گذاشته میشه.
اگه این حرف درست بود، مبین نت هم به مشکل میخوردنقل قول:
نه اینکه فقط ایرانسل باشه
درضمن دوست من سمت نیرو هوایی هست و هیچ مشکلی نداشت
چیزی که من فهمیدم و در برخی کانالهای تخصصی عنوان شده ، این چیزی که چندبار گفتهاند اختلال gps ، همان پارازیت ماهواره هست که به دروغ یک اسم مندربیاری برای اون گذاشتهاند.
ظاهراً وزارت ارتباطات وارد قضیه شده و به پارازیتها اعتراض کرده و پارازیتها از دیروز کاهش پیدا کرده. چون اوضاع شبکه بانکی و ... کاملا مختل کرده و صدای همه رو در تهران درآورده. نشانهاش هم اینه که کانالهای ماهوارهای سیاسی که پارازیت داشتند، از دیروز پارازیت ندارند (منطقهای که من هستم) . یکم هم اینترنت وضعش بهتر شده، البته فقط یکم و هنوز مشکل کندی به شدت وجود داره.
پس بدانید این اختلال gps یک اسم الکی و جعلی برای همان پارازیت ماهواره است.
باشه، شما خوبی
چند ساله تیمی از صداوسيما و سپاه مشغول پارازیت پراکنی هستند و حالا هم گند زدن به اینترنت. به خاطر دوسه شبکه، سرطان رو برای مردم به ارمغان آوردن.
امروز gps موبایل هم برخی اوقات کلاً no signal میشد و هرکار میکردی ماهواره ها رو میدید ولی هیچ سیگنالی نداشت snr 0 بود با gps/glonass/beidou
مسئله مضحک هم اینه که وقتی از پشتیبانی سوال میکنی، میگه نه همه چیز عادیه! شما یه ریست یا خاموش روشن کن حله!
نمیکنه لااقل همین دروغ اختلال gps (پارازیت ماهوارهای) رو به مشترک بگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درود
دقیقا بسته های حجم بالا رو حذف کرده من که خاموش کردم برگشتم همون adsl
این ایرانسل اپلود td رو روی چند بسته ؟ برای من هر وقت تست سرعت میگیرم همون اول میره روی 10 بعد کم کم میاد پایین و روی 4 مگ میمونه ولی گاهی هم تست میگیرم تا 5 میره .برای شماها روی چند بسته شده ؟
منم تا چند روز پیش که داشتم همین حدود بود. فکر کنم همه جا همینه.نقل قول:
من نمی فهمم برا چی 3 روزه ساعت 11 صبح به بعد هی تایم اوت میده بعدشم کلا چراغ مودم قرمز میشه!! دقیقا سر یه ساعت مشخص... هیچ کس هم پاسخگو نیس...
پی نوشت: شرق تهرانم
مرکز تهران هم در حال حاضر مشکل داره
ظاهرا" مجددا" مشکل GPS پیش اومده چون GPS هم قطع شده
سلام دوستان از دو هفته پیش انتن مودم یهو قطع شده از مودم مشکلی نیست چون منطقه دیگه ای تست کردم بدون مشکل کار کرد
الان چند باره دارم با پشتیبانی انلاین ایرنسل در این مورد صحبت میکنم همش الکی هی میگن مودم رو ریتارت کن در صورتی که مشکلی تو مودم نیست اعصابم و بهم ریخته میترسمم برگردم adsl که سرعتش اغنامون نکنه چنین مشکلی دوستان داشتن؟
یعنی چطوری GPS قطع میشهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
همون داستانی که میگفتن امواج مزاحمی که روی GPS اختلال ایجاد کرده ....نقل قول:
ویز هم نمیتونه GPS رو پیدا کنه
عجب بی شرف هایینقل قول:
اینقدر قوی
بعید هم نیست مثلاً روی رفتار پرندگان و جهت یابی موجودات هم اثر بذاره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سلام ببخشید میشه بفرمایید منظور از مودم انلاک شده چیه؟ یعنی میشه مثلا سیم کارت ی اپراتور دیگه رو داخل ی مودم اپراتور دیگه گذاشت؟ من مودم z6000td lte ایرانسل دارم میخوام ببینم میشه آنلاکش کنم که بتونم سیم کارت معمولی داخلش بزارم و از نت استفاده کنم؟
سلامدوستان td ترکیده اصلا هیچ رقمه یک هفته ای هست اصلا کامل قطع وصله سرعت زیر 100kb رسیده اصلا وضعیه !! هر چی زنگ میزنم پشتیبانی نیم ساعت تو صف بعدا میگن تهران مشکل پیدا کرده خبر مرکشون چه غلطی دارن میکنن !حیف خطوط مخابراتی pcm هست یه نت نداریم جایگزینش کنیم !
به سپ اه اعتراض کنید که بدون توجه به سلامت مردم، کیلو کیلو پارازیت رو روانه آسمون و خونه هامون میکنه و دارن روی مختل کردن سیگنالای GPS کار میکنن که اگه چیزی اومد سمتشون به هدف نخوره...نقل قول:
کلا حجم td lte ایرانسلم که تموم شد انداختمش تو کمد
قطعی ها و افت پینگ و تک کانکشن که دیگه عادی شده بود
وقتی طرحای نامحدود صد گیگشو برداشت من دیگه بیخیالش شدم
ضمنا من ستارخان تهرانم
درودنقل قول:
کاری که من پارسال انجام دادم:n05:
خیلی خراب شده این سرویس ایرانسل کم کم دارم به این فکر می افتم که چند روز آینده که سرویسم تموم میشه دیگه تمدید نکنم بریم سراغ همون ADSL حداقل پایداری داره من قبلا خیلی از TD راضی بودم...
ویرایش:
الان دیدم بسته های حجم بالا رو هم حذف کردن دیگه رسما ارزش نداره TD با این سرویس دهی من قبلا شش ماه میگرفتم حجم های بالا ولی الان دیگه اصلا نداره
این ایرانسل چرا اینطوریه ؟ من 8 ماهه که از مودمم استفاده نکردم بسته هم روش نبوده .مدتیه توی قسمت پیشنهاد برای مشترکین غیرفعال که میرم وقتی شماره رو میزنم دو تا بسته معرفی میکنه و دو روز بعد که دوباره مراجعه میکنم هیچ بسته ای پیشنهاد نمیده بعد دوباره دو هفته بعدش که میزنم بسته پیشنهاد میده و باز بعد چند روز دوباره هیچی نمیاد.مگه نباید تا زمانی که بسته نخریدیم هر وقت شماره رو وارد کردیم پیشنهادهای تخفیفی بیان ؟
پشتیبانی آنلاین هم جواب سوال شما رو نمیدونه!نقل قول:
کلا رندومه
فکر کنم ایرانسل قیمت مودم ها رو برده بالا و این قیمتی که توی سایتشه مال موجودیه قدیمشه .توی سایت دیجیکالا قیمت مودم های معمولی از 790 به بالاست ببینید :
به نظر شما دیجی کالا بی دلیل گرون میده یا ایرانسل گرونش کرده ؟
فکر کنم ایرانسل قیمت مودم ها رو برده بالا و این قیمتی که توی سایتشه مال موجودیه قدیمشه .توی سایت دیجیکالا قیمت مودم های معمولی از 790 به بالاست ببینید :
td-i40 790000 t
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gp2101 990000 t
gp 2101 plus 920000 t
به نظر شما دیجی کالا بی دلیل گرون میده یا ایرانسل گرونش کرده ؟
اینترنت شما درست شد؟ مال ما هم چند روزه همش قطغ و وصل میشه، قطعی ها هم چند ساعته هست، شرق تهران هم هستیم.نقل قول:
من شهرستان از این سرویس استفاده میکنم واقعا راضیم
چند روزه فقط پینگم خیلی بالا رفته
همیشه فایل هارو با 9 مگ دانلود میکنم افت سرعتم خدارو شکر ندارم ولی پینگ:n28::n28::n28::n28:
شما link quality تون چنده؟چند چراغ آنتنتون روشنه؟نقل قول:
دیجی کالا گرون میده.خود ایرانسل 2101 پلاس رو 459 میده.نقل قول: