سلام
با بودجه 600 تومن بهترين هدفون براي پلير cowon j3 و سورس flac چيه؟
الان سنهايزر hd 280 pro دارم ولي ارضام نميكنه
فول سايز باشه حجم و گرميع صداش بالا و
تفكيك عالي داشته باشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
سلام
با بودجه 600 تومن بهترين هدفون براي پلير cowon j3 و سورس flac چيه؟
الان سنهايزر hd 280 pro دارم ولي ارضام نميكنه
فول سايز باشه حجم و گرميع صداش بالا و
تفكيك عالي داشته باشه
با سلامنقل قول:
لطفا سبک موسیقی مورد علاقتون رو لطف کنین تا بهتر راهنمایتون کنیم
موفق باشین
با تشکر
دوستان من دیگه 2 روز وقت دارم تا یه هدفون تا 60 تومن انتخاب کنم .(چون برادرم داره میاد تهران میخوام بگم از نمایندگی بگیره که مطمئن باشه)
موندم فول سایز بگیرم یا ایر فون.
طبق گفته ی دوستان توی این رنج قیمت akg k-44 بهترین هدفونه.من خودمم خوشم اومده ازش ولی مشکل اینجاست که نمیشه هدفون فول سایز رو زد و راه افتاد توی خیابون.حداقل توی شهر ما که نمیشه.(جنبه ندارن)
میخواستم یه ایر فون به من معرفی کنین توی این رنج قیمت که میکرو فون هم داشته باشه.
برای وقتی که گوشیم زنگ خورد بتونم جواب بدم.(نه که خیلیم ادم مهمیم هی بهم زنگ میزنن :D)
راستی بیس کمی برام مهم هست.
دوستان فقط تورو خدا زود جواب بدین تا من جمع بندی کنم.
همه چي گوش ميدمنقل قول:
پاپ راك متال
ميخوا گرم باشه
با سلامنقل قول:
راستش هدفون فول سايز حرفه اي كه صداي گرمي داشته باشه و با پلير پرتابل درايو بشه كمي مشكل بشه پيدا كرد يعني من داخل ايران نديدم ولي پيشنهادم به شما audio technica m50 با تفكيك خوب و بيس قوي و sony xb1000 با بيس خيلي قوي و audio technica ad700 با بيس قوي كه صداي گرمي دارن هست..البته اينها هم براي اينكه بصورت كامل درايو بشن نياز به امپ دارن.
من يه تحقيقي ميكنم تا ببينم ميتونم هدفوني كه براي كاربردتون مناسب باشه پيدا كنم انشاالله اساتيد هم كامل راهنمايتون ميكنن.
سلام به شمانقل قول:
طبق مشخصات پلیر مورد نظر شما و مشخصات مورد نیاز برای راه اندازی اکثر هدفونهای فول سایز، انتخاب بسیار سخت میشه چون نه J3 توان حداقل برای راه اندازی یک فول سایز رو داره و نه فول سایزها با این توان کم قادر به صدا کردن میباشند حالا کیفیت بماند
فول سایزها به دلیل استفاده از درایورهای بزرگ برای راه اندازی نیاز به توان بسیار بسیار بیشتری نسبت به سایر هدفونها دارند شاید چیزی بیش از چند برابر در حالیکه J3 و سایر پلیرهای پرتابل به سختی قادر به تولید 1/4 توان مورد نیاز فول سایزها هستند
صدای گرم تر از مدلهای سنهایزر که نزدیک به سنهایزر باشه می شه AKG و Beyerdynamic هر چند که هر دو برند فول سایزهای بسیار مطرحی تولید کرده اند اما هیچکدام قابل استفاده با پلیرهای پرتابل به تنهایی نیستند.
شما هم موفق باشید.
با اجازه اساتیدنقل قول:
این چند مدلی که معرفی کردند مدلهای خیلی خوبی هستند
و با j3 صداشون در میاد ولی تو آهنگ همه چی مبینین جز بیس
و در بیس های قوی آهنگ که احتیاج به ولتاژ بالا دارند cliping رخ میده(صدای بیس بی کیفیت میشه و نمیتونه از یه حدی بیشتر اوج بگیره)
توصیه ی من به شما اینه که بودجتون رو به دو بخش تقسیم کنین و با 200 تومن یک آمپ و یک m50 تهیه کنید.
که از بودجتونم تجاوز نمیکنه
و صدایی که میگیرید بدون شک بهتر از صدایی که بخواین با یک فول سایز 600 تومنی و پلیرتون بگیرین.
میشه مدل آمپ و M50 رو که گفتید لینک بدیدنقل قول:
ممنون
عزیز این m50 رو الان پیدا کردم چقدر فرق میکنه با 280 خودم؟
اینجا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
من جای شما بودم شور srh940 میگرفتم با اینکه کمتر از یک پنجم اچ دی 800 قیمت داره ولی با اون مقایسه شده و نیاز به آمپ هم نداره و راحت درایو میشه فقط بیسش قوی نیست و تو مید و های فوق العاده و بیس متعادل داره البته این تمام چیزهایی بود که تو فروم ها و ریویوهای سایتای معتبر خوندم.نقل قول:
خدا رو شکر ،آقا رضا بالاخره برگشتی.
خیلی جات خالی بود آقا رضا.
به شخصه خیلی خوشحالم که برگشتی. امیدوارم حالا حالاها باشی تا ما هم بیشتر یاد بگیریم.
نقل قول:
دوستان من دیگه 2 روز وقت دارم تا یه هدفون تا 60 تومن انتخاب کنم .(چون برادرم داره میاد تهران میخوام بگم از نمایندگی بگیره که مطمئن باشه)
موندم فول سایز بگیرم یا ایر فون.
طبق گفته ی دوستان توی این رنج قیمت akg k-44 بهترین هدفونه.من خودمم خوشم اومده ازش ولی مشکل اینجاست که نمیشه هدفون فول سایز رو زد و راه افتاد توی خیابون.حداقل توی شهر ما که نمیشه.(جنبه ندارن)
میخواستم یه ایر فون به من معرفی کنین توی این رنج قیمت که میکرو فون هم داشته باشه.
برای وقتی که گوشیم زنگ خورد بتونم جواب بدم.(نه که خیلیم ادم مهمیم هی بهم زنگ میزنن :D)
راستی بیس کمی برام مهم هست.
دوستان فقط تورو خدا زود جواب بدین تا من جمع بندی کنم.
د,ست عزیز با توجه به نظرای قبلی اینجا creative Ep830 و panasonic Hje 300/350 رو میتونی بخری.که ایر فون های خوبی هستند.
ولی هیچکدوم میکروفون ندارن .
Welcome Dear Rezaomidoنقل قول:
سلام.
میخواستم بدونم تظرتون درباره این هدفون چیه
آیا تهران پیدا میشه؟
قیمتش چقدره؟
کجا باید دنبالش بگردم؟
من این هدفون رو واسه فیلم و دالبی بودنش میخوام. آیا انتخاب درستی کردم؟ اگر انتخاب بهتری هست که دالبی باشه و ورودی اپتیکال داشته باشه لطف کنید معرفی کنید. با تشکر.
رضا جون خوشحال شدم که دوباره برگشتی داداش گلم و از زحمات سالار جان هم سپاسگزارم .
راستی رضا جون خیلی دوست دارم نظرت رو درمورد شور 940 بدونم.
با سلامنقل قول:
این مدل pioneer وایرلس رو من کلا تو بازار ایران ندیدم البته یه مدل دیگه وایرلسش رو تو جمهوری دیده بودم که بهمراه تلوزیون میفروختن ولی سیستم دالبی نداشت.
شاید نمایندگیش داشته باشه ولی اگه نتونستین پیدا کنین پیشنهاد میکنم از سونی مدل mdr-ds3000 ویا از سنهایزر مدل pc163d و pc333d رو انتخاب کنین که داخل ایران هم موجود هستن و سیستم دالبی مورد نظرتون رو هم دارند.
موفق باشین
سلام
دوستان من کل جاهایی که می شناختم رو گشتم برای کریتیو 830 و سونی 60 ، اما یافت می نشد که نشد .
( قبلا از کریتیو 630 و از سونی 35 رو داشته ام ، کیفیت ساخت سونی از کریتیو بهتره ، و صدای کریتیو از سونی )
با این تفاسیر :
اولا : کسی جایی می شناسه که این دو قلم جنس رو داشته باشند ؟
ثانیا : کسی تو رنج قیمت زیر 50 تومان ، گزینه بهتری داره برام ؟
مرسی
با سلامنقل قول:
2 تا پیشنهاد دیگه هم هست که البته نمیشه گفت از مدلهایی که انتخاب کردین بهتره یعنی تقریبا تو یه سطح هستن.panasonic hje300 و sennheiser mx365
اگه دو مدل قبلی رو نتونستین پیدا کنین میتونین اینها رو انتخاب کنین.
موفق باشین
نقل قول:
دوستان من یه هدفون bluetooth تا 80 تومن میخوام، بهترین چیزی که تو این قیمت گیر میاد چیه؟
خودم که گشتم اینا رو پیدا کردم:
NOKIA BH-503
Sony MDR-G45LP
مهم کیفیت صدا هست و بلندی صدا چندان برام مهم نیست!
بی سیم بودن مهم هست اما اگه ارزش داشته باشه موردی نداره با سیم هم باشه! اما چون واسه بیرون و گوش دادن با گوشی میخوام،، بهتره تو یه همچین سبکی باشه، حالا با سیم هم بود موردی ندارهنقل قول:
در مورد آمپ تو بخش آمپ داک یه ریویو گذاشتم:نقل قول:
در مورد مقایسه ی این دو:
m50 یک هدفون بسیار حرفه ای و تو رده ی خودش از لحاظ کیفیت صدا و شفافیت صدا بی رقیبه
ولی اصلا یه پیشنهاد:
اگه دقت کنی همین هدفونی که الانم داری هدفون خیلی خوبیه در حد m50 نیست ولی خوبه
این که ارضات نمیکنه به علت توان محدود پلیره
شما آمپ رو بخر شاید اصلا دیگه احتیاجی به تهیه کردن هدفون احساس نکردی.
ولی اگر دیدی بازم نه
برو سراغ m50 :31:
همچنان از ابراز لطف و محبت همه شما شگفت زده شدم که شما چقدر با محبت و خوش قلب هستید که کاربران نه چندان قدیمی تر رو یادتون موندهنقل قول:
فقط می تونم ازتون تشکر کنم و براتون آرزو کنم که هر آنچه آرزوی داشتنش رو دارید رو خدا بهتون بده هر چند تو این مدت که نبودم خدا ازم عزیزانی رو گرفت که برای همیشه با خاطرات شیرین اونها زندگی کنم
امید به روزهای خوش آینده
برای اینکه فقط اسپم نداده باشم:
راستش دو مرتبه قصد صاحب شدن این هدفون رو داشتم اما هر دو بار قسمت نشد به همین خاطر نمی تونم نظر دقیق و واقعی درمورد اون بگم ولی این هدفون یک ارتقآء بسیار خوب برای مدل قبل از خودش یعنی 840 هست ارتقآء ی که بیس و مید اون فلت تر شده های با جزییات بیشتری به گوش می رسه کیفیت ساخت بهتر شده و از نظر ظاهری بسیار خوش استایل تر به نظر میرسه و برای درایو کردنش فکر می کنم نیاز به یک آمپ ساده باشه چون توان اغلب پلیرها برای راه اندازی اون کافی نیست.
یکی از هدفونهای مورد علاقه م بوده ولی جدیدآ از مدلهای بهتر بی خبرم
یک بار دیگه از محبت همه کاربران این بخش که در تلاش برای به اشتراک گذاشتن تجربه خودشون هستند تشکر ویژه میکنم و امیدوارم که به زودی همه با هم و در کنار هم هر آنچه که تجربه کردیم صمیمانه در اختیار هم قرار بدیم تا لذت بیشتری از این تفریح خوشایند ببریم
شما هم موفق باشید.
خدا رحمتشون كنه .هر چي خاك اون مرحومان باقي عمر شما.روحشون شاد و يادشون پايدار.ناراحتي شما ناراحتي ما هم هست .نقل قول:
همونطور كه گفتين اميد به روزهاي خوش اينده.
براي تمامي دوستان فوروم و خانوادهاشون ارزوي شادكامي و سربلندي ميكنم. هميشه شاد باشين كه شادي شما باعث شادي رفتگان و خداي متعال هست.
سلام دوستان هدفون باز :8: گفتم شاید براتون جالب باشه و بخواید با هزینه بسیار کم یه آمپلی فایر هایبرید (لامپ + ماسفت) برای هدفون بسازید و این تجربه هیجان انگیزی باشه براتون :20:
به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
ممنونم دوست من .نقل قول:
الان دلم می خواد به اوضاع داخلی این کشور عزیز همیشه سر افراز ، هر چی از دهنم در می آد بگم .
بیشتر از 20 تا سونی سنتر توی تهران رو گشتم ، هیچ کدوم مدل 60 رو نداشتن ، داشتند ، نمی فروختند ، برام جالب بود ، می گفت این ها رو گذاشتیم ملت ببیند ، بگذریم .
از قید 60 سونی که گذشتم ، گفتم برم 830 کریتیو رو بگیرم ، اول که یارو باز داشت کلی خوشحال شدم ، تست که کردم ، صداش که در نمی اومد ، توی گوشم هم که اصلا گیر نداشت ، جعبه اش رو هم که دیدم ، دیدم فیک بود . هر چی که به یک عدد 630 با گارانتی ، 30 چوق رضایت دادم ، که مردم از بی هدفونی تو این دو هفته ... :8:
از لطف همه دوستان ممنونم .
کاش یه روزی برسه من هم بتونم بدون نگرانی از اصل و تقلبی بودن و غیره و غیره ، تو آمازون سفارش بدم و راحت از دیوایسم لذت ببرم
همه دوستان موفق باشند و پیروز
تسلیت میگم رضا جاننقل قول:
ببین چه حرفهایی که پشتت نزدیم :18:
میشه لطف کنید قیمت این سه مدل رو بفرمایین؟ خودتون کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
دوستان عزیز یه سوال...میگم شما از eq استفاده میکنین؟اگه میکنین واسه همه سبک ها از یه نوع استفاده میکنین؟
از دوستان تهراني كسي m50 داره قبل از اينكه بخوام بخرمش تست كنم ي مقايسه اي حضثري با 280 خودم كنم
ممنون ميشم
با سلامنقل قول:
متاسفانه قیمت سونی رو نمیدونم ولی تو سایت 300 دلار هست که ایران رهجو تقریبا حدود 400 تومان باید موجود کرده باشه و سنهایزر pc333d حدود 350 هزار تومان هست .
هر دو مدل سونی و سنهایزر رو پیشنهاد میکنیم.هر دو شرکت سازنده بهترین هدفونهای حال حاضر دنیا هستن.
با سلامنقل قول:
قبل از هر چیز این توضیحات اکولایزر رو rezaomido مطالعه بفرمایین
و بعد از اون که خود اقا رضا توضیحات تکمیلی رو بهتون میدن.
بله ما هم از اکولایزر استفاده میکنیم.البته بیشتر همون پیش فرض های خود پلیر ها و اکثرا هم روی حالت فلت .
سلام.sennheiser mx365 نصبت به creative اون panasonic hje300 ارجحیت دارد؟؟
ممنون
نسبت به کدوم مدل کریتیو؟نقل قول:
در مقایسه با hje300 بیس ضعیفتری داره ولی از لحاظ مید و های تقریبا مساوی هستن .hje 300 صدای گرمتر و موزیکالیته تری داره.
noise canceling چطور داره؟نقل قول:
EP 630 و 840
ممنون
سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
دیروز رفتم بازار ex50 sony رو میگفت 28 تومان قیمتش چطوریه و این که در مقابل ep630 کدوم بهتره راستی ex20 هم داشت 23 تومان این چه جوریه من بیشتر راک و پاپ و پاپ راک گوش میدم لطفا راهنمایی کنید
نه متاسفانه یا خوشبختانه نویز کنسلینگ نداره .ep630 بیس خیلی قوی داره و بیشتر کاربردش برای سبک الکترونیک هست .ep840 ندیدم ولی ep830 با توجه به بیس متعادل و مید خوب گزبنه بهتری میتونه باشه برای کاربرد شما.نقل قول:
موفق باشین
با سلامنقل قول:
من ex50 رو امتحان نکردم ولی ex52sl که البته فکر کنم صدای یکسانی داشته باشن رو امتحان کردم که در کل هدفون متوسط رو به پایینی بود بنظر من البته .ep630 هم بیس خیلی قوی داره که دقیقا نمیدونم چقدر با سبک مورد علاقه شما هم خونی داشته باشه .ولی در کل کیفیت صدای ep630 بهتر از ex52 یا ex 50 هست .بنظر من برای سبک مورد نظر شما ep830 یا panasonic hje300 تهیه کنین بهتر هست.
موفق باشین
سلام لطفا یه چیز خوب برای گوشی One X معرفی کنید، گوشی تکنولوژی Beats داره
همه چی گوش میکنم از راک تا کلاسیک ولی خب میخام باس خوبی داشته باشه و گوش رو هم اذیت نکنه(موقع کار همیشه آهنگ گوش میدم)
فقط یه لطفی بکنبن جنس چینی معرفی نکنین! یه چیزی که اصلش اینجا گیر بیاد!
ممنون
اگه واقعا بیس بالا میخوای beats studio خوبه ولی گرون 650$نقل قول:
اینو که بخای ایران بگیری قیمتش از خود گوشی بیشتر میشه! باهاش میشه دو تا one X خرید! بعد هم گفتم باس قوی ولی نه در اون حد دیگه، گوشامو لازم دارم!نقل قول:
دوستان تا 80 تومن بهترین هدفونی که میتونم گیر بیارم چیه؟
البته با توجه به اینکه فول سایز نباشه و یه مدلی در سایز و حدود NOKIA BH-503 ، با سیم هم بود موردی نیست،
با سلامنقل قول:
حدود قیمت رو نگفتین.
فعلا klipsch s4 و klipsch s5 رو در نظر بگیرن .هر دو بیس خیلی خوبی دارن.قیمتشون از 110 تا 150 هست.
موفق باشین
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
سبک موسیقی مورد علاقتون رو عنوان نکردین.نقل قول:
یه نگاهی به sennheiser cx271 و cx281 بندازین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سبک موسیقی که همه سبکی گوش میدم اما بیشتر پاپ و راک انگلیسی
از نظر ظاهری و سبک کلی یه چیز شبیه این مدل نوکیا میخوام،، البته خودم که گشتم چیزی پیدا نکردم :31:
اگه هم این سبک نشد فول سایز میخوام،، داخل گوش دقیقا گوشی خودش بیتس داره دیگه نیازی نیست خوب
البته اینا رو هم پیدا کردم اما خبری از قیمت شون ندارم و اینکه تو ایران پیدا میشن یا نه!
Montion stereo headset SH-S2
Sennheiser PMX 90