پس احتمالاً درپوشش اونطوریه دل و رودش مسیهنقل قول:
Printable View
پس احتمالاً درپوشش اونطوریه دل و رودش مسیهنقل قول:
سلام. دوستان من یک مشکل عجیب دارم، وقتی داخل خونه تردمیل رو روشن میکنم لینک ADSL میپره و روی خط به شدت نویز میوفته!
جدا از اینکه چطوری این مشکل رو میشه حل کرد چه چیزی پشت این قضیه هست؟ خیلی عجیب بنظر میرسه.
بار ها تست کردم و وقتی تردمیل روشن میشه لینک adsl میپره. طوری هم نیست که بگیم اتفاقی اینطوری میشه. هر وقت بخوام میتونم این مشکل رو دوباره تولید کنم.
مودم داخل یک اتاق مجزا از تردمیل هست و اطراف پریز تردمیل هیچ سوکت تلفنی نیست.
:»
احتمالاً جاهایی که سیمهای برق نزدیک سیم تلفنه این نویز منتقل میشهنقل قول:
به جز تغییر سیم کشی که غیر ممکنه کاری نمیشه کرد برای این مورد؟نقل قول:
نزدیک کنتور برق یا جاهای دیگه بعضی از سیمهای تلفن که نزدیک سیم برقه را میشه با فویل آلمینیومی عایق بندی کرد فکر کنم صفحات قبلی همین تاپیک دوستان عکسشم گذاشتننقل قول:
سلام به دوستان
وضع این خط چیه و چیکار میشه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اول از همه بگید از وقتی channel mode به fast (پروفایل گیم فعال شده) و همینطور annex به حالت m تغییر پیدا کرده خط این حالتو پیدا کرده یا از قبل هم مشخصات خطتون همین بوده ؟نقل قول:
ممنون از توجهتوننقل قول:
نه دیفالتش همین بوده یا شاید اولین کسی که تنظیم کرده
اگر این دو تا المان رو تغییر بدم بهتر میشه.
نویز و کیفیت خط چطور هست؟
بگید پشتیبانی پروفایل رو از fast به interleave تغییر بدن و در تنظیمات مودم هم annex را از m به a تغییر بدیدنقل قول:
سلام وقت بخیرنقل قول:
بهترین تنظیم برای این بخش چیه ک نهایت کیفیت مطلوب ر بده؟
تیک ADSL 2+ و annex m و دو گزینه آخر را بزنیدنقل قول:
البته sra رو نزنه بهتره چون اون مال کسایی هست که نویز دارن و قطعی دارن
Sra رو بزنه ممکنه مودم سرعت رو بیاره پایین خود به خود
دوستان من مشکل عجیبی پیدا کردم ، گاهی وقتا اوضاع نت خوبه و سرعت رو 12 مگ هست اما بیشتر اوقات یهو Attenuation دانلود از 20 میره 39 و سرعت میاد زیر 1 مگ!
مشکل چی میتونه باشه؟ امکان داره روی FAST گذاشتم اینجوری شده؟ سر خط هم تست کردم همین اوضاع بوده ، Attenuation روی 39 هم فک نکنم اونقدر بد باشه که سرعت اینقدر افت کنه!
تایمی که نرماله:
تایمی که خراب میشه:
نوسان همیشه روی snr میفته ولی برای شما میرایی میره بالا، اگر سر خط هم همین هست پس یک مشکل بیرونی باید باشه، از dslam و سیم های مخابراتی و بقیه چیزا، باید یک مامور مخابراتی بیاد چک بکنه
قبل این ها یک تماس با پشتیبانی هم بگیرید و روی interleaved و annex a هم تست بگیرید.
سلام کسی می دونه مشکل خط من چی هست
با این که خط تا 8 جاداره ولی روی 6 هست Snr تا 5.4 هم پایین می یاد ولی خط قطع یا ارور نمي دازه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
یا فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیاده یا سیم کشی داخلی مشکلی داره برای چک کردن مورد دوم باید مودم را به سر خط بزنید ضمناً اون جاهایی که سیمهای تلفن از نزدیک سیمهای برق رد شده را باید با فویل آلمینیومی عایق بندی کنید
سلامنقل قول:
واقعیتش اینه همه این کارا رو کردم از سر خط تقییر چندانی نمی کنه
در مورد فاصله من اتیشنم تا سال پیش 36 بود که ریت خط تا 12 بود و برام روی 10 بسته بودن ناگهانی ریتم تا 8 پایین آمد که از شرکت برسی کردن ولی فرقی نکرد به خاطر همین رفتم پیشگامان اون جا ریت خط روی 7 آمد ولی Snr روی 10 فیکس بود باز شرکتم رو عوض کردم رفتم شاتل از همه بد تر بود خط رو آمد رو 5.5 الان باز برگشتم اساتک که وضع این شکلی هست و اتیشن شده 42
با توصیفاتی که میگین احتمالاً مشکل برمیگرده به تجهیزات و تعداد مشترکین و پهنای باند اون مرکز مخابراتی ضمناٌ در تنظیمات مودم مدولاسیون را هم روی adsl2+ بذارید و یه امتحانی بکنیدنقل قول:
سلام
ممنون از پاسخ
حالت adsl2+
با تشکر
نقل قول:
این هنوز رو حالت معمولی هست نه پلاس... تمام مادولاسیون ها دیگه رو غیر فعال کنید و فقط ADSL2+ بمونه... باید در اطلاعات خط(که تو عکس هم مشخصه) لینک با ADSL2+ آپ بشه
نقل قول:
دوست عزیز این پلاس نیست...
شما باید حالت 992.5 یا ADSL2+ بگذارید.
نه 992.3 یا همون ADSL2 چون در این حالت SNR پایین میاد
سلامنقل قول:
بله اشتباه اپلود کردم
نقل قول:
نمیدونم این راه جواب بده یا نه... از اول این مشکل رو داشتید یا بعدا ایجاد شده؟
اگه از اول بوده، زوج سیم های تلفن رو که از بیرون میاد تو پریز عوض کنید، مثلا آبی-سفید بزنید، من یه بار قرمز زده بودم، همه چی اومد پایین، آبیش کردم و همه چی اوکی شد و SNR اومد بالا.
سلام مودلاسیون در تی پی لینک کدوم قسمت مودم میشه تغییر داد؟ ممنون میشم ج بدید و اینکه کدوم تنظیم بهتر از همه هست
این شات از تنظیمات مودم دوستم هست میخوام راهنمایش کنم
Advanced setup-adsl -adsl modeنقل قول:
یه حالت auto داره خودش بر اساس شرایط خط بهترین حالت رو انتخاب میکنه این حالت gdmt هم برای خطهای ناپایداره میشه هم دستی میشه روی adsl2+ گذاشت این خط کشش زیاد نیست احتمال میدم روی auto هست و مودم خودش این حالت رو انتخاب کرده
دستتون درد نکنه ، بله کششی نداره ب اون صورت ، پس شما میفرمایید دست نزنه و رو همین حالت بمونه؟نقل قول:
بله رو همین حالت بمونهنقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
گفتن از پارسال خودش یک هو اینتور شد البته هر از گاهی یک ای درو روز خودش درست میشه بعدش خراب میشه
اینم وضع الانم هست که اجیب با ریست کردن مودم دو باره تصویردوم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
سیم کشی تون مطمعن هستید اوکیه؟ خط پسر دایی من هم اینطور میشه، یه بار 18 هست، میاد رو 6 بعد میره 10 و ریست میشه آخرش مودم، کارشناس اومده و فهمیده به خاطر سیم کشی بده که با کنتور برق از یه جا رفته.
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این چند خط ارور در صفحه کانفیگ مودم در چه مورد هست ؟
near-end FEC error interleaved: 62870
near-end CRC error fast: 0
near-end CRC error interleaved: 18
سلام
دوستان کسی اطلاع داره این چند خط ارور در مودم در چه مورد هست ؟
near-end FEC error interleaved: 62870
near-end CRC error fast: 0
near-end CRC error interleaved: 18
دیروز یکی آمد از طرف اسیاتک درستش کردنقل قول:
گفتم بگم چیکارکرد شاید به کار بیاد
سر سیم ها سیاه شده بود گفت سوخته برید درست شد
نقل قول:
بسیار عالی، خوشحالم که مشکل تون حل شد، الان میشه یه عکس از وضعیت خط بذارید ببینم تغییر تا چه حد بوده؟
این مخابرات تهران سه روزه دارم زنگ میزنم برای فعال سازی annex m یا هیچی حالیشون نیست یا جواب سر بالا میدن که فعال نمی میکنم و نباید فعال کنیم و سرعت آپلودت بیشتر از 1 نمیشه و بعد کلی کلنجار رفتن میگه تیکت بخش فنی سرعت آپلود زدم و بعد فرداش بدون تماس گرفتن بخش فنی فقط سرعت آپلود روی 1 قفل میکنه
چیکار بکنم به نظرتون؟ به 195 زنگ بزنم؟ قبلا سیم مسی داشتم سالهای سال مخابرات و شرکت خصوصی همیشه annex m فعال بوده. الان که میشه از پتانسیلش استفاده کرد خاموشش کردن روی annex m خط آپ نمیشه
این وضعیت خط فیبر
Annex به تجهیزات یا همونdslamبرمیگرده که اگه ست نکرده باشن از اول فک نکنم با شکایت هم یرطرف بشهولی خوب تماس بگیرنقل قول:
عجیبه خط مسی بود فعال بود، خونه که جا به جا شد به چندتا کوچه اونورتر گفتن جابه جایی فیبر میشه، بعدش اینم غیر فعال شدنقل قول:
با این وضعیت عمرا بشه فهمید که مشکل فنی هست یا کانفیگ خودشون، دستم به جایی بند نیست اهمیتی نمیدن
دروددوستان بنده از ADSL مخابرات استفاده میکنم.
و مخابرات گفته برا اینکه خططون نویز داره و کیفیتش پایینه
نمیتونه بیشتر از دو مگ اینترنت بده به من
خب بنده مستقیم از سیمی که میاد تو خونه مودم رو متصل کردم
ولی باز همونجوره ینی کیفیت خط تغییری نمیکنه
و مسافت رو هم از طریق گوگل اندازه گیری کردم
تقریبا سه کیلومتر و خورده ای بود که ADSL تا پنج شش
کیلومتر مشکلی نداره.
فقط مونده پوسیدگی سیم ها که بنده وقتی پست مخابراتی رو دیدم
خیلی به هم ریخته بود.
به مخابرات هم گفتم که کارشناس بفرستید سیم ها رو بررسی کنه
که میگه به ما ربطی نداره باید 117 تماس بگیری
با اونم تماس گرفتیم اون پدر بیامرز هم اومده بوق تلفن چک میکنه میگه سالمه
(از اینترنت هم سردرنمیاره.میگم نویز داره.نمیدونه نویز چیه:mellow:)
مخابرات میگفت پورت رو هم عوض کن شاید از اون باشه که اونم چند هفته طول میکشه
و اینکه قبل از این شرکت اسیاتک بودم و همینجور بود.
حالا من نمیدونم چیکار کنم دوستان راه حلی دارید بگید.
فقط من احتمال میدم که از پوسیدگی های سیم های مخابراتی باشه
که اونم بنده اجازه ندارم دست بزنم کارشناس 117 هم چیزی نمیدونه
چون فقط بوق رو چک میکنه.
اینم عکس از کیفیت خط:
منتظر راه حل های شما هستم.
موفق باشید.:headphone
درودنقل قول:
با توضیحاتی که دادین مشکل باید از سمت مخابرات باشه یا تو مرکز مخابراتی یا سیمهاشون یا کافو اگر امکان پی گیری این مشکلو ندارید میتونید روی یک خط تلفن دیگه درخواست ای دی اس ال بدید
برای من هم که فعال کردند فرقی نکردهنقل قول:
شما چیکار کردین چی گفتین که براتون فعال کردن؟ من هرچی پیگیری میکنم بی فایدسنقل قول:
جالبه، مطمئنی آلان آپلودت قفل نکردن روی همین عدد؟ چون عددی که وصل شدی یه عدد رند و خاص هست که مخابرات برای سرویس های 1 مگ این شکلی تنظیم میکنه، کمی بالاتر از 1 که حدود 1 به شما خروجی بده، خلاصه 1368 و 1370 مشکوکه به قفل بودن آپلودت روی 1. پشتیبانی زنگ بزن از زیر زبونش بکش آپلودم رو چنده و بگو بزاره 2/5 یا حداقل 2 . البته به شکل مسخره ای مقاومت میکنن که پروفایل کلی و سوا قابل تنظیم نیست که دروغه چون وقتی بگی کم بکنن سریع انجام میدن