کسی نیست به من کمک کنه برای راه اندازی ----- داخلی تلوزیون vt60 و راه اندازی کنترل لمسی؟
Printable View
کسی نیست به من کمک کنه برای راه اندازی ----- داخلی تلوزیون vt60 و راه اندازی کنترل لمسی؟
میشه بفرمایید از کجا و به چه قیمتی این تی وی رو خریدید؟نقل قول:
سایتای بانه ای مثل بانه مارکتنقل قول:
دقیقا از بانه مارکت به قیمت 6700 سایز 50نقل قول:
سری های اخیر گویا مشکل سوختن و ... داشتن، تو این سری هم مشکل وجود داره؟نقل قول:
من خودم V20 دارم و تاحالا لنگه ی کیفیت تصویرش رو ندیدم. VT60 که باید خدایی باشه برای خودش
سری vt30 که مونتاژ شده بود برای ایران که همه مشکل سوختن برد داشتن ولی همین vt30 مونتاژ شده اروپا و امریکا درصد خرابی برد در حد استاندارد بود بعد هم که vt50 اومد درصد خرابی برد مثل vt30 نبو د و حالا که vt60 اومده کلا سفارش اروپا و امریکاست که ادم خیالش راحت میشه از این بابت چون کیفیت ساخت بالاتراز سفارش اسیاست و اینکه vt60 رو سری اروپایی که خریداری کردم مونتاژ کشور چک هست همون چک اسلواکی سابقنقل قول:
سلام دوستان من یه vt30 دارم که از گارانتیشم تمومه
این موقع روشن شدن اذیت میکنه بعضی وقتا یه بار بعضی وقتام دو سه بار باید روشن خاموش کنم تا روشن شه
چه پیشنهادی دارین واسه من؟
چندتا سوال پرسیدم کسی جواب مارو نداد.کسی نیست به من بگه چطوری تلوزیونم رو کالیبره کنم بعد از 100 ساعت ابندی؟یا اگر لینکی هست برای دیدن به من معرفی کنه
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور منوال تان را از این سایت دانلود و مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
برای کالیبراسیون باید از وسایل خاصی آن هم به نسبت نور محل زندگی تان استفاده کرد . که در شرایط نرمال این فرایند را برای مدل تلویزیونتان می گذارم.
Software used for calibration: Spectracal CalMAN Pro V4.6.3
Source Generator: Sencore VP403
Meter: Sencore OTC1000
Reference Metere: i1Pro
Pro Settings (using 2-point White Balance) Color Space: Wide W/B high R: +4 W/B high G: +4 W/B high B: +6 W/B low R: -5 W/B low G: -9 W/B low B: -6 Black Extension: default Gamma Adjustment 2.6 Panel Brightness Default Contour Emphasis Default AGC Default Gamma detail adj. Default
Post Calibration Settings: Picture Mode Custom Contract: +100 Brightness: +71 Color: +50 Tine: +0 Sharpness: +32 Color Temp.: WARM 2 Color mgmt.: Off C.A.T.S.: Off Video NR: Off Advanced Picture Mosquito NR Off Motion Smoother Medium 1080p ure direct Off Black level light
Measured Contrast (with OTC1000) 100 (IRE (Y: 42.2871 0 (IRE (Y: 0.063 RATIO (x)1: 718.8429
توجه: جزییات W/B تنظیم سیستم منو نمی تواند بروز شده باشد چون با نرم افزار CalMan سازگار نیست.
از اونجا که لوازم کالیبراسیون موجود نیست تو ایران به نظرم بهتریم مد تو هر دستگاه اول thx و بعد سینما هست.
البته میزان نورش رو باید برای روز زیاد کرد
با سلام خدمت دوستان. یک tv 60 اینج میخوام بخرم.بین این 3 مدل شما کدام پیشنهاد میدین.
LG LED 60LB56100GI TV که ips میباشد و کیفیت تصویرش نمیدونم
LG Plasma 60PN65000 که پلاسما هست و قیمت مقرون به صرفه داره ولی کیفیت تصویرشو نمیدونم چطوره
Panasonic TC-P60UT50 که 3 بعدی هست ولی 3 بعدی بودن برای من مهم نیست
میخواستم بدونم پلاسمای الجی کیفیتش خیلی ناجوره یا ارزش داره مدل پاناسونیک بخرم ولی 3 بعدیش به کارم نمیاد یا اینکه ریسک نکنم و led ال جی بخرم.و اینکه یک لامپ در فاصله 3 متری تلوزیون روشنه باعث تار شدن تصویر پلاسما میشه ؟.خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
به نظر منم برای شبکه های تلویزیونی مد نرمال و یا داینامیک با کنتراست 65 و برای فیلم های سینمایی مد سینما با مقدار بسیار بسیار جزیی تغییرات.نقل قول:
پلاسماهای الجی مشکلشون مشکی ضعیفشون هست. Ut50 مدل بدی نبست ولی اگر نور اتاق زیاده به فکر led هم باش
دوستان الان این تنظیمات برای دیدن شبکه های م ا ه و ا ره مناسب هست؟و برای انجام دادن این تنظیمات باید وارد منوی خاصی بشم یا اینکه همون منوی تصویر که قابل دسترس هستش؟ممنوننقل قول:
review ax900 توسط forbes
خلاصه میگه که ax900 اولین lcd هست که پا به دنیای پلاسما گذاشته و میتونه تو نمایش رنگ مشکی و دقت و اشباع رنگ با پلاسما رقابت کنه حتی تو بعضی چیزا بهترم باشه!
نقل قول:
So for the moment of truth: has Panasonic genuinely delivered an LCD TV capable of keeping plasma fans happy? Actually it kind of has.
نقل قول:
For starters, the 55AX900’s contrast is outstanding. Especially when it comes to delivering black colours during dark scenes that actually look black rather than grey and washed out as they often do on LCD TVs.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
I hadn’t previously believed IPS technology capable of producing such ‘real world’ black level depths, yet the combination of a locally dimmed direct LED light system and Panasonic’s processing serves up inky levels of blackness that really do challenge those of the best plasma TVs. So long, at any rate, as you set the 55AX900’s backlight to a reasonably low level – a point we’ll come back to later.It’s not just the sheer depth of the 55AX900’s blacks that impresses either. For instance, dark scenes don’t have that hollow look often seen when LCD TVs – especially IPS ones – try to deliver dark scenes convincingly. On the contrary, the amount of subtle detailing reproduced in even the darkest areas by the 55AX900 is outstanding. Arguably the best yet seen from an LCD TV.
This shadow detail is joined by such subtle and natural toning of even the darkest tones that yes, for much of the time you do feel like you’re watching the warm, accurate images of a plasma rather than LCD TV. Except that the LCD pictures aren’t suffering with the subtle fizzing noise you could often see with plasma screens…
وبسایت معروف ایتالیایی dday.it
به گفته این سایت ax900 یک سوپر ال سی دی هست که طراحی شده برای اونایی که میخوان بهترین رو داشته باشن.
نقل قول:
Panasonic AX900, in testing the super LCD designed for those who want the very best
In fact, the Panasonic TV is capable of expressing a black level with a brightness of 0,009 cd / sqm.
سلام دوستان
کسی برای کالیبراسیون TV Panasonic TX-L42FT60E تنظیماتی سراغ نداره؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
سلام دوستان من یه vt30 دارم که از گارانتیشم تمومه
این موقع روشن شدن اذیت میکنه بعضی وقتا یه بار بعضی وقتام دو سه بار باید روشن خاموش کنم تا روشن شه
چه پیشنهادی دارین واسه من؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایتها استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Viewing mode: Professional1 Backlight 53 Contrast 100 Brightness 0 Colour: 50 Sharpness: 50 Ambient sensor On/Off Color temperature Warm2 Vivid color Off Adaptive backlight control Off Noise reduction Off MPEG Remaster Off Resolution Remaster Off Caption smoother Off Brilliance Enhancer Off Intelligent Frame Creation Off Black Expander 0 Clear White Effect 0 Gamma 2.2 16:9 Overscan Off R-Gain -2 G-Gain -6 B-Gain 5 R-Cutoff -1 G-Cutoff -2 B-Cutoff 1
ممنون دوست عزیز لطف کردید
فقط این تنظیماتی که گذاشتید مربوط به چه مدل تی وی هست؟
دوستان 1 راهنمایی میخوام برای خرید بلوری اگرپیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید خودم این چند مدل رو سرچ کردم از اونجا که میخوام به تلوزیون vt60 وصل کنم گفتم هرمدل مناسبتر باشه ببینم از دبی برام میارن یا اینکه نه البته چون مدل 4k به دردم نمیخوره بهتر چیزی باشه که قیمتش خوب باشه و 4k نباشه.ملاکهام پخش زیرنویش فارسی با فونتهای متفاوت بزرگ کردن وکوچک کردن و پخش فایل های mkv بدون اذیت کردن(منظورم این هست که بعد از 15 دقیقه فیلم دیدن فیلم حالت slow نشه و شطرنجی بشه این حالت وقتی فلش به تلوزیون میزنم ایجاد میشه که عصبیم کرده) که اکثرا این فورمت رو ساپورت میکنند
ممنون میشم نظراتتون رو بدید
سایت reviewed.com اومده ax900 رو ریویو کرده
گفته که این به راحتی بهترین led/lcd هست که ما تا به حال بررسی کردیم و اینقدر امکانات تنظیم داره که میشه به راحتی تصویرشو مثل پلاسما کرد و به حدی رسوند که حرفه ایهای هالیوود استفاده میکنن.نقل قول:
You can tweak the picture here to achieve a plasma-like appearance that adheres to standards used by Hollywood professionals, something that can't be said for any other TV we've reviewed.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه نه ax800 و نه ax900 تو بازار پیدا نمی شند و این خبرها بیشتر حسرت ما رو به دنبال داره...
امسال ces به نظوتون oled معرفی میکنه پانی؟
در AX900 بدون فعال سازی تکنیک های مختلف LOCAL DIMM , اصلا سیاه عمیقی نداره
در HDTV TEST مقدار نور در پس زمینه سیاه 0.13 کاندلار اندازه گیری شده در صفحه شطرنجی که سیاه عمیقی حساب نمیشه
در حالت صفحه کاملا سیاه هم که کلا LED ها خاموش میشه
در صورت فعال سازی ADAPTIVE BACKLIGHT CONTROL , در حالت غیر فعال سیاه همونی هست که بالا گفتم
در حال MIN میشود 0.017
در حالت MID و MAX هم میشود 0.007 که واقعا نور کاهش پیدا میکنه و سیاه بسیار عمیق میشه
کلا تنها LCD جهان هست که تا خرخره LOCAL DIMM داره
جالب اینجاست در این مدل خبری هم از DIRTY EFFECT نیست و در رنگ های روشن پس زمینه مثل چمن یا اسمان یک تصویر تمیز و صاف و شارپ رو میبینیم
تاخیر پردازش بالایی هم داره متاسفانه که 87 میلی ثانیه هست. ول خیلی غیر قابل تحمل نیست
هر تلوزیونی را به صورت حرفه ای کالیبراسیون کنید بهترین کیفیت رو میگیرید .
اما انصافا این پاناسونیک تلوزیون های top وارد ایران نمیشه !!!
این کالیبراسیون حرفه ای چند میلیون هزینه دارهنقل قول:
همون پروفایل های از پیش کالیبره TV ها بهترین گزینه برای خریداران عام هست
وارد ایران هم بشه , به خاطر قیمتش خرید OLED منطقی تر هست
حتی قیمت جهانیش هم خریدش رو غیر منطقی کرده
کلا هدف پانا از AX900 یک چیز دست نیافتنی مثل ZT60 هست , وگرنه جنبه مالی که خیلی نداره
قیمتش تو مقایسه با یه oled که 4k باشه توجیح داره هنوز چون ارزونترین oled 4k هم اندازه با ax900 تقریبا 12 هزار دلار پولشه ولی این حدودی 7000 دلاره . اینم داشته باشین که oled فقط کنتراستش بهتر از پلاسما و led هست تو بقیه چیزا شدید ضعف داره مثلا عمرش که کمه مخصوصا برای تی وی .نقل قول:
دقت رنگش مشکل داره توی نمایش رنگ خاکستری مشکل داره و لکه های بنفش نشون میده.
رنگای نزدیک مشکی رو نویز دار نمایش میده.
رزولوشن تصویر متحرک خیلی پایینیم داره حتی تو مقایسه با led مثلا 600 خط متحرک با تورو مشون نمایش بده بدون اون 300 خط که میشه در حد lcd های 6 سال پیش.
ولی حقیقت آینه که تمام این عوامل زیر سایه ی کنراست هستن
عامل اول کیفیت تقویر با اختلاف کنتراست هست...
ضمن اینکه این مشکلات خیلی راحت تو نسلهای بعدی برطرف میشه و وابسته به تکنولوژی نیست
خب چند صد برابر این ایرادات شامل LCD ها هم میشه به علاوه کنتراست پاییننقل قول:
در کل LCD ها در حالت معمول هیچ حرفی برای گفتن ندارن , مگر با ترفندهایی مثل local dimm و استفاده از LED های بیشتر و غیره
OLED ها در نمایش جزییات در سایه وحشتناک عمل میکنن
RESPONSE TIME بسیار پایینی دارن و در بحث وضوح حرکتی علاوه بر رفرش , زمان پاسخ دهی پیکسل هم مهم هست
زاویه دید کامل
عمر ساب پیکسل ابی هم در مدل های جدید بهبود پیدا کرده
در کل عمق رنگ سیاه که واقعا هم سیاه هست به طوری فقط فتومتر های گران قیمت میتونن ثبت کنن و طبیعتا کنتراست وحشتناک
OLED 4K اینقدر تنوع پایینی دارن که در واقع هنوز میشه گفت در مرحله بازاریابی هست , با 4-5 هزار دلار میشه یک FULL HD OLED خرید با توجه به کاهش قیمت شدید برخی OLED های LG
کنتراست بالاتر , تصویر شارپ تر و جزییات بالاتری رو نمایش میده نسبت به تنها افزایش تعداد پیکسل در 4K ها.
پاناسونیک برای سال 2015 یه مدل oled داره که احتمالا 65 اینچ هست.
"A whole new range of 4K UHD TVs and a 65-inch OLED are on the way from Panasonic in 2015. We interview Craig Cunningham, product manager, Panasonic UK about what products we can expect in the UK this year."
UHD, VA panels, OLED and native 4K Blu-ray - that's more like it!
https://www.avforums.com/article/panasonic-unveil-their-uk-tv-plans-for-2015.11021
امسال flagship های واقعی همه از LG بودن .... :(
پاناسونیکم کارش شده هر سال می گه در دست ساخته :|
ویدئو مصاحبشو دیدم یارو که یکی از مدیرای پاناسونیکه میگه امسال یه oled برای فروش تو بازار عرضه میشه تو نمایشگاه پاناسونیک کانونشن یا یه همچین چیزایی میخوان به صورت رسمی نشونش بدن.
چندتا از سایتایی که خبرای ces 2015 رو میزدن خوندم اونایی که oled پاناسونیکو تو نمایشگاه دیده بودن اعتقاد داشتن که بهترین تی وی نمایشگاه بوده و تصویرش از همه oled های دیگه تو ces 2015 بالاتر بوده !
مثلا سایت trusted reviews نوشته که درسته که ال جی 10 تا مدل oled برا امسال معرفی کرده ولی پاناسونیک با همون یه دونه مدل کارو تموم کرده.
گفته:نقل قول:
Despite all this, Panasonic’s OLED TV is a prime contender for the best TV at this year’s CES, for the simple reason that its picture quality looks downright amazing
Read more at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
oled پاناسونیک مدعی اول بهترین تی وی تو ces امساله به یه دلیل خیلی ساده که کیفیت تصویر کاملا شگفت انگیزش هست.
دربارش گفته تصویرش از بقیه oled ها براقتره و جزئیات بیشتر تو صحنه های تاریک نشون میده و رنگها و کنتراستش اینقدر قویه که بدون عینک سه بعدی به نظر میرسه.
سلام دوستان به نظر شما این تلویزیون ارزش خرید داره:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نفر از همکاران تلویزیون panasonic 50AS670 خریدند. خیلی از کیفیت تصویر اون تعریف می کنن. به نظر شما این بهتر است یا sony w805b
as670 فکر کنم پنل ips داره بدون لوکال دایم (حالا خودت بیشتر تحقیق کن) برای همین نبایست خیلی کنتراست خوبی داشته باشه ولی as600 یا as630 / as640 پنل va دارن و کنتراستشون از اکثر تی ویای خیلی گرونتر از خودشون بهتره.نقل قول:
This is one of Panasonic’s few 2014 TVs with a VA-type LCD panel, which typically means good contrast and relatively deep black. And AS600 delivered exactly that. In fact, it has deeper black than even expensive high-end Full HD TVs from Samsung and Sony. It is not in the same class as these TVs on all parameters; color reproduction could have been better, but we are still impressed by how much TV you can get for your money with AS600.
این مدلها برای خاورمیانه نیست آیا جایی در ایران این مدلها رو دارند؟نقل قول:
شهر های مرزی به خصوص این مدل as670 راحت پیدا میشه
as670 که تو شیراز هم زیاده، مدلهای as600 یا as630 / as640 رو میگم