یعنی یک ذره ثبات نداره این مخابرات! ۱ روز پینگ و سرعت خوبه روز بعدش اصلا page بالا نمیاره!
Printable View
یعنی یک ذره ثبات نداره این مخابرات! ۱ روز پینگ و سرعت خوبه روز بعدش اصلا page بالا نمیاره!
همه مخابرات رو با این کاراش می شناسن.نقل قول:
اگه همه چیزش خوب باشه دیگه مخابرات نیست که.
:n20:
امروز نت افتضاح بود. حدود 40 درصد پکت لاس داره.
موقع ظهر خوب بود تا350 میرفت ولی چند ساعت بعد سرعت اومد رو 80 تا 100 دیگه بالا تر نمی رفت.نقل قول:
امروز 128 نامحدود شارژ کردم
سرعت زیر 20
نمیدوم واقعی شده
یا سرعت ترکیده
الان دو روزه سرعت نت خیلی افتضاح شده من با نت 256 زیر 500 سرعت نداشتم الان بالای 30 نمیشه :(
نکا
سرعت شدید افت کرده.منم نا محدود دارم.شده Dialup.
کسی محدود نداره اینجا؟ سرعتش افت کرده یا نه؟
یه آپدیت 600 مگی باید انجام بدم.با این سرعت :n28:.
دوست عزیز من محدود 8 گیگ در ماه old service دارم ولی سرعت حدودا روی 40 هستشنقل قول:
صبح زود اینجوری شد 2 بار قط شد بعدشم به این روز افتاد هر چی هست موقتیه و درست میشه
دیگه وقت کوچ کردنتون رسیده دوستان،مخابرات این قدر کاربر گرفته که هیچی،من موندم چطور تا الان تحمل کردید،من از مهر ماه پارسال که مخابرات مشکل پیدا کرد،همون در جا روی یک خط دیگه از isp ثبت نام کردم،چون واقعا" مزه اینترنت به زود باز شدن صفحات و پینگ بدون time out است.حتی داخل روستا ها هم adsl داده مخابرات،بهتره به فکر isp جدید باشید چون مخابرات با این سرعتاش مجانی هم نمی ارزه و هر روز مثل این چند ماه اخیر بدتر از دیروز می شه :n02:
درست میگی من تا بیام کوچ کنم سرعتم بالا میره دوباره بر میگردم مخابراتنقل قول:
آسیا که خراب شده شاتل که دزد داتک که قانونی عمل میکنه فعلا سرعت خوب قیمت پایین تو مرکز ما همین مخابراته
این سرور دانلود من و تو هم فیلتر شد!
عجب اوضاعی شده بابا!!!!!!!!!!!!!!:n04:
سلامنقل قول:
دوست عزيز، شما الان سرعت دانلودتون چنده که هنوزم راضي هستيد؟
بله علي آقا، اينا هم زرنگ شدن، قبلاً آدرس سايت رو ... ميکردند، الان زدند تو خال، نامردا :n09:نقل قول:
این های وب چجوریاست؟خوبه بگیریم؟:n28:
داخلی 30
خارجی که اصلا فکرکنیم نداریم بهتره، هستش رو 5.
چند دقیقه فقط طول کشید تا یاهو انلاین بشه.
من دیشب اکانتم تموم شد رزرو داشتم . از دیشب تا الان اینطوریه.
سرعت ها واقعی شدن یا اینکه مال همه شما اینطوره؟؟
حالا اگه سرعت واقعی هم بشه که خارجی رو 5 نمیچرخه.
مشکل از پهنای باندشونه فکر کنم. پهنای باند کم اوردن.
به نظر من تا سرعتاش درست بشه،چند ماه نوین نت بگیر،دانلود شبانشم با اینکه ساعتش کمه اما سرعتش پایین نمی آد.نقل قول:
از دیروز مخابرات افت سرعت داره
سلام،دل ما تنگ شده بود برای شما:n02:،واقعا" سال 91 سال طلایی اینترنت مخابرات مازندران بود با سرویسای 20 مگ،آخه چطوری همچنین مخابراتی الان باید بد کیفیت ترین سرویس رو بده بین مخابرات استانها،زمانی بهترین سرویس بین isp ها مخابرات مازندران بود،واقعا" چه دورانی بود،پینگ پایین،بدون تایم اوت،سرعت لینک خارجی بالا :n03:نقل قول:
آره شک نکن،بهترین گزینه در حال حاضر همینهنقل قول:
اونقد تایم اوت پکت لاس دارم که صفحه سایت برام کامل لود نمیشه باید 10 بار ریلود کنم ........دزدی هم حدی داره بخدا
سلام دوستان.
از دیروز تا الان سرعت خیلی افتضاح شده . انجمن رو به سختی باز میکنه ! با یک وضعی تونستم بیام اینجا ! سرعت دانلود هم خیلی افت کرده ! مشکل از چیه ؟ برطرف میشه ؟ :n01:
ممنون
داداش منم همین مشکلو از دیروز دارم! سرعتم روی ده کیلو بایت هم نیستش! نمیدونم چه مرگشونه! اینورا بارون که میزنه اینجوری میشه انگار:n02: الانم با وایمکس دارم پست میدم! :n02:نقل قول:
برای من امروز صبح خوب بود تا ساعت 10
یدفعه خرب شد یه غلطی دارن میکنن یا محدود میکنن یا آزاد ممکنه که پهنا دارن اضافه میکنن
من که شاید برم یه جای دیگه
ولی نمیتونم برم چون قیمتهای مخابرات زیادی ارزونه
من تا مهلت سرویسم 14 روز مونده اگه درست شد که میمونم اگه بخواد همینطوری بشه دیگه شارژش نمیکنم
سلام دوست عزيز:n12:نقل قول:
متاسفانه اينترنت مخابرات روز به روز پسرفت داشته، و ما کاربرها هر روز اميدوارتر از ديروز، ميگفتيم اين ماه نه، ماه بعد و... درست ميشه
متاسفانه الان ديگه قابل تحمّل نيست:n22:
7 تا لينک همزمان از سرور راسخون با هم گذاشتم، مجموع سرعتش در اين لحظه به 40 کيلوبيت نميرسه، پينگ و باز کردن وبسايتها که افتضاح!!!
کاش سرويس با دانلود نامحدود ارائه نميدادند، ولي سرعت تک لينک 480-500 ثابت باقي مي موند، مثل روزهاي اوجش(2 مگابايت نخواستيم)
يادش بخير دانلود رايگان شبانه تو 5 ساعت 6-8 گيگ دانلود ميکرديم، الان همين مقدار رو بايد تو 24 ساعت دانلود کنيم
(هرچند که خيلي وقته دانلود نميکنم)
سلام .
یکی از دوستانم با شماره 2020 تماس گرفته . گفتن که یه اختلالی در شبکه پیش اومده. قول دادن تا 2 یا 3 روز آینده برطرف میشه !:n01:
تا دو سه روز دیگه کی زنده کی مرده :n13:
بله،پارسال تابستون یادتون هست،512 با 16 گیگ و 6 ساعت دانلود شبانه چه سرویسی بود،الان بدترین مخابرات بین استانا مازندران شده،یک زمانی هیچ isp مثل مخابرات مازندران نبود :n03:نقل قول:
آخ آخ آخ یادم نیار که همون موقع بود میخواستم این سرویس رو بگیرمو از دست شاتل دزد خلاص شم ولی یهویی تو مخابرات مازندران زلزله اومد ! همه چی بهم ریخت:n02::n08::n02::n03:نقل قول:
این جوابیه که به من دادن:
نقل قول:
با سلام.مشكل اينجاست كه شركت دولتي زيرساخت كه تامين كننده اينترنت است عليرغم درخواست افزايش پهناي باند تاكنون پاسخ منفي به استان داده است.اميدواريم در روزهاي آينده باتوجه به رايزيني هايي كه صورت پذيرفته اين مشكل حل شود.
اینا همشون از یه قوم هستن یارو داره میبینه پهنای باندش مشکل داره جواب گوی همین ترافیک نیست میره باز سرویس میفروشه اونم زیر ساخت گفته ؟ که همین طور بفروشی ؟.........
اخرم اینه جواب مشتری رفتم مخابرات یارو میگفت به ما گفتن روزی 20 تا بایستی بفروشی دیگه خودتون حساب کنید .......بدبختی ما از اون موقع که تو این لکنده به دنیا اومده بودیم استارت خورده بود :n03:
بزار دولت جدید بیاد همه چی درست میشه:n08:نقل قول:
بهتره isp و تغییر بدید :n09:نقل قول:
سلام. امروز من هم پیام دادم بهشون. همین رو پاسخ دادن ! :n01:نقل قول:
دوستان اینم متن شکایت من ی خورده توهین هم توش هست
سلام خسته نباشید
نمیدونم واقعا چیجوریه دیگه واقعا انصاف رو لوله کردین رفت :(
هر روز کلی قعطی داره زنگ میزنیم میگنین نویز دارین الان اصلا دو روزه صفحه نمیشه باز کرد هر 1 ساعت قعطی هم داریم الانم دارم با اینترنت موبایل بهتون پیام میدم
دیگه تقریبا عادت کردیم هر روز ی داستان داشته باشیم
نمیدونم فیلترینگ هم قاطی کرده یبار میزنی سایت باز میشه یهو میبینی برای چندین بار فیلتره :(
میشه بگین موضوع جدید چیه ؟؟
:n02:
حالا منتظر جواب مسخره تر از سوالمم
دوستان غصه نخورین درست میشه فقط یه خورده صبر داشته باشین ما از این بازی ها تو مخابرات زیاد دیدیم یادتونه یه مدت ترافیک ها رو 2 گیگ کرده بودن همه می خواستیم بریم ولی صبر کردیم و درست شد یادتونه سرعت ها رو واقعی کرده بودن ولی صبر کردیم درست شد یادتونه رو سرعت ها محدودیت زمانی گذاشته بودن ما دورشون زدیم حالشونو گرفتیم بازم صبر کردیم درست شد حالا هم صبر کنید درست میشه مخصوصا اینکه الان اواخر دولت قبلیه همه چی خر تو خره به قول یارو که سگ صاحبشو نمیشناسه بهتون قول میدم تا اخر همین ماه همه چی درست میشه الان مشکل مخابرات کمبود شدید پهنای باند هست به محض عوض شدن دولت از بالا به پایین تمام مدیر ها عوض میشن و بهتون قول می دم مشکل پهنای باند هم حل میشه:n09:
:n02:داداش تو که میتونی پیام بزنی،من تازه دوماهه از مخابرات سرویس گرفتم ، ایمیل من رو اشتباه وارد کردن! باز خوبه ایمیل ،اسمو فامیل خودمه ها! یارو موقع تایپ کردن همشو قروقاطی نوشته:n08::n02: تا الان هم موفق نشدم حتی یکبار با 2020 تماس برقرار کنم! نوبت اول میشم ولی دووووووووووو ساااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااال بعد هم کسی جواب نمیده!:n02::n08: حضوری هم میرم مخابرات ولی جز دعوا کاری نمیشه کرد! اینا حتی نیومدن جعبه تقسیم سرکوچه رو عوض کنن! همینجور افتاده بالای دیوار و بارون میخوره! چندماه دنبالشو گرفتم تهش شد دعوا و فحش کاری! سیمبان هم اومد مثل مهندسای آی تی نظر داد گفت لازم نیست جعبه تقسیم دست بخوره! (البته بگما سیمبان رو خودم خفت کردم آوردم سر کوچه مون،جای دیگه بودش:n02:) هرچی بهش گفتم داداش حداقل روی دیوار زیر سقفی بذارش فیکس کن ، گفتش تو چیکاره ای؟ اگه بلدی خودت بکن!:n02::n02::n02: خاک تو سر مخابرات اینجا که توی اختلاس بسیار بسیار معروفه! یه سرچ بزنین میفهمین چی میگم!:n02:نقل قول:
داداش مطمئنی؟ من مطمئنم تو بابل ، این محمدپور عوض نمیشه ها! :n02::n02::n02:حتی حاضر نشد یه سیمبان بفرسته برام!نقل قول:
:n08: پس هنوز سختی نکشیدی منو بگو زدم 2020 حدود 3 ساعت پشت خط بود دیگه کار به اینجا رسید که نوبت ما نشد امدم ببینم اینترنتم چی شده دیدم وصل شده خیالمون راحت شد ولی خوب تو حسرت مومدیم یبار کار داشته باشیم گوشی رو بگیرننقل قول:
خلاصه گفتم هر روز یه داستان داریم
موفق باشی
اگه قرار بود درست بشه از پاییز تا الان درست می شد که هر ماه هم بدتر می شه،بهترین کار اینه که کاربرا از یک شرکت دیگه بگیرن تا اینا سرویساشونو درست کنن،مثل اینکه maskot جان خیلی وفادار هستش،فکر کنم سرعت دانلودش 1 کیلوبایت هم بشه می گه صبر کنیم درست بشه،من 1 روزم همچین نتیو تحمل نمی کنم،شما با اینترنت مخابرات برای باز کردن fb باید 1 ساعت منتظر لودینگ باشی اما شرکتا سریع باز می کنن،اینترنتی که timeout داشته باشه باید دورشو خط کشید گذاشت کنار،شما فقط به این راضی هستی که با این کیفیت چند تا لینک سرور داخلی با هم بزارید دانلود شه،اسم این سرویس اینترنت نیست.حتی مجانیش:n09:نقل قول: